Geberit AquaClean Mera Comfort douche wc, met geurafzuiging, föhn, ladydouche, oriëntatielicht en verwarmbare softclose zitting, chroom - 146.210.21.1

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 4.059,00
€ 5.747,56
Jouw voordeel: 29%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 4 fysieke winkels

Beknopte specificaties

Vaginale douchefunctie Ja
Warme luchtföhn Ja
Met zittingverwarming Ja
Met verlichting Ja
Antibacteriële behandeling Ja
Douchestraalsterkte instelbaar Ja
Max. waterdruk 10 bar
Met reservoir Nee
Min. waterdruk 0.5 bar
Opgenomen elektrisch vermogen 2000 W
Met warmwatervoorziening Ja
Luchttemperatuur instelbaar Ja

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Geurafzuiging
  • plus-circle Föhn
  • plus-circle Watertemperatuur instelbaar
  • plus-circle Verwarmde zitting

Omschrijving

De Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc reinigt het onderlichaam met water na het gebruik van het toilet. De Mera Comfort douchewc is daarnaast voorzien van vele extra functies voor optimaal comfort en hygiëne. De warmwaterdouche heeft een unieke dubbele waterstraal, aangevuld met lucht die zorgt voor een ultieme reiniging met zo min mogelijk water: de gepatenteerde WhirlSpray. Het toilet spoelt geruisloos en efficiënt door dankzij de kenmerkende binnenkom van de randloze toiletpot. Deze is daardoor eenvoudig schoon te maken.

Vieze geurtjes op het toilet zijn verleden tijd door de geurzuivering. Bij het naderen opent de bril automatisch, wordt deze verwarmt en springt het oriëntatielicht onder het closet aan, handig voor een toiletbezoek ‘s-nachts. Bij het verlaten van het toilet gaat de closetbril automatisch weer naar beneden.

De AquaClean Mera blinkt uit door de combinatie van functie en design. De Mera is gemaakt van hoogwaardige materialen, waarbij alle aansluitingen voor elektriciteit- en watervoorziening en bevestiging verborgen zitten in de elegante behuizing.

De douchefunctie wordt eenvoudig gestart middels de knoppen op het zijpaneel of middels de bijbehorende afstandsbediening. De waterreiniging zorgt voor een aangenaam gevoel van hygiëne.

De douchewc (inclusief ladydouche) is geheel naar wens in te stellen: de douchearm kent 5 posities, de straalsterkte van het water is instelbaar in 5 niveaus en de temperatuur van het water en de föhn is instelbaar. Vier gebruikersprofielen zijn programmeerbaar. Hierdoor maakt elke gebruiker direct gebruik van zijn/haar eigen voorkeursinstellingen.

De AquaClean Mera heeft een geïntegreerde boiler. Het water wordt pas verwarmd wanneer een gebruiker op de wc plaats neemt. In ruststand verbruikt het systeem dus geen stroom. En dankzij de doorstroomverwarmer kunt u extra lang genieten van warm water. Het keramiek heeft bovendien een vuilwerend oppervlak, waardoor het closet makkelijk schoon te maken is.

De belangrijkste voordelen
• Ingebouwde douchefunctie met een unieke dubbele WhirlSpray warmwaterstraal gecombineerd met lucht 
• Warme lucht föhn
• Welkomstfunctie: bij nadering van de wc opent de wc-bril automatisch, start de verwarming van het water automatisch en gaat het oriëntatielicht aan
• Randloze wc-pot met geruisloze en efficiënte spoeltechniek
• Geurzuivering voor een fris ruikend toilet
• Bediening dmv afstandsbediening of smartphone App met programmeerbare gebruikersprofielen

Whirlspray
De Geberit WhirlSpray straal is niet zomaar een straal… het zijn namelijk twee stralen! Doordat beide stralen pulseren, ontstaan er duizenden luchtbellen in het water. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. En dat met een laag water gebruik. Deze WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en vindt u daarom alleen in douchewc’s van Geberit.

Aparte Ladydouche
De Ladydouche biedt een bijzonder zachte douchestraal en is daarom perfect voor het reinigen van de vrouwelijke zone.

Oscillerende douche
Door zachtjes heen en weer te bewegen, geeft de douchestraal een uitzonderlijk gevoel van reinheid. De vloeiende heen-en-weergaande beweging van de douchearm zorgt voor een zeer grondige reiniging.

Douchearm positie en douchestraalsterke kunnen individueel worden ingesteld 
De douchestraalsterkte en de douchearm positie kunnen individueel worden ingesteld op basis van uw persoonlijke behoeften.

Verwarmde wc-zitting
De ergonomisch wc-zitting van hoge kwaliteit duroplast is voorzien van een geïntegreerde verwarming, zodat u er altijd heerlijk bij zit. Dankzij de naderingssensor wordt de wc-zitting pas verwarmd als u dichtbij komt. Zo wordt er niet onnodig stroom verbruikt.

Geurzuivering
De geurzuivering doet precies wat de naam aangeeft: het laat onaangename geuren verdwijnen. De functie wordt automatisch ingeschakeld zodra u op de douchewc gaat zitten. De lucht wordt onder de spoelrand van de keramiek afgezogen, door een in de installatie geïntegreerde filter gereinigd en vervolgens fris en geurloos weer terug in de ruimte teruggevoerd. De geurzuivering kan tevens via de bijgeleverde afstandsbediening of de smartphone App worden bediend.

Warme luchtföhn
Dankzij een geïntegreerde warme luchtföhn wordt uw onderlichaam gedroogd met een aangename luchtstroom.

Randloos wc-keramiek met TurboFlush spoeltechnologie
Door de randloze wc-pot en de unieke TurboFlush spoeltechnologie is het mogelijk is om het toilet zeer grondig en geruisloos door te spoelen. Het enige wat hiervoor nodig is, is een enkele spoelopening aan de zijkant, waardoor het water, dankzij de asymmetrische interne geometrie die een draaikolk veroorzaakt, al het vuil in 1x meeneemt.

Automatische openen en sluiten van de wc-deksel
De automatische bediening van de wc-deksel wordt geactiveerd door de naderingssensor. De deksel gaat automatisch open en dicht bij het naderen en sluit de zitting na gebruik. Het is dan ook niet nodig om deze aan te raken, tenzij u de procedure wilt versnellen met een lichte aanraking. Wat is er nu comfortabeler en hygiënischer dan dat? 

Oriëntatieverlichting in diverse kleuren
Het discrete oriëntatielicht van Geberit AquaClean Mera trekt onmiddellijk de aandacht – en dient als gids in de nacht. Deze sfeervolle lichtbundel, die geactiveerd wordt door de naderingssensor, brandt in één van de zelf in te stellen zeven kleuren.

Bediening
De bediening van de douchewc kan op allerlei manieren. Met de intuïtieve en eenvoudig te bedienen afstandsbediening kan de douchewc worden bediend en diverse persoonlijke instellingen worden opgeroepen en aangepast. Of bedien de douchewc via uw smartphone dankzij de gratis AquaClean App.  Ook heeft u de mogelijkheid om de basis functies via de knoppen aan de zijkant van de douchewc te bedienen. Optioneel kunt u ook kiezen voor een paneel die u aan de muur kunt bevestigen waarmee u alle functies kunt bedienen.

Eenvoudig te reinigen
Het wc-keramiek van hoge kwaliteit met een speciale oppervlaktecoating voorkomt  ophoping van vuil en zorgt ervoor dat het keramiek grondig schoon blijft. De douchearm en douchekop worden altijd automatisch met schoon water doorgespoeld voor en na ieder gebruik. En een speciaal ontkalkingsprogramma beschermt alle watervoerende componenten.

Ontkalkingsfunctie
De Geberit AquaClean Mera is uitgerust met een volledig automatisch ontkalkingsprogramma voor alle componenten die met water in aanraking komen. Een rode LED op het bedieningspaneel of informatie via de afstandsbediening-app geeft aan wanneer ontkalken vereist is.

Drinkwater veilig houden
De Geberit AquaClean Mera Comfort voldoet aan alle belangrijke Europese eisen, waaronder de drinkwaternormen EN 1717 en EN 13077. Dankzij een geïntegreerde wateraansluiting met terugstroombeveiliging voldoet de Geberit AquaClean Mera aan deze normen en zal de douchewc nooit enige verontreiniging van het drinkwaternetwerk veroorzaken.

Bekroond design
De Geberit AquaClean Mera is onderscheiden met een Design Plus en Red Dot Award.

Montage en inbouwreservoir
De Geberit AquaClean Mera comfort kan worden gemonteerd op alle Geberit Sigma en Omega inbouwreservoirs. Deze inbouwreservoirs zijn voorzien van een mantelbuis voor de benodigde wateraansluiting van de Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc. Daarnaast dient er een elektrische aansluiting aanwezig te zijn waarop de douchewc kan worden aangesloten.

Het installeren van het wandcontactdoos voor inrichtingen met stroomaansluiting, zoals Geberit AquaClean, moet volgens NEN 1010 plaatsvinden en mag alleen in het beschermingsgebied 3 of buiten de beschermingsgebieden aangebracht worden. Het aansluiten van het wandcontactdoos moet via een aardlekschakelaar plaatsvinden en moet minstens aan beschermingsgraad IP X4 voldoen.

Garantie
Bij een Geberit AquaClean douchewc zorgt Geberit de eerste twee jaar van de garantieperiode in geval van materiaal- of productiefouten voor kosteloze reparatie of kosteloze vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit in geval van materiaal- of productiefouten de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen.

Wat zit er in de verpakking?
• Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc
• Afstandsbediening met wandhouder en batterijvoeding CR2032
• Wateraansluitset voor Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm en Geberit Omega inbouwreservoir 12 cm, inbouwhoogte 112 cm
• Koppelingsbus voor netaansluiting
• Spatbescherming
• Ontkalkingsmiddel 125 ml
• Reinigingsset
• Aansluitset voor wc, ø 90 mm
• Bevestigingsmateriaal

Technische specificaties
• Beschermingsklasse - I
• Beschermingsgraad - IPX4
• Nominale spanning - 230 V AC
• Netfrequentie - 50 Hz
• Opgenomen vermogen - 2000 W
• Opgenomen vermogen in stand-by - ≤ 0.5 W
• Stromingsdruk - 0.5-10 bar
• Bedrijfstemperatuur - 5-40 °C
• Watertemperatuur instelbereik - 34-40 °C
• Berekende volumestroom - 0.03 l/s
• Minimale stromingsdruk voor berekende volumestroom - 0.5 bar
• Doucheduur - 30-50 s
• Maximale belasting wc-zitting - 150 kg

Bekijk complete toiletsets

Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc-set - inclusief Geberit UP320 & Geberit Sigma50 bedieningsplaat & Geberit AquaClean wandbedieningspaneel
3% Kassakorting

Vanaf € 4.722,32 Normale prijs € 7.000,61

Aan € 4.949,45 Normale prijs € 7.377,65

Geberit AquaClean Mera Classic douchewc-set - inclusief Geberit UP320 & Geberit Sigma50 bedieningsplaat & Geberit AquaClean wandbedieningspaneel
3% Kassakorting

Vanaf € 4.154,01 Normale prijs € 6.123,07

Aan € 4.381,14 Normale prijs € 6.500,11

Geberit UP320 toiletset - inclusief Geberit Sigma bedieningsplaat & Geberit AquaClean Mera Classic douche wc met geurafzuiging, föhn, ladydouche en softclose zitting, wit
3% Kassakorting

Vanaf € 3.751,36 Normale prijs € 5.406,92

Aan € 3.979,66 Normale prijs € 5.761,93

Product reviews

5.0
1 reviews
100%
1
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
Geberit-aquaclean-mera-comfort-douche-wc-chroom-146210211
HMG Kooiker |
Product is keurig op tijd compleet geleverd.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

1 product

Schrijf een review
Je plaatst een review over: Geberit AquaClean Mera Comfort douche wc, met geurafzuiging, föhn, ladydouche, oriëntatielicht en verwarmbare softclose zitting, chroom
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt jouw review aangeboden ter goedkeuring.

Specificaties

Kenmerken
Douchestraalsterkte instelbaar Ja
Max. waterdruk 10 bar
Met reservoir Nee
Min. waterdruk 0.5 bar
Opgenomen elektrisch vermogen 2000 W
Met warmwatervoorziening Ja
Luchttemperatuur instelbaar Ja
Vaginale douchefunctie
Ja
Temperatuur douchestraal instelbaar Ja
Verbrandingsbeveiliging Ja
Warme luchtföhn Ja
Antibacteriële behandeling
Ja
Vuilafstotend
Ja
Bouwwijze Wandcloset
Aansluitspanning
230 - 230,0 V
Geschikt voor rugbediening Nee
Geschikt voor hoog/laag frame Ja
Bedieningswijze Afstandsbediening
Capaciteit föhn 6 m³/h
Zithoogte 410 - 410,0 mm
Nom. diameter koud tapwater 3/8" (10)
Tankvolume 1.6 l
Materiaal Keramiek
Glansgraad Glanzend
Spoelvorm
Diep
Opgenomen vermogen 2000 W
Zonder spoelrand
Ja
Met zittingverwarming Ja
Met verlichting Ja
Verdekte bevestiging Ja
Met terugstroombeveiliging Ja
Inclusief toiletbril Ja
Lengte aansluitsnoer 0.7 m
Spoelwaterhoeveelheid 3 - 6,0 l
Met geïntegreerd spoelreservoir Nee
Kleur Wit
Breedte 395 mm
Hoogte 380 mm
Diepte 590 mm
Lengte aansluitkabel 0.7 m
Met elektrische aansluiting Ja
Hartmaat bevestiging wandcloset
180 mm
Nom. diameter warm tapwater 3/8" (10)

Informatie

Art.nr fabrikant 146.210.21.1
Art.nr Badkamerwinkel.nl 40010173641
EAN 4025416317708
Merk Geberit
Serie AquaClean Mera
Categorie Douche wc

Bijlagen

Tekening
document-download PDF - 766kB
Handleiding
document-download PDF - 23MB
Handleiding
document-download PDF - 12MB
Brochure
document-download PDF - 2MB
Productinformatie
document-download PDF - 238kB
Geberit

Logo van het merk Geberit

Over het merk Geberit: Geberit is Europees marktleider op het gebied van sanitairproducten. Het assortiment omvat onder andere inbouwreservoirs, bedieningspanelen, douchewc’s, wand- en staande closets, wastafels, badkamermeubels, spiegels, baden en urinoirs. Dit complete assortiment stelt Geberit in staat om innovatieve en veelzijdige badkameroplossingen uit één hand aan te bieden, zowel voor als achter de muur. Bekijk alle producten van het merk Geberit.

Garanties Geberit: 2 jaar garantie op alle producten en op een aantal producten 10 jaar garantie, zoals installatiesystemen (inbouwreservoirs), bedieningsplaten en opbouwspoelreservoirs. Bij een Geberit AquaClean douchewc zorgt Geberit de eerste twee jaar van de garantieperiode in geval van materiaal- of productiefouten voor kosteloze reparatie of kosteloze vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit in geval van materiaal- of productiefouten de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen. Lees hier meer over de garantie van Geberit.

Contactgegevens Geberit: Fultonbaan 15 - 3439 NE Nieuwegein - info.nl@geberit.com - www.geberit.nl

Bezig met laden...