Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Let op: PostNL heeft momenteel extreme drukte. Pakketten kunnen hierdoor helaas vertraging oplopen. Lees meer >
header

Altijd een fris toilet

Een toiletblok aan de rand staat niet echt mooi op je nieuwe toilet. Het is bovendien ook niet echt hygiënisch. Geberit heeft hier een slimme oplossing voor: de Geberit toiletstickhouder. De stickhouder wordt uit het zicht, achter de bedieningsplaat verborgen waarna je eenvoudig een toiletstick in de houder plaatst. Het toilet spoelt daarna bij elke spoelbeurt met helder blauw water dat zorgt voor een schoon toilet.

Een toiletstickhouder cadeau

Koop je tussen 1 december 2020 en 31 januari 2021 een Geberit bedieningspaneel uit de serie Sigma 21, 30 of 50 dan ontvang je een toiletstickhouder helemaal gratis! Deze houder kun je aanvragen via een speciaal formulier en wordt na afloop toegestuurd door Geberit.
Toiletstickhouder aanvragen >


Zo werkt de Geberit toiletstickhouder

De toiletstickhouder kan gecombineerd worden met de meeste Geberit Sigma bedieningspanelen en kan zelfs achteraf geïnstalleerd worden. Het toiletstickje valt uit de houder in de opvangbeker in het reservoir, lost langzaam op en zorgt bij elke spoeling voor hygiëne en frisheid in het hele toilet. De toiletstick kun je eenvoudig verwisselen door het bedieningspaneel open te klappen. Je plaatst dan het stickje en sluit het paneel weer.

De DuoFresh sticks bevatten geen chloor of oxiderende elementen en zijn daardoor veilig te gebruiken en biologisch afbreekbaar. Één stick gaat ongeveer 1 week mee.


Kies uit deze Geberit series: