Geberit Smyle: ideaal voor de gezinsbadkamer.

Maak kennis met Geberit Smyle: deze veelzijdige serie combineert een verfijnd design met handige opbergruimte. Ideaal voor de gezinsbadkamer! Met deze serie kun je kiezen uit heel veel mogelijkheden om zo optimaal te profiteren van de beschikbare ruimte in jouw badkamer.

Bekijk de hele Smyle serie

Het ideale badkamermeubel samenstellen

Bij een badkamermeubel wil je graag precies die maat die in jouw badkamer past. Zo gaat er geen ruimte verloren. De Geberit Smyle badkamerserie biedt meubels met veel opbergruimte die op diverse manieren met elkaar te combineren zijn. Denk aan een zijkast met ruimte voor je verzorgingsproducten of een leuk planchet bij je spiegel.

In onze winkels geven we graag advies over het optimaal combineren van de verschillende elementen. Je zult verbaasd zijn over de opbergruimte. Dit meubel moet je echt zien om het gebruiksgemak te ervaren!

Bekijk onze winkels

placeholder

De highlights van Geberit Smyle

Bij de Geberit Smyle serie is aan alle details gedacht. Het mooie ontwerp is in alle elementen doorgevoerd. Van de handgrepen tot de materialen: deze serie blinkt uit in de stijlvolle uitstraling.

  1. Strakke, smalle randen bij de wastafels
  2. Praktische indeling van de lades voor veel opberggemak
  3. Moderne grepen met een chique uitstraling
  4. Zijkast mogelijk voor optimaal gebruik van de ruimte
  5. Luxe glazen bovenkant met ruimte voor verzorgingsproducten en styling

Combineer jouw ideale Smyle opstelling:


Plan een gratis adviesgesprek

Een meubel is een grote investering in je badkamer. Eenmaal uitgekozen kun je er jaren mee vooruit maar des te belangrijker is het om je meubel optimaal uit te kiezen bij jouw persoonlijke wensen. De Geberit Smyle serie leent zich bij uitstek om op een unieke manier samen te stellen. In onze winkel kun je de mogelijkheden goed bekijken en advies krijgen over de juiste samenstelling van de onderdelen. Een adviesgesprek is geheel gratis. Na afloop heb jij jouw droommeubel samengesteld!

Maak een afspraak