Geberit AquaClean Tuma Comfort douche wc hangend met geurafzuiging, föhn, ladydouche en verwarmbare softclose zitting met witglas-decorplaat, wit - 146.290.SI.1

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 2.183,99
€ 2.958,18
Jouw voordeel: 26%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 4 fysieke winkels

Beknopte specificaties

Vaginale douchefunctie Ja
Warme luchtföhn Ja
Met zittingverwarming Ja
Met verlichting Nee
Antibacteriële behandeling Ja
Bedieningswijze Afstandsbediening
Aansluitspanning 230 - 230,0 V
Capaciteit föhn 10 m³/h
Douchestraalsterkte instelbaar Ja
Zithoogte 410 - 410,0 mm
Max. waterdruk 10 bar
Min. waterdruk 0.5 bar

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Hangend, randloos Rimfree® wandcloset met luxe comfort douchewc
  • plus-circle Whirlspray voor zachte en revitaliserende waterbesparende reiniging
  • plus-circle Met wc-brilverwarming, warmeluchtföhn en geïntegreerde luchtzuivering
  • plus-circle Stel de positie van de douche-arm en de oscillatie- en straalsterkte zelf in

Omschrijving

De Geberit AquaClean Tuma Comfort douchewc reinigt het onderlichaam met water na het gebruik van het toilet. De Tuma Comfort douchewc is compact en veelzijdig. De warmwaterdouche heeft een unieke dubbele straal voor een ultieme reiniging. Het toilet beschikt verder over een warme luchtfohn, een Rimfree® wc-keramiek zonder spoelrand, geurzuivering en een verwarmde toiletbril. De AquaClean Tuma is verrassend veelzijdig. Het product combineert een eenvoudig maar elegant design met geavanceerde technologie.

De Geberit AquaClean Tuma is een toegankelijk model, uitgerust met vele functies. Zo beschikt de douchewc over de WhirlSpray douchetechnologie, welke voor een goede en hygiënische reiniging van het onderlichaam zorgt. De warme luchtföhn droogt het onderlichaam na gebruik. En vieze geurtjes zijn verleden tijd door de geurzuivering.

En het Rimfree® wc-keramiek maakt het schoonmaken van de toiletpot eenvoudiger. De Tuma beschikt bovendien over een verwarmingselement dat speciaal ontwikkeld is voor hard water en dat zorgt voor een constante aanvoer van warm water.  Verder beschikt het toilet over een ergonomische wc-zitting en een gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

De design afdekplaat bovenop het toilet is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en materialen. Deze sluit daardoor harmonieus aan op de kleuren en materialen van de Geberit bedieningsplaten. De compacte Tuma is daarmee op verrassend veel manieren te combineren.

De belangrijkste voordelen
• Ingebouwde douchefunctie met een unieke dubbele WhirlSpray warmwaterstraal gecombineerd met lucht 
• Warme luchtföhn
• Geurzuivering voor een fris ruikend toilet
• Toegankelijk model
• Bediening dmv bedieningspaneel, afstandsbediening of smartphone App met programmeerbare gebruikersprofielen
• Rimfree® wc-keramiek

Garantie
Bij een Geberit AquaClean douchewc zorgt Geberit de eerste twee jaar van de garantieperiode in geval van materiaal- of productiefouten voor kosteloze reparatie of kosteloze vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit in geval van materiaal- of productiefouten de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen.

Whirlspray
De Geberit WhirlSpray straal is niet zomaar een straal… het zijn namelijk twee stralen! Doordat beide stralen pulseren, ontstaan er duizenden luchtbellen in het water. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. En dat met een laag water gebruik. Deze WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en vindt u daarom alleen in douchewc’s van Geberit.

Aparte Ladydouche
De Ladydouche biedt een bijzonder zachte douchestraal en is daarom perfect voor het reinigen van de vrouwelijke zone.

Oscillerende douche
Door zachtjes heen en weer te bewegen, geeft de douchestraal een uitzonderlijk gevoel van reinheid. De vloeiende heen-en-weergaande beweging van de douchearm zorgt voor een zeer grondige reiniging.

Douchearm positie en douchestraalsterke kunnen individueel worden ingesteld 
De douchestraalsterkte en de douchearm positie kunnen individueel worden ingesteld op basis van uw persoonlijke behoeften.

Verwarmde wc-zitting
De ergonomisch wc-zitting van hoge kwaliteit duroplast is voorzien van een geïntegreerde verwarming, zodat u er altijd heerlijk bij zit. Dankzij de naderingssensor wordt de wc-zitting pas verwarmd als u dichtbij komt. Zo wordt er niet onnodig stroom verbruikt.

Geurzuivering
De geurzuivering doet precies wat de naam aangeeft: het laat onaangename geuren verdwijnen. De functie wordt automatisch ingeschakeld zodra u op de douchewc gaat zitten. De lucht wordt onder de spoelrand van de keramiek afgezogen, door een in de installatie geïntegreerde filter gereinigd en vervolgens fris en geurloos weer terug in de ruimte teruggevoerd. De geurzuivering kan tevens via de bijgeleverde afstandsbediening of de smartphone App worden bediend.

Warme luchtföhn
Dankzij een geïntegreerde warme luchtföhn wordt uw onderlichaam gedroogd met een aangename luchtstroom.

Rimfree® wc-keramiek
De Geberit AquaClean Tuma Comfort douchewc heeft geen spoelrand. De wc ziet er daardoor niet alleen mooier uit, maar is ook nog eens gemakkelijk schoon te houden en is daardoor hygiënischer. Want door het niet hebben van een spoelrand krijgt vuil geen kans zich af te zetten op onzichtbare plekken.

Geruisloos openen en sluiten van de wc-zitting en wc-deksel
De closetzitting van de AquaClean Tuma is een eenvoudig te reinigen toiletbril met deksel en softclose scharnieren. De zitting is gemaakt van Duroplast waardoor deze licht, flexibel en sterk is. De zitting is in de kleur wit en voorzien van messing verchroomde softclose scharnieren. Daardoor gaat de zitting zachtjes en geruisloos dicht wanneer u hem sluit.

Bediening
De bediening van de douchewc kan op allerlei manieren. Met de intuïtieve en eenvoudig te bedienen afstandsbediening kan de douchewc worden bediend en diverse persoonlijke instellingen worden opgeroepen en aangepast. Of bedien de douchewc via uw smartphone dankzij de gratis AquaClean App.  Ook op de douchewc zelf kunt u de primaire functies van de douche wc bedienen. Optioneel kunt u ook kiezen voor een paneel die u aan de muur kunt bevestigen waarmee u alle functies kunt bedienen.

Eenvoudig te reinigen
Het diepspoel wc-keramiek met vuilafstotend oppervlak voorkomt  ophoping van vuil en zorgt ervoor dat het keramiek grondig schoon blijft. De douchearm en douchekop worden altijd automatisch met schoon water doorgespoeld voor en na ieder gebruik. En een speciaal ontkalkingsprogramma beschermt alle watervoerende componenten.

Ontkalkingsfunctie
De Geberit AquaClean Tuma is uitgerust met een volledig automatisch ontkalkingsprogramma voor alle componenten die met water in aanraking komen. Een rode LED op het bedieningspaneel of informatie via de afstandsbediening-app geeft aan wanneer ontkalken vereist is.

Drinkwater veilig houden
De Geberit AquaClean Tuma Comfort voldoet aan alle belangrijke Europese eisen, waaronder de drinkwaternormen EN 1717 en EN 13077. Dankzij een geïntegreerde wateraansluiting met terugstroombeveiliging voldoet de Geberit AquaClean Tuma Comfort aan deze normen en zal de douchewc nooit enige verontreiniging van het drinkwaternetwerk veroorzaken.

Montage en inbouwreservoir
De Geberit AquaClean Tuma Comfort kan worden gemonteerd op alle Geberit Sigma en Omega inbouwreservoirs. Deze inbouwreservoirs zijn voorzien van een mantelbuis voor de benodigde wateraansluiting van de Geberit AquaClean Tuma Comfort douchewc. Daarnaast dient er een elektrische aansluiting aanwezig te zijn waarop de douchewc kan worden aangesloten.

Het installeren van het wandcontactdoos voor inrichtingen met stroomaansluiting, zoals Geberit AquaClean, moet volgens NEN 1010 plaatsvinden en mag alleen in het beschermingsgebied 3 of buiten de beschermingsgebieden aangebracht worden. Het aansluiten van het wandcontactdoos moet via een aardlekschakelaar plaatsvinden en moet minstens aan beschermingsgraad IP X4 voldoen.

Wat zit er in de verpakking?
• Geberit AquaClean Tuma Comfort douchewc
• Afstandsbediening met wandhouder en batterijvoeding CR2032
• Wateraansluitset voor Geberit Sigma inbouwreservoir 12 cm en Geberit Omega inbouwreservoir 12 cm, inbouwhoogte 112 cm
• Koppelingsbus voor netaansluiting
• Geluidsisolatieset
• Spatbescherming
• Compensatiebuffer voor wc-zitting / wc-keramiek
• Keramisch honingraatfilter
• Ontkalkingsmiddel 125 ml
• Reinigingsset
• Aansluitset voor wc, ø 90 mm
• Bevestigingsmateriaal

Technische specificaties
• Beschermingsklasse - I
• Beschermingsgraad - IPX4
• Nominale spanning - 230 V AC
• Netfrequentie - 50 Hz
• Opgenomen vermogen - 2000 W
• Opgenomen vermogen in stand-by - ≤ 0.5 W
• Stromingsdruk - 0.5-10 bar
• Bedrijfstemperatuur - 5-40 °C
• Fabrieksinstelling watertemperatuur – 37 °C
• Berekende volumestroom - 0.02 l/s
• Minimale stromingsdruk voor berekende volumestroom - 0.5 bar
• Doucheduur - 50 s
• Maximale belasting wc-zitting - 150 kg

Bekijk complete toiletsets

Geberit UP320 toiletset - inclusief Geberit Sigma bedieningsplaat & Geberit AquaClean Tuma Comfort douche wc hangend met geurafzuiging, föhn, ladydouche en verwarmbare softclose zitting, wit
3% Kassakorting

Vanaf € 2.502,54 Normale prijs € 3.470,17

Aan € 2.743,49 Normale prijs € 3.837,83

Geberit UP320 toiletset - inclusief Geberit Sigma bedieningsplaat & Geberit AquaClean Tuma Classic douche wc hangend, wit
3% Kassakorting

Vanaf € 1.608,90 Normale prijs € 2.321,61

Aan € 1.849,85 Normale prijs € 2.689,27

Product reviews

5.0
2 reviews
100%
2
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
Douche wc
Rolf |
Zoals verwacht van Geberit een goed product. Dit besteld met een up320 inbouwreservoir.
Erg fijn
Jordi |
De straal en föhn werken erg goed.
Installatie goed te doen en erg blij mee.

2 producten(en)

Schrijf een review
Je plaatst een review over: Geberit AquaClean Tuma Comfort douche wc hangend met geurafzuiging, föhn, ladydouche en verwarmbare softclose zitting met witglas-decorplaat, wit
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt jouw review aangeboden ter goedkeuring.

Specificaties

Kenmerken
Bedieningswijze Afstandsbediening
Aansluitspanning
230 - 230,0 V
Capaciteit föhn 10 m³/h
Douchestraalsterkte instelbaar Ja
Zithoogte 410 - 410,0 mm
Max. waterdruk 10 bar
Min. waterdruk 0.5 bar
Nom. diameter koud tapwater 3/8" (10)
Met warmwatervoorziening Ja
Luchttemperatuur instelbaar Ja
Geschikt voor rugbediening Nee
Vaginale douchefunctie
Ja
Geschikt voor hoog/laag frame Ja
Temperatuur douchestraal instelbaar Ja
Verbrandingsbeveiliging Ja
Warme luchtföhn Ja
Antibacteriële behandeling
Ja
Vuilafstotend
Ja
Bouwwijze Wandcloset
Materiaal Keramiek
Glansgraad Glanzend
Spoelvorm
Diep
Opgenomen vermogen 2000 W
Zonder spoelrand
Ja
Met verlichting Nee
Verdekte bevestiging Ja
Met terugstroombeveiliging Ja
Spoelwaterhoeveelheid 3 - 6,0 l
Met zittingverwarming Ja
Inclusief toiletbril Ja
Lengte aansluitsnoer 0.7 m
Met geïntegreerd spoelreservoir Nee
Kleur Wit
Breedte 360 mm
Hoogte 448 mm
Diepte 553 mm
Lengte aansluitkabel 0.7 m
Met elektrische aansluiting Ja
Hartmaat bevestiging wandcloset
180 mm
Nom. diameter warm tapwater 3/8" (10)

Informatie

Art.nr fabrikant 146.290.SI.1
Art.nr Badkamerwinkel.nl 40880003718
EAN 4025416219446
Merk Geberit
Serie AquaClean Tuma
Categorie Douche wc
Geberit

Logo van het merk Geberit

Over het merk Geberit: Geberit is Europees marktleider op het gebied van sanitairproducten. Het assortiment omvat onder andere inbouwreservoirs, bedieningspanelen, douchewc’s, wand- en staande closets, wastafels, badkamermeubels, spiegels, baden en urinoirs. Dit complete assortiment stelt Geberit in staat om innovatieve en veelzijdige badkameroplossingen uit één hand aan te bieden, zowel voor als achter de muur. Bekijk alle producten van het merk Geberit.

Garanties Geberit: 2 jaar garantie op alle producten en op een aantal producten 10 jaar garantie, zoals installatiesystemen (inbouwreservoirs), bedieningsplaten en opbouwspoelreservoirs. Bij een Geberit AquaClean douchewc zorgt Geberit de eerste twee jaar van de garantieperiode in geval van materiaal- of productiefouten voor kosteloze reparatie of kosteloze vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit in geval van materiaal- of productiefouten de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen. Lees hier meer over de garantie van Geberit.

Contactgegevens Geberit: Fultonbaan 15 - 3439 NE Nieuwegein - info.nl@geberit.com - www.geberit.nl

Bezig met laden...