Duravit SensoWash

Ontdek de ultieme luxe en comfort met Duravit SensoWash. Deze geavanceerde toiletzittingen bieden een ongeëvenaarde hygiëne-ervaring met functies zoals reiniging met water, verwarmde zittingen en instelbare waterdruk. Geniet van een fris en schoon gevoel na elk toiletbezoek. Duravit SensoWash is de perfecte aanvulling op uw badkamer en zorgt voor een ongeëvenaard gevoel van welzijn en comfort.

1 product

sort-descending
Foto-tabel
Speciale prijs € 1.389,50 Normale prijs € 2.541,00

Er is tegenwoordig een hygiënischere manier om uzelf te verschonen na het bezoeken van een toilet. Namelijk door middel van een Douche WC. Dit is een vrij nieuwe manier die er voor zorgt dat je weer helemaal opgefrist bent nadat je gebruik heeft gemaakt van een toilet. Een Douche WC is een soort combinatie van een toilet en een bidet en zorgt er dus voor dat je gewoon gebruik kunt maken van het toilet en daarnaast ook gebruik kunt maken van de bidet functie. Een voorbeeld is de Sensowash van Duravit.

De Sensowash van Duravit


In een hele hoop landen is het gebruikelijk om een bidet te gebruiken wanneer je gebruik gemaakt heeft van het toilet. Daarnaast is het zo dat dit ook steeds gebruikelijker wordt in andere landen en ook in Nederland wint de bidet of Douche WC aan terrein. De Sensowash is dan ook een ideale toevoeging aan alle badkamers. Duravit is een merk wat bekend staat om het ontwikkelen van producten die het gebruik van je badkamer en toilet gemakkelijker maken. Daarnaast zorgen de producten van het merk voor comfort. De Sensowash is daarin ook zeker niet anders. Het toilet maakt gebruik van een afstandsbediening en kan daarnaast ook bediend worden met een app op je mobiele telefoon. Daarnaast vindt je in bepaalde versies van de Sensowash ook functies die je nog nooit gezien heeft. Zo is het bijvoorbeeld zo dat het toilet ziet dat er iemand voor staat en de bril daarom automatisch opent. Ook kan de toilet herkennen wie er gebruik van maakt en de instellingen direct aanpassen aan de voorkeuren van de gebruiker.

Een Sensowash van Duravit in je badkamer


Zoek je dus ook een hygiënische manier om uzelf te verschonen na het gebruik van een toilet dan is een Douche WC dus ook zeker de moeite waard om eens te bekijken. De Sensowash van Duravit is zo’n WC. Deze bevat een hoop verschillende instellingen die het bezoek aan een toilet aangenamer maken en je ook een schoon en hygiënisch gevoel geven wanneer je op het toilet bent geweest.

Bezig met laden...