Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Let op: PostNL heeft momenteel extreme drukte. Pakketten kunnen hierdoor helaas vertraging oplopen. Lees meer >

Geselecteerde meubelsets met korting!

Een van de duurste onderdelen van de badkamer is over het algemeen het badmeubel. Ben jij op zoek naar een een badmeubel omdat je een nieuwe badkamer gaat plaatsen of je oude een make-over wilt geven? Dan heb je geluk, want op geselecteerde Geberit meubelsets ontvang je t/m 31 maart een cashback die kan oplopen tot wel €150,-! De cashback dien je aan te vragen bij Geberit via de speciale actiepagina. Het aanvragen van de cashback kan tot 15 mei 2021.

Cashback aanvragen

Kies voor kwaliteit met een Geberit badmeubel

Het badmeubel is vaak ook het onderdeel wat je het meest gebruikt in je badkamer. Om tanden te poetsen, je handen te wassen of even voor de spiegel te staan. Des te belangrijker is het om rekening te houden met de levensduur van een badmeubel. Met een badmeubel van Geberit zit je dan zeker goed. De meubels hebben bovendien een luxe en tijdloze uitstraling.Geberit Smyle: voor een stijlvolle uitstraling

De Geberit Smyle badkamerserie biedt meubels met veel opbergruimte die op diverse manieren met elkaar te combineren zijn. Denk aan een zijkast met ruimte voor je verzorgingsproducten of een leuk planchet bij je spiegel. Bij de Geberit Smyle serie is aan alle details gedacht. Het mooie ontwerp is in alle elementen doorgevoerd. Van de handgrepen tot de materialen: deze serie blinkt uit in de stijlvolle uitstraling.

Bekijk de Geberit Smyle actiesets

Modern en praktisch samen gecombineerd

Geberit Smyle heeft strakke, smalle randen bij de wastafels. De lades zorgen voor veel opberg gemak waardoor modern en praktisch ultiem samengaan. De kenmerkende moderne grepen voegen een chique uitstraling toe. De bovenkant is van luxe glas waardoor er ruimte is voor verzorgingsproducten en styling. Optioneel is ook een zijkast mogelijk voor optimaal gebruik van de ruimte.Geberit iCon: verrassend veelzijdig

De veelzijdige Geberit iCon badmeubelserie heeft naast enkele complete sets ook heel veel extra opties. Je creëert extra opbergruimte door bijvoorbeeld te kiezen voor een zijkast of een hoge kast. Maak het naar keuze af met een spiegel en planchet. De combinatiemogelijkheden met Geberit iCon zijn eindeloos! In het veelzijdige meubelconcept van Geberit iCon vind je ook voldoende mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten in een kleine badkamer.

Bekijk de Geberit iCon actiesets

Strakke lijnen en geïntegreerde handgrepen

Bij de Geberit iCon komen de strakke lijnen van de wastafels terug in het meubeldesign. Dit wordt versterkt door de geïntegreerde handgrepen. De onderkasten zijn voorzien van lades voor extra veel opbergruimte. Het softclose mechanisme in de lades zorgt ervoor dat de lades zachtjes sluiten. De wastafels van de Geberit iCon serie zijn er ook met een KeraTect® glazuur waardoor schoonmaken eenvoudiger wordt. De lichtspiegels uit de Geberit iCon serie geven aangenaam zacht licht boven de wastafel.Geberit Xeno²: mimimalistisch design

De elegante Geberit Xeno² badkamermeubels geven een minimalistische badkamer sfeer. De luxe afgewerkte meubelfronten geven de serie een natuurlijk warme, lichte uitstraling. De wastafelonderkasten benadrukken het minimalistische ontwerp met push-to-open lades die ook voor extra gebruikscomfort zorgen. Met de verscheidenheid in kleuren en materialen krijg je een luxe en sfeervolle uitstraling in de badkamer.
De meubels bieden veel opbergruimte en praktische oplossingen, zoals lade-indelers voor het opbergen van toiletartikelen. De geïntegreerde LED verlichting zorgt voor perfect zicht in de bovenste lade. Glazen afdekplaten zorgen voor een duurzame bescherming van het oppervlak van de zijkasten. De Xeno² wastafels zijn standaard voorzien van een KeraTect® glazuurlaag waardoor vuil minder snel hecht.

Bekijk de Geberit Xeno² actiesets

Ultieme luxe met de bijpassende spiegel

Bijpassende spiegels met LED verlichting volgen de strakke geometrie van de Geberit Xeno² serie. De spiegels zijn verkrijgbaar in een breedte van 40 tot 160 cm en plaatsen de wastafel in het middelpunt met sfeervolle, indirecte verlichting. De directe verlichting aan de bovenzijde wordt geactiveerd door middel van een sensorschakelaar met dimfunctie. De spiegel is bovendien voorzien van spiegelverwarming waardoor de spiegel niet beslaat.


Plan een gratis digitaal adviesgesprek

Een meubel is een grote investering in je badkamer. Eenmaal uitgekozen kun je er jaren mee vooruit maar des te belangrijker is het om je meubel optimaal uit te kiezen bij jouw persoonlijke wensen. De Geberit meubelseries lenen zich bij uitstek om op een unieke manier samen te stellen. In onze winkels kun je de mogelijkheden goed bekijken via een digitale rondleiding en advies krijgen over de juiste samenstelling van de onderdelen. Een digitaal adviesgesprek is geheel gratis. Na afloop heb jij jouw droommeubel samengesteld!

Afspraak maken

Actievoorwaarden:

 • De actie is geldig voor sets gekocht tussen 1 februari en 31 maart 2021.
 • De cashback dient te worden aangevraagd via de actiepagina van Geberit voor 15 mei 2021. Het bedrag wordt binnen 30 dagen na afloop van de retourperiode overgemaakt naar het opgegeven rekeningnummer.
 • Deze actie is alleen geldig op complete meubelsets die staan vermeld op deze actiepagina. Per serie en maat verschilt het cashback bedrag. Dit is als volgt:
  • Geberit Smyle
   • Bij aankoop van een 55 tot 75 cm brede Geberit Smyle wastafel inclusief Geberit Smyle wastafelonderbouwkast: Euro 75,- cashback.
   • Bij aankoop van een 90 tot 120 cm brede Geberit Smyle wastafel inclusief Geberit Smyle wastafelonderbouwkast:Euro 125,- cashback.
  • Geberit iCon
   • Bij aankoop van een 60 tot 75 cm brede Geberit iCon wastafel inclusief Geberit iCon wastafelonderbouwkast: Euro 75,- cashback.
   • Bij aankoop van een 90 tot 120 cm brede Geberit iCon wastafel inclusief Geberit iCon wastafelonderbouwkast: Euro 125,- cashback.
  • Geberit Xeno2
   • Bij aankoop van een 60 cm brede Geberit Xeno2 wastafel inclusief Geberit Xeno2 wastafelonderbouwkast: Euro 100,- cashback.
   • Bij aankoop van een 90 tot 160 cm brede Geberit Xeno2 wastafel inclusief Geberit Xeno2 wastafelonderbouwkast: Euro 150,- cashback.
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.