0

Sunshower

Waar de Sunshower eerst alleen nog maar te vinden was in luxe hotels kunnen tegenwoordig nu ook huishoudens kiezen voor een Sunshower. De Sunshower zorgt niet alleen voor lekkere ontspanning, maar is ook nog eens heel gezond.

De Sunshower is een douche die speciaal ontwikkeld is om te zonnen onder de douche. Maar zoals je wellicht al weet is teveel zonlicht niet goed voor je. Dankzij de Sunshower haal je alleen het goede van de zon binnen in jouw eigen badkamer. Gebruikmaken van de Sunshower is dus heel gezond.

Het infrarood licht dat wordt gebruikt ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je wordt blootgesteld aan teveel UV licht, met deze douche krijg je een veilige en gezonde dosis. En dit UV-licht zorgt dan weer voor aanmaak van vitamine D en geeft je meer energie en een gezonde kleur. Dus waarom gewoon douchen als je ook super gezond kunt douchen?

Verschillende soorten Sunshowers

Er zijn zes uitvoeringen Sunshowers en deze zijn ook nog eens verkrijgbaar in het wit en in het zwart. Elke sunshower douche heeft zo zijn eigen voordelen.

Zo geven sommige uitvoeringen alleen infrarood licht en hebben andere uitvoeringen ook nog een ultraviolet functie. Verder kun je kiezen uit modellen die het hele lichaam of een gedeelte ervan verzorgen. Modellen voor het hele lichaam zijn Deluxe, Combi, Solo en Pure XL. Pure is een model speciaal ontwikkeld voor de onderrug.

De meeste modellen zijn om in te bouwen, maar ook opbouw is mogelijk. Handig wanneer je bijvoorbeeld niet genoeg ruimte in de muur hebt of niet wilt verbouwen. De Solo (alleen infrarood) of de Combi zijn dan geschikt (infrarood én ultraviolet) en kunnen zelfs in een hoek van de badkamer worden geplaatst.

Sunshower kopen

Wil jij genieten van alle voordelen van een Sunshower en er eentje aanschaffen? Dan ben je bij Badkamerwinkel.nl aan het juiste adres, met keuze uit het complete Sunshower assortiment.