Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Vanwege de corona-maatregelen hebben we momenteel in onze fysieke winkels tijdelijk geen koopavond. Bekijk onze aangepaste openingstijden.
Nù tijdelijk €150.- cashback op heel veel douche wc's
Geberit

Aquaclean Tuma

 • Tijdelijke cashback van € 150.-
 • Rimfree® wandcloset
 • Whirlspray-technologie
€ 1.805,00 Bekijk nu
Grohe

Sensia Arena

 • Tijdelijke cashback van € 150.-
 • Opent automatisch
 • PlasmaCluster-technologie
€ 2.219,14 € 1.629,00 Bekijk nu
VILLEROY & BOCH

Viclean

 • Tijdelijke cashback van € 150.-
 • Douchestraal instelbaar
 • temperatuur instelbaar
€ 2.936,67 € 1.614,98 Bekijk nu
Duravit

Me by Starck

 • Tijdelijke cashback van € 150.-
 • Extra dunne zitting
 • 2 jaar garantie
€ 2.479,29 € 1.200,49 Bekijk nu
KIES NU VOOR EEN DOUCHE WC.

In veel landen weten ze niet beter: reinigen tijdens een toiletbezoek gebeurt met water. In Nederland is hygiëne momenteel belangrijker dan ooit. We wassen dagelijks diverse keren onze handen maar verder lopen we ver achter. Als je er langer over nadenkt dan is het toch eigenlijk gek dat we onszelf na een toiletbeurt reinigen met slechts een stukje papier?

In aanschaf is een douche wc een stuk duurder maar eenmaal eraan gewend wil men niet meer terug. Dit is bovendien het ideale moment want je profiteert nu tijdelijk van een cashback op onze meest populaire modellen!

Bekijk alle actievoorwaarden >

Waarom een douche wc?

Een douche wc is in feite een toilet en bidet in één. Hiermee spoel je jezelf schoon na een toiletbeurt in plaats van dat je je schoon veegt met toiletpapier. Een subtiele douche-arm schuift namelijk naar buiten en sproeit je van onder schoon met water. Tijdens het naar buiten- en naar binnen schuiven wordt de arm met water gespoeld zodat die fris klaar is voor een volgende toiletbeurt. Een douche wc combineert dus een toilet en een bidet. Er bestaan ook luxere modellen met meer functies zoals een ladydouche, een verwarmde bril en een deksel die automatisch open en dicht gaat.


Een douche wc kiezen

Een douche wc is een grotere investering dan een normaal toilet. Er zit ook verschil in de prijzen van de douche wc’s vanwege de verschillende functies. Onze actiemodellen zijn heel compleet en van alle gemakken voorzien. Wil je snel profiteren van een douche wc zonder een grote verbouwing en investering? Kies dan voor een losse douche wc bril. Dit is een goede optie wanneer het toilet om gezondheidsredenen of vanwege ouderdom tijdelijk of onverwachts moet worden aangepast. Ook hier is een cashback bedrag op van toepassing.

Bekijk alle douche wc's

10 redenen om te kiezen voor een douche wc

Een douche wc is een grotere investering dan een normaal toilet maar het is echt de moeite waard:

 1. Betere lichamelijke hygiëne
 2. Geen schurend, oncomfortabel papier
 3. Verklein de kans op verstopping van het toilet
 4. Bespaar op toiletpapier in euro’s én voor het milieu
 5. Bespaar op aanvullende vochtige doekjes
 6. Goede invloed op gezondheidsproblemen zoals aambeien of de ziekte van Crohn
 7. Een uitkomst voor fysiek beperkte mensen en ouderen
 8. Verwarmde zitting voor comfort in koude periodes
 9. Spoelrandloze techniek voor extra hygiëne
 10. Automatische wc-bril deksel voorkomt onnodig contact

Is een douche wc duurzaam?

In Nederland gebruiken we per persoon gemiddeld 56 velletjes toiletpapier per dag. Ruim 39 procent gebruikt ook nog een aantal natte doekjes per beurt. Dit kost veel bomen, zelfs als het toiletpapier is gerecycled. Daarnaast is er voor het fabriceren en recyclen van toiletpapier water en stroom nodig. En het moet nog met plastic verpakt worden en vervoerd. In toiletpapier en natte doekjes zitten bovendien verontreinigende stoffen die niet goed zijn voor het milieu omdat ze lastig afbreekbaar zijn. Het gebruik van toiletpapier en natte doekjes zorgt ook voor extra kosten bij het zuiveren van ons leidingwater.

Uiteraard verbruikt een douche wc ook water, maar een reinigingsbeurt kost slechts ongeveer 30 seconden. Bovendien wordt er water en lucht gecombineerd. Ook het elektraverbruik is kortstondig en in ruststand is het verbruik van een douche wc erg laag.
Heb ik stroom nodig voor mijn douche wc?

De reinigingsfunctie van de douche wc wordt aangestuurd door een elektromotor waardoor je inderdaad een stroompunt nodig hebt. Het stroompunt wordt weggewerkt in de ruimte van het inbouwreservoir en daar aangesloten op de douche wc.

Een douche wc uitproberen? Dat kan!

In onze winkels in Wateringen en Zaandam kun je op het klantentoilet zelf een douche wc uitproberen. Zo kun je zelf ervaren hoe comfortabel en hygiënisch het is. In al onze winkels kun je een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek over douche wc’s. Daarin kunnen we de mogelijkheden bespreken voor een douche wc bij jou thuis.


Afspraak maken bij één van onze winkels

Een douche wc uitproberen of graag in het echt bekijken? Maak dan nu een afspraak.

* Verplichte velden