Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

open tot 18:00

Geberit Renova Compact CombiPack Rimfree hangend toilet diepspoel met Topfix Softclose Quickrelease-zitting, wit - 500.803.00.1

€ 396,77 € 225,00

Afhalen in de winkel is ook mogelijk. Let op: de winkels beschikken niet over voorraad. Je kunt jouw bestelling plaatsen en kiezen voor afhalen in één van onze winkels naar keuze. Je ontvangt dan bericht wanneer jouw product binnen is.

Afhalen in de winkel is ook mogelijk. Let op: de winkels beschikken niet over voorraad. Je kunt jouw bestelling plaatsen en kiezen voor afhalen in één van onze winkels naar keuze. Je ontvangt dan bericht wanneer jouw product binnen is.

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Zaandam Stormhoek 11, 1506 SW Zaandam, Nederland
Thuiswinkel Waarborg
 • Gratis thuisbezorgd
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Klanten beoordelen ons met een 8,7
 • 5 echte winkels

Beschrijving

Deze WC pack bestaat uit een Geberit Renova Compact Rimfree wandcloset met Quick Release softclose zitting. Geberit Rimfree closets zijn de nieuwe standaard. Door het ontbreken van de spoelrand zijn er geen holle ruimtes waar vuil zich kan afzetten en ophopen. Het closet is daardoor erg makkelijk schoon te houden en hygienisch in gebruik. De softclose scharnieren van de zitting zorgen ervoor dat deze langzaam en geruisloos dicht gaat. De zitting is eenvoudig van het wandcloset te verwijderen door een drukknopbediening en kan ook even eenvoudig weer terug worden geplaatst.

Geberit Renova Compact | Wandcloset diepspoel verdekte bevestiging Rimfree
Het tijdloze ontwerp van de Geberit Renova Rimfree Compact wandcloset met zijn klassiek zachte afronding vloeit harmonieus samen in elk toilet of badkamer. En dankzij de geringe diepte van dit wandcloset is deze zeer geschikt voor het gebruik in kleinere badkamers of toiletten. De diepte van dit wandcloset is ongeveer 7 cm korter dan een standaard hangtoilet. Het Geberit Renova Rimfree Compact wandcloset heeft geen spoelrand. Het wandcloset ziet er daardoor niet alleen mooier uit, maar is ook nog eens gemakkelijk schoon te houden en is daardoor hygienischer. Want door het niet hebben van een spoelrand krijgt vuil geen kans zich af te zetten op onzichtbare plekken. De slim ontworpen kunststof spoelverdeler zorgt voor een optimale spoeling. Het spoelwater wordt symmetrisch in het closet naar rechts en naar links geleid en naar beneden gevoerd waarbij het water direct in de sifon uitkomt. De waterverdeler van het Geberit Renova Rimfree Compact wandcloset maakt de aanwezigheid van een spoelrand overbodig. Het wandcloset heeft een volledig gesloten zijkant wat esthetisch zeer mooi is. De bevestigingen zijn volledig in het closet weggewerkt en bereikbaar via de gaten waarop de zitting wordt gemonteerd.

Dankzij het diepspoel ontwerp heeft het toilet ook geen plateau meer waarop de boodschap blijft liggen. Hierdoor valt de boodschap direct in het water, waardoor men ook minder last heeft van vervelende geurtjes. Tevens heeft men tijdens het staand plassen minder last van spetteren. Dit wandcloset plaats je op een bestaand of nieuw inbouwreservoir. Het montagemateriaal wordt hiervoor meegeleverd. Het toilet is verkrijgbaar in de kleur wit en heeft een spoeling van 4,5 liter (kleine spoeling) of 6 liter (grote spoeling). Voor dit closet zijn diverse bijpassende zittingen beschikbaar. Zo is er een standaard closetzitting, een closetzitting met topfix bevestiging die snel en eenvoudig geinstalleerd kan worden en een closetzitting die naast topfix ook voorzien is van softclose scharnieren waardoor de zitting en deksel langzaam en geruisloos dicht gaan. Wandcloset sneller monteren met EFF-bevestiging De montage van een closet met verdekte bevestiging is altijd een vervelende klus. Met de Easy Fast Fix bevestigingstechniek in een Geberit closet is dat voorgoed verleden tijd en kost dit klusje niet meer dan enkele minuten. Alles wat je nodig hebt zijn twee inbussleutels. Zo maakt Geberit het leven van de installateur veel makkelijker.

Wat is een EFF-montagebevestiging?
Met de gepatenteerde Easy Fast Fix (EFF) bevestigingstechnologie vereenvoudigt Geberit de installatie van een wandcloset met verdekte bevestiging. De EFF bevestiging is gebaseerd op een kunststof element dat op de draadstangen wordt geschroefd. Nadat het keramiek is geplaatst, wordt de inbussleutel in de bevestigingsgaten van de toiletzitting gestoken. Het keramisch closet wordt met de inbussleutel zo uitgelijnd en stevig aan de muur bevestigd. Het closet is vervolgens eenvoudig af te stellen. Het type EFF bevestiging kan per wandcloset verschillen. Bij de wandclosets en bidets met verdekte bevestiging is de huls in het toilet geintegreerd (EFF2). De montagevoordelen zullen elke installateur overtuigen.

Hoe werkt de EFF-bevestiging?
De bevestigingen grijpen vast op het draadeinde en trekken zichzelf vervolgens naar de muur. Bij de EFF2 bevestiging zit het wandcloset een stukje van de muur en kan hij vanaf die positie naar de wand getrokken worden. Bij de EFF2 bevestiging gaat men met twee inbussleutels aan de gang om zowel de linker als de rechter bevestiging tegelijkertijd vast te draaien. Als de bevestiging een stukje is vastgezet, kan het wandcloset met een EFF2 bevestiging losgelaten worden.

Welke Geberit wandclosets hebben een EFF2-montagebevestiging?
500.784.01.1 Geberit iCon | WC-pack wandcloset diepspoel Rimfree met Quickrelease closetzitting
204060000 Geberit iCon | Wandcloset diepspoel Rimfree
204060600 Geberit iCon | Wandcloset diepspoel Rimfree KeraTect wit
201950000 Geberit iCon Square | Wandcloset Rimfree diepspoel
201950600 Geberit iCon Square | Wandcloset Rimfree diepspoel KeraTect wit
204030600 Geberit iCon | Wandcloset diepspoel compact KeraTect wit
204030000 Geberit iCon | Wandcloset diepspoel compact
204070000 Geberit iCon | Wandcloset diepspoel Rimfree compact
204070600 Geberit iCon | Wandcloset diepspoel Rimfree compact KeraTect wit
201460600 Geberit myDay diepspoel wandcloset 6l Rimfree KeraTect wit
500.600.01.2 Geberit Acanto | Wandcloset diepspoel Rimfree 51 cm wit
500.600.01.8 Geberit Acanto | Wandcloset diepspoel Rimfree 51cm KeraTect wit
500.208.01.1 Geberit Smyle Square | Wandcloset diepspoel Rimfree
500.208.01.8 Geberit Smyle Square | Wandcloset diepspoel Rimfree KeraTect wit
500.803.00.1 Geberit Renova Compact | WC-pack Rimfree Topfix Softclose Quickrelease zitting
500.377.01.1 Geberit Renova Compact | Wandcloset diepspoel verdekte bevestiging Rimfree 49cm wit
500.377.01.8 Geberit Renova Compact | Wandcloset diepspoel verdekte bevestiging Rimfree 49cm KeraTect wit
500.379.01.1 Geberit Smyle Square | Compact wandcloset diepspoel verdekt Rimfree wit
500.379.01.8 Geberit Smyle Square | Compact wandcloset diepspoel verdekt Rimfree KeraTect wit

Specificaties wandcloset:
- Type: Wandcloset
- Rimfree: Ja
- Materiaal: Keramiek
- Kleur: Wit
- Glansgraad: Glanzend
- Spoelvorm: Diepspoel
- Vuilafstotend: Nee
- Verhoogd toilet: Nee
- Kindertoilet: Nee
- KIWA-keur: Ja
- Plaats uitlaat: PK (Pijp kort)
- Diepte: 490 mm
- Breedte: 370 mm
- Hoogte: 330 mm
- Hartmaat bevestiging closet: 180 mm

Geberit Renova | Closetzitting Softclose Topfix Quickrelease
De Geberit Renova Softclose closetzitting met Quick Release scharnieren is een eenvoudig te reinigen toiletbril met deksel. De zitting is gemaakt van Duroplast waardoor deze licht, flexibel en sterk is. De zitting is in de kleur wit en voorzien van messing verchroomde scharnieren. De zitting is eenvoudig te verwijderen door een drukknopbediening en kan ook even eenvoudig weer terug worden geplaatst. Zo kunt u de closetrand ook op die anders zo moeilijk toegankelijke plekken goed schoonmaken. De SoftClosing-functie zorgt ervoor dat de closetzitting zacht en geruisloos wordt gesloten dankzij geintegreerde dempers in de scharnieren. De afmetingen van de zitting zijn: 37 cm breed, 45,5 cm diep en 6 cm hoog. De zitting beschikt over verstelbare verchroomde scharnieren, die van bovenaf bevestigd en met een stelschroef vergrendeld kan worden.

Specificaties closetzitting:
- Met deksel: Ja
- Scharnier vertragend: Ja
- Afneembaar voor reiniging: Ja
- Voor montage van bovenaf: Ja
- Toepassing: Modelgebonden
- Materiaal zitting/deksel: Duroplast
- Materiaal scharnierpoot/rozet: Messing verchroomd
- Kleur: Wit

Wat zit er in de verpakking?
- Geberit Renova Rimfree Compact wandcloset
- Closetzitting
- Montagehandleiding
- Bevestigingsmateriaal

Wat heb je verder nog nodig?
- Inbouwreservoir
- Bedieningsplaats
- Verlengde afvoer
Geberit

Geberit

Over het merk Geberit: Geberit is Europees marktleider op het gebied van sanitairproducten. Het assortiment omvat onder andere inbouwreservoirs, bedieningspanelen, douchewc’s, wand- en staande closets, wastafels, badkamermeubels, spiegels, baden en urinoirs. Dit complete assortiment stelt Geberit in staat om innovatieve en veelzijdige badkameroplossingen uit één hand aan te bieden, zowel voor als achter de muur. Bekijk alle producten van het merk Geberit.

Garanties Geberit: 2 jaar garantie op alle producten en op een aantal producten 10 jaar garantie, zoals installatiesystemen (inbouwreservoirs), bedieningsplaten en opbouwspoelreservoirs. Bij een Geberit AquaClean douchewc zorgt Geberit de eerste twee jaar van de garantieperiode in geval van materiaal- of productiefouten voor kosteloze reparatie of kosteloze vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit in geval van materiaal- of productiefouten de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen. Lees hier meer over de garantie van Geberit.

Contactgegevens Geberit: Fultonbaan 15 - 3439 NE Nieuwegein - [email protected] - www.geberit.nl

Aanbevolen alternatieven

Geberit iCon CombiPack hangend toilet Rimfree met toiletzitting, wit

 • Type : Wand
 • Materiaal : Keramiek
 • Kleur : Wit
 • Glansgraad : Glanzend
 • Afmeting: 366 mm x 381 mm
€ 493,98 € 249,00

Villeroy & Boch Subway 2.0 CombiPack hangend toilet diepspoel CeramicPlus Directflush met toiletzitting SlimSeat en softclose en quickrelease, wit

 • Type : Wand
 • KIWA-keur : Ja
 • Met bevestigingsmateriaal : Ja
 • Met dijstukken/vaste closetzitting : Nee
 • Afmeting: 375 mm x 415 mm
€ 926,86 € 377,28

Villeroy & Boch Subway 2.0 CombiPack hangend toilet diepspoel Directflush met toiletzitting SlimSeat en softclose en quickrelease, wit

 • Type : Wand
 • KIWA-keur : Ja
 • Met bevestigingsmateriaal : Ja
 • Met dijstukken/vaste closetzitting : Nee
 • Afmeting: 375 mm x 415 mm
€ 819,17 € 325,03

Sub Stereo rimless hangend toilet met softclose- en quick release-zitting, mat zwart

 • Spoelvorm : Diepspoel
 • Zonder spoelrand : Ja
 • Inclusief toiletbril : Ja
€ 804,65 € 249,00

Productreviews

5 van de 5
Schrijf een review Aantal reviews: 1
100%
1
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
Prima product en snelle levering
Jan | 22-11-2020
Goed
Toon alles
Kleur Wit
Materiaal Keramiek
Spoelvorm Diepspoel
Soort Wand
Vuilafstotend
Breedte 370 mm
Diepte 490 mm
Hoogte 330 mm
KIWA-keur
Antibacteriële behandeling
Glansgraad Glanzend
Spoelwaterhoeveelheid 3 - 6 l
Verhoogd toilet
Zonder spoelrand
Kindertoilet
Hartmaat bevestiging wandcloset 180 mm
Met aardingsvoorziening
Inclusief toiletbril
Montagewijze modelgebonden
Met bevestigingsmateriaal
Met dijstukken/vaste closetzitting
Plaats uitlaat PK (Pijp kort)
Met stankafzuiging
Powerflush
Art.nr fabrikant 500.803.00.1
Art.nr Badkamerwinkel 40880124154
EAN 4025410717832
Merk Geberit
Serie Renova Compact
Categorie Hangend toilet

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

open tot 18:00