Duravit Starck

Ontdek de elegante en functionele wereld van Duravit Starck. Deze collectie biedt hoogwaardige badkamerproducten die zorgen voor een luxueuze en moderne uitstraling. Van wastafels tot toiletten en badkuipen, Duravit Starck combineert esthetiek met functionaliteit om aan al uw behoeften te voldoen. Met een focus op duurzaamheid en innovatie, brengt Duravit Starck een nieuwe dimensie naar uw badkamer.

6 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Met afvoertrechter : Ja
  • Met rozet : Ja
  • Met muurbuis : Ja
Speciale prijs € 85,84 Normale prijs € 96,80
Speciale prijs € 43,86 Normale prijs € 47,19
  • Uitvoering : Poten (set)
  • Materiaal : Staal
  • Breedte verstelbaar : Nee
Speciale prijs € 100,96 Normale prijs € 151,25
  • Oppervlaktebescherming : Verzinkt
  • Met plug : Ja
  • Materiaal : Staal
Speciale prijs € 40,87 Normale prijs € 41,14
Speciale prijs € 137,74 Normale prijs € 174,24
Speciale prijs € 188,67 Normale prijs € 283,14

Een goed toilet in uw woning is heel belangrijk. Dat komt natuurlijk omdat u het toilet dagelijks gebruikt en er wellicht ook gasten gebruik maken van uw toilet. U brengt uiteindelijk een hoop tijd door op het toilet. Een toilet bestaat uit verschillende onderdelen welke gezamenlijk zorgen voor conform, maar ook voor een nette inrichting van de kamer waar het toilet zich bevindt. De Starck lijn van Duravit is een lijn waar kwaliteit en design bij elkaar komen om u een ultieme ervaring gegeven voor uw toilet. We gaan u laten zien welke producten de lijn bevat en waarom de producten goed voor u zijn.

De Starck lijn van Duravit


De Starck lijn van Duravit bevat dus verschillende producten om uw toilet helemaal af te krijgen. Het merk Duravit staat bekend om goede kwaliteit en design producten. Het merk kiest namelijk oor moderne designs zodat uw badkamer en toilet een eigenzinnige stijl krijgen. Hierdoor kun je het gevoel van ontspanning en wellness krijgen zoals u gewend bent van een wellness resort of een sauna. Een toilet maakt onderdeel uit van zowel de badkamer als van het toilet en een goed toilet is dan zeker ook de moeite waard om in te investeren om de kamer mooi ingericht te krijgen. De Starck lijn van Duravit bevat een hele hoop verschillende producten om uw badkamer en toilet mooi te krijgen. Denkt u hierbij aan verschillende toiletten, zowel zwevend als staand, attributen voor bij uw toilet en natuurlijk ook wastafels.

Producten van Duravit Starck in ons assortiment


Wij bieden verschillende producten van de Starck lijn van Duravit aan in ons assortiment. U kunt hierbij denken aan de toiletten. Allen bevatten dan ook de softclose toiletzitting welke beschadigingen aan de bril kan voorkopen. Ook hebben wij verschillende sets die het monteren van het toilet gemakkelijker maken. Daarnaast vindt u bijvoorbeeld ook wastafels. Kleine fonteinen voor op het toilet of een grotere wastafel voor in uw badkamer. Alles om uw gehele badkamer of toilet helemaal te krijgen zoals u zelf wilt met een tintje aan moderne afwerking door de Starck lijn.

Bezig met laden...