Hansgrohe regendouche

Ontdek de ultieme douche-ervaring met een Hansgrohe regendouche. Geniet van een verfrissende en ontspannende douche onder een zachte en gelijkmatige waterstraal. Met de innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen van Hansgrohe ben je verzekerd van een duurzame en betrouwbare regendouche. Kies uit verschillende modellen en stijlen die perfect passen bij jouw badkamerinterieur. Ervaar het luxe gevoel van een Hansgrohe regendouche en transformeer je dagelijkse douchebeurt in een wellnessmoment.

Producten 49-59 van 59

sort-descending
Foto-tabel
  • Diameter : 19 mm
  • Max. druk : 10 bar
  • Materiaal : Kunststof
Speciale prijs € 518,32 Normale prijs € 744,51
  • Diameter : 19 mm
  • Inbouw : Nee
  • Met verlichting : Nee
Speciale prijs € 448,30 Normale prijs € 786,68
  • Diameter : 19 mm
  • Max. druk : 10 bar
  • Materiaal : Kunststof
Speciale prijs € 518,32 Normale prijs € 744,51
  • Met zeepschaal : Nee
  • Hoekmontage : Nee
  • Verdekte bevestiging : Nee
Speciale prijs € 680,27 Normale prijs € 1.184,59
  • Diameter : 25 mm
  • Max. druk : 10 bar
  • Materiaal : Overig
Speciale prijs € 1.071,68 Normale prijs € 1.383,15
hansgrohe Raindance ShowerTablet Select regendoucheset met thermostaat, hoofd- en handdouche, chroom hansgrohe Raindance ShowerTablet Select regendoucheset met thermostaat, hoofd- en handdouche, chroom
Te zien in de winkels
Speciale prijs € 1.831,08 Normale prijs € 3.302,09
  • Diameter : 22 mm
  • Inbouw : Nee
  • Met verlichting : Nee
Speciale prijs € 961,63 Normale prijs € 1.377,59
  • Diameter : 19 mm
  • Inbouw : Nee
  • Met verlichting : Nee
Speciale prijs € 725,09 Normale prijs € 1.089,00
Speciale prijs € 1.204,53 Normale prijs € 1.962,26
Speciale prijs € 1.164,90 Normale prijs € 1.756,80
  • Max. druk : 10 bar
  • Materiaal : Overig
  • Aansluiting aanvoer : Binnendraad
Speciale prijs € 1.381,41 Normale prijs € 2.786,63

Een badkamer moderniseren hoeft niet altijd veel werk of geld te kosten. Alleen al door het vervangen van bijvoorbeeld de doucheset merk je een duidelijke verandering. Hansgrohe douches zijn zo individueel als je eigen behoefte en ze zijn er dan ook in allerlei soorten en maten. Op deze pagina laten we je zien wat momenteel de populairste Hansgrohe douches zijn.


Hansgrohe regendouche

De douches van Hansgrohe bruisen zacht, zijn heerlijk verkwikkend en bieden een vitaliserende massage. De installatie is heel eenvoudig en in elke woning mogelijk. Je kan kiezen uit handdouches en hoofddouches en zijdouches. In plaats hiervan kan je ook kiezen voor een Hansgrohe regendouche set, dan ben je in één keer klaar.

Hansgrohe douches bevatten vaak ook slimme technologieën: EcoSmart verlaagt het waterverbruik tot slechts 6 l/min. Met Hansgrohe AirPower profiteert je van volle, zachte druppels (dankzij het bijmengen van lucht) en met Select klik je comfortabel met één druk op de knop door een heel repertoire van straalsoorten. Innovatieve technologieën van Hansgrohe zetten de standaard.

Hansgrohe regendouche

Populaire regendouche series

Bij Badkamerwinkel.nl kan je verschillende Hansgrohe regendouches en douchesets vinden, van verschillende series.

Raindance Select

 

Raindance Select

De Hansgrohe Raindance Select regendouche heeft een stijlvol design en verschillende innovatieve technologieën. Namelijk de eerder genoemde AirPower en EcoSmart, maar ook de QuickClean, waardoor in een handomdraai vuil en kalkaanslag van de douche verwijderd kan worden. De douches bevatten ook nog eens grotere douchekoppen waardoor je omhuld wordt door een waterdeken met de XXL Performance. Waar de Raindance Select natuurlijk bekend om staat is de Select-functie, waarmee één druk op de knop genoeg is om van straalsoort te wisselen.

Er zijn verschillende varianten van deze serie. Dit zijn de Raindance Select S en de Raindance Select E. Het S-model heeft ronde vormen, waar het E-model hoekige vormen heeft. Van deze twee typen zijn ook weer vele varianten. De Raindance Select E 300 bijvoorbeeld bevat 2 jets en heeft een rechthoekig model met ronde afwerkingen. Alle douches uit deze serie bevatten wel dezelfde luxe functies.


Crometta

Ontdek de waterbesparende douchesets van Hansgrohe Crometta: een fris design voor meer doucheplezier! De Hansgrohe Crometta regendouches beschikken ook nog eens over QuickClean en XXL Performance.

Ook de Crometta serie is in het S- en E-model verkrijgbaar, waarbij de S-variant een rond design heeft en de E-serie een hoekig ontwerp. Hierbij is één druk op de knop genoeg om van straalsoort te wisselen.

Crometta

Rainfinity

 

Croma

In de Croma-serie heb je de keuze uit Hansgrohe Croma handdouches, hoofddouches en douchesystemen, ook met Select-technologie. De Croma regendouches beschikken over AirPower, QuickClean en XXL Performance.

De Croma douches zijn er in verschillende afmetingen, namelijk de Croma 160 en de Croma 220. Deze cijfers geven de diameter van de hoofddouche aan in millimeters. De Croma bestaat ook in de Select S of Select E variant, waarbij S ronde vormen heeft en de E-serie een hoekig design. Hierbij is één druk op de knop genoeg om van straalsoort te wisselen.

Welke serie je ook kiest, je kan altijd rekenen op goede kwaliteit en de innovatieve technologieën van Hansgrohe.


Rainfinity

De nieuwste en meest luxe serie van Hansgrohe is Rainfinity. Deze serie staat voor een mix van wellness functies en een hypermodern design. De speciale straalsoorten uit deze serie, zoals de microfijne en fluisterstille straalsoort PowderRain, zorgen ervoor dat je dagelijkse douche een heel bijzondere ervaring wordt. De PowderRain zorgt ervoor dat je in de douche volledig omhuld wordt door microfijne waterstralen. Je kan ook voor de intense PowderRain of de rustgevende Mono-straal kiezen. Met de handige Select-knop kan je makkelijk én snel van straalsoort wisselen! Wil je meer weten over de luxe functies van de Hansgrohe Rainfinity serie? In ons Rainfinity blog staat precies omschreven wat deze serie zo bijzonder maakt.

Rainfinity

Over Hansgrohe

Hansgrohe is dé kranen en douche specialist en is daarnaast een merk met veel traditie. In 1901 is oprichter Hans Grohe begonnen met een kleine metaaldrukkerij. Maar tegenwoordig is het merk Hansgrohe een wereldnaam. De producten worden over de hele wereld gebruikt en gewaardeerd.

Als je van fraai design in je badkamer houdt en waarde hecht aan uitstekende kwaliteit, ben je bij Hansgrohe aan het juiste adres. Premium producten voor douche, badkamer én keuken kan je hier in overvloed vinden. Je mag op de merkkwaliteit vertrouwen en je kan rekenen op eersteklas producten, een bekroond design, duurzame productie en sterke service.

Een Hansgrohe regendouche is een ideale toevoeging aan elke badkamer. Een regendouche is namelijk de manier om van de badkamer een wellness resort te maken. Tegenwoordig is het zelfs zo dat het mogelijk is om een regendouche te gebruiken wanneer je op een duurzame manier wil leven. Namelijk door middel van de regendouche van Hansgrohe. De regendouche van dit merk bevat verschillende fijne technologieën die het mogelijk maken om te genieten van een regendouche zoals je gewend bent in een luxe hotel of spa, maar dan gewoon in jouw eigen badkamer. We gaan het aan je uitleggen.

Een Hansgrohe Regendouche

Een regendouche is een douche die een flinke douchekop heeft waar voldoende water uit kan komen. Doordat het water uit een groter oppervlakte komt, bootst het een regenbui na. Dit geeft het een heerlijk rustgevend gevoel om onder deze regendouche te gaan staan. De regendouche van Hansgrohe bevatten allemaal verschillende fijne technieken die het gebruik maken van de douche nog fijner maken. Denk je hierbij bijvoorbeeld aan een Quickclean technologie wat inhoudt dat het product langer mee gaat en makkelijker schoon te houden is. Ook zit er vaak een Ecostat comfort op de douche. Dit zorgt er voor dat je de douche comfortabel kunt bedienen en dat het ook nog eens een duurzame manier van douchen kan worden. De Safetystop zorgt ervoor dat je de douche niet zomaar voorzei de 40 graden kunt draaien. Dit maakt het dus ook veiliger om gezamenlijk gebruik te maken van de douche met je kinderen.

Verschillende Hansgrohe Regendouches in ons assortiment

Op onze website vindt je verschillende producten die het douche voor je comfortabeler kunnen maken. Zo ook natuurlijk de regendouches van Hansgrohe. Je vindt namelijk verschillende douches in ons assortiment. Denkt hierbij aan een doucheset met een regendouche en handdouche, maar ook gewoon losse douches. Daarnaast vindt je deze douches in verschillende kleuren waardoor je de badkamer precies zo kunt inrichten als je zelf wilt. Zoek je naar een beetje meer ontsnapping dan kan een regendouche van Hansgrohe een ideale toevoeging zijn aan jouw badkamer voor extra wellness.

Bezig met laden...