AquaClean Tuma

Tuma Classic en Comfort

Met een Geberit AquaClean douchewc reinig je het onderlichaam met water na het gebruik van het toilet. De Geberit Tuma Classic is compact en is ideaal voor iemand die alleen de basisfuncties van een douchewc wil ervaren. De Geberit AquaClean Tuma Classic is een compacte alleskunner.

Wil je toch nog een beetje meer luxe? De Tuma Comfort douchewc is het grote broertje van de Tuma Classic en is voorzien van comfort functies zoals een warme luchtföhn, geurzuivering en een verwarmde wc-zitting. Daarnaast kan de Tuma comfort worden bediend en geprogrammeerd via een afstandsbediening.

Op beide modellen van de Geberit Aquaclean Tuma ontvang je t/m 6 december een cashback!

Kies nu voor Geberit Tuma.

In heel veel landen weten ze niet beter: reinigen tijdens een toiletbezoek gebeurt met water. In Nederland is hygiëne momenteel belangrijker dan ooit. Als je er langer over nadenkt dan is het toch eigenlijk gek dat we onszelf na een toiletbeurt reinigen met slechts een stukje papier? In aanschaf is een douchewc een stuk duurder maar eenmaal eraan gewend wil je niet meer terug. Dit is bovendien het ideale moment want je profiteert nu tijdelijk van een cashback op de populaire Geberit Tuma!

AquaClean Tuma


Zo werkt deze actie:

Koop tussen 15 november en 5 december 2021 een Geberit Aquaclean Tuma en ontvang tot €100.- cashback op je aankoop. Op de Tuma Classic ontvang je €75.- cashback en op de Tuma Comfort €100.- De cashback dient u zelf aan te vragen via de speciale actiepagina van Geberit.

Cashback aanvragen

Vergelijk de modellen

Geberit Tuma Comfort Classic
Roterende douchestraal Ja Ja
Spoelrandloos Ja Ja
Ladydouche Ja Nee
Warmeluchtföhn Ja Nee
Geurzuivering Ja Nee
Gebruikersdetectie Ja Nee
Verwarmde toiletzitting Ja Nee
Softclose Ja Ja
Vuilafstotend Ja Ja
Temperatuur douchewater instelbaar Ja Ja

Wat is een douchewc?

Een douchewc is in feite een toilet en bidet in één. Hiermee spoel je jezelf schoon na een toiletbeurt in plaats van dat je je schoon veegt met toiletpapier. Een subtiele douche-arm schuift namelijk naar buiten en sproeit je van onder schoon met water. Tijdens het naar buiten- en naar binnen schuiven wordt de arm met water gespoeld zodat die fris klaar is voor een volgende toiletbeurt. Een douchewc combineert dus een toilet en een bidet. De Geberit Tuma Classic is een instapmodel douchewc en is betaalbaarder dan je denkt. En het mooie: de Geberit Tuma classic douchewc is geen luxe product, maar voelt wel zo aan. Zoek je naar een model met nog iets meer functies zoals verschillende gebruikersprofielen en een automatische deksel? Bekijk dan de Geberit Tuma Comfort.

Wat is een douchewc?

10 redenen voor een douchewc

10 redenen voor een douchewc:

 1. Betere lichamelijke hygiëne
 2. Geen schurend, oncomfortabel papier
 3. Verklein de kans op verstopping van het toilet
 4. Bespaar op toiletpapier in euro’s én voor het milieu
 5. Bespaar op aanvullende vochtige doekjes
 6. Goede invloed op gezondheidsproblemen zoals aambeien of de ziekte van Crohn
 7. Verwarmde zitting voor comfort in koude periodes
 8. Spoelrandloze techniek voor extra hygiëne
 9. Automatische wc-bril deksel voorkomt onnodig contact
10 redenen voor een douchewc

Geberit Aquaclean Tuma Classic

Geberit Aquaclean Tuma Classic

De Geberit AquaClean Tuma Classic is het ideale instapmodel. U kiest zelf hoe de douchewc is uitgerust: van eenvoudige basisfuncties bij het Classic-model tot extra comfortfuncties bij de Comfort-uitvoering, en dit voor een schappelijke prijs. De AquaClean Tuma is verkrijgbaar als compleet toiletsysteem met een perfect aansluitend Rimfree® wandcloset. Of als alternatief als losse wc-zitting die ook met diverse, al geïnstalleerde wc's kan worden gecombineerd.


Een douchewc uitproberen? Dat kan!

In de meeste van onze winkels is het klantentoilet uitgerust met een luxe douchewc. In al onze winkels kun je de Geberit AquaClean bekijken en kan de verkoper je alle functies uitleggen. Zo kun je zelf ervaren hoe comfortabel en hygiënisch het is. Als je van tevoren een afspraak maakt houden we gelijk rekening met een adviesgesprek over de mogelijkheden voor een douchewc bij jou thuis.

Afspraak maken

Een douchewc uitproberen? Dat kan

Actieproducten:

Geberit AquaClean Tuma Classic hangend toilet met douche wc-zitting, wit Geberit AquaClean Tuma Classic hangend toilet met douche wc-zitting, wit
€75.- cashback
2 reviews
 • Materiaal : Keramiek
 • Glansgraad : Glanzend
 • Spoelvorm : Diep
Speciale prijs € 1.129,95 Normale prijs € 1.583,99
Geberit AquaClean Tuma Comfort douche wc, wit Geberit AquaClean Tuma Comfort douche wc, wit
Te zien in de winkels €100.- cashback
1 reviews
 • Bedieningswijze : Afstandsbediening
 • Aansluitspanning : 230 V
 • Capaciteit föhn : 10 m³/h
Speciale prijs € 1.899,00 Normale prijs € 2.619,72
Geberit AquaClean Tuma Comfort douche wc met witglas-decorplaat, wit Geberit AquaClean Tuma Comfort douche wc met witglas-decorplaat, wit
€100.- cashback
2 reviews
 • Bedieningswijze : Afstandsbediening
 • Aansluitspanning : 230 V
 • Capaciteit föhn : 10 m³/h
Speciale prijs € 1.999,00 Normale prijs € 2.667,60
Geberit AquaClean Tuma Comfort douche wc met decorplaat, wit Geberit AquaClean Tuma Comfort douche wc met decorplaat, wit
€100.- cashback
1 reviews
 • Bedieningswijze : Afstandsbediening
 • Aansluitspanning : 230 V
 • Capaciteit föhn : 10 m³/h
Speciale prijs € 1.909,00 Normale prijs € 2.690,89
Geberit AquaClean Tuma Comfort douche wc met zwartglas-decorplaat, wit Geberit AquaClean Tuma Comfort douche wc met zwartglas-decorplaat, wit
€100.- cashback
 • Bedieningswijze : Afstandsbediening
 • Aansluitspanning : 230 V
 • Capaciteit föhn : 10 m³/h
Speciale prijs € 1.909,00 Normale prijs € 2.667,60

Actie voorwaarden:

Bekijk alle actie voorwaarden hier.