0

Geberit UP100 Duofix toiletset - inclusief Geberit Delta20DF bedieningsplaat en Sphinx 280 hangend toilet met zitting

Totaal
Deze set bestaat uit
€ 0,00
Gratis thuisbezorgd

Dit product ligt op voorraad in een van onze centrale magazijnen. Helaas beschikken onze winkels niet over voorraad.
Tijdens het afrekenen kun je kiezen om je product(en) in de winkel te laten afleveren.

  • Kies zelf je bezorgdag
  • Meer dan 80.000 producten
  • 14 dagen recht van retour
  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • 4 echte winkels
badkamerwinkel
Deze set bestaat uit
Geberit UP100 Duofix inbouwreservoir met Delta20 bedieningspaneel 4025416295563 458133111

Deze combinatieset een uitstekende keuze wanneer de een uitstekend inbouwreservoir met een bijpassend bedieningspaneel wilt kopen.

Geberit UP100 Duofix inbouwreservoir
Het Geberit UP100 inbouwreservoir is een veelgebruikt en betrouwbaar inbouwreservoir voor de bevestiging van een wandcloset met frontbediening en uitermate geschikt voor montage in jouw badkamer of toiletruimte.

Geberit Delta20 bedieningspaneel
Het Geberit Delta20 bedieningspaneel, in de kleur wit, heeft twee druktoetsen, waardoor de functionaliteit van het inbouwreservoir optimaal benut wordt.

Eigenschappen

Constructie zelfdragend
Materiaal Staal

Kenmerken

Type reservoir Inbouw reservoir
Verstelbare hoogte
Breedte verstelbaar

Informatie

Art.nr fabrikant 458133111
Art.nr Badkamerwinkel 40880045166
EAN 4025416295563
Sphinx 280 wc pack hangend toilet diepspoel met toiletzitting, wit 8711754432604 S8P01400000
  • Sphinx 280 wandcloset
  • Diepspoel
  • Sphinx 280 closetzitting
Dit pack bestaat uit het Sphinx 280 diepspoel wandcloset met bijpassende zitting. Het Sphinx 280 wandcloset behoort tot de basic line van Sphinx en kenmerkt zich door kwaliteit tegen een voordelige prijs. Dankzij het diepspoel ontwerp heeft het toilet geen plateau meer waarop de ‘boodschap’ blijft liggen. Hierdoor valt deze direct in het water, waardoor men minder last heeft van vervelende geurtjes. Tevens heeft men tijdens het staand plassen minder last van spetteren.

Eigenschappen

Kleur Wit
Materiaal Keramiek
Spoelvorm Diepspoel
Type Wand
Vuilafstotend

Technische specificaties

Aantal bevestigingsgaten 2
Breedte 360 mm
Diepte 540 mm
Hoogte 410 mm

Kenmerken

Met bevestigingsmateriaal
Plaats uitlaat PK (Pijp kort)
Met dijstukken/vaste closetzitting
Glansgraad Glanzend
Antibacteriële behandeling
Met aardingsvoorziening
Montagewijze modelgebonden
Verhoogd toilet
Met stankafzuiging
Powerflush
Hartmaat bevestiging wandcloset 180 mm
Zonder spoelrand
Spoelwaterhoeveelheid 3 - 6 l
Closetzitting inclusief
Hurkcloset

Informatie

Art.nr fabrikant S8P01400000
Art.nr Badkamerwinkel 40520020224
EAN 8711754432604
KIWA-keur
Kindertoilet

Beschrijving

Deze Geberit & Sphinx toiletset bestaat uit:


Geberit UP100 Duofix inbouwreservoir

Betrouwbaar! Dat is het allerbelangrijkste speerpunt van het Geberit UP100 Duofix inbouwreservoir! Je moet er toch niet aan denken dat deze stuk gaat en al het tegelwerk weer van de muur gehaald moet worden. Met dit Geberit UP100 Duofix inbouwreservoir zal dat niet gebeuren! Super eenvoudig te installeren, ook voor de niet-professionele klussers. Hoe dan? Super simpel, want het blauwe stalen frame heeft zelf stabiliserende poten en wordt door middel van schroeven aan de wand vastgezet. Daarna nog even met de traploos instelbare wandbevestigingspunten het inbouwreservoir waterpas zetten en voilà stap 1 van je nieuwe toilet is een feit! Last but not least is het Geberit UP100 Duofix inbouwreservoir ook nog eens waterbesparend.

Geberit Delta20 bedieningspaneel

Genoeg over het inbouwreservoir, dat zit toch verstopt achter de wand. Nu één van de blikvangers in jouw toilet! Het Geberit Delta20 bedieningspaneel is functioneel en zeer modern! In de kleur fris wit en door de dubbele spoelfunctie van de tweetoetsbediening kun je kiezen voor een grote of kleine spoeling. Waterbesparend, een pluspunt voor het milieu én natuurlijk voelbaar in de portemonnee.

Sphinx 280 wandcloset met zitting

Een toilet en bijpassende toiletzitting in één doos! Het past dus altijd, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Het toilet heeft een traditioneel design en een neutrale witte kleur dat in iedere toiletruimte of badkamer qua design mooi uitkomt. Het hoogwaardige keramiek van het toilet in combinatie met de diepspoel spoelvorm zorgen voor een hygiënisch en makkelijk schoon te maken geheel.

Deze Geberit & Sphinx toiletset wil jij toch ook?

Een complete toiletset, dus je bent in één koop klaar en ook nog eens de volgende dag gratis bij je thuisbezorgd! Super scherpe prijs en nergens goedkoper! Laat die toiletverbouwing maar snel beginnen!

De merken in deze set

Geberit

Geberit

Over het merk Geberit: Geberit zorgt voor slimme oplossingen in uw badkamer, want Geberit staat bekend om het produceren van duurzame en innovatieve inbouwreservoirs en bedieningspanelen. De inbouwreservoirs van Geberit worden zo mooi weggewerkt, dat je deze niet ziet in een badkamer. Maar de Geberit inbouwreservoir heeft een hele belangijke functie, namelijk het doorspoelen van het toilet. Voorbeelden van slimme oplossingen van Geberit zijn de Geberit up320, de Geberit Sigma bedieningsplaat en de Geberit Duofix.

Garanties Geberit: 2 jaar garantie op alle producten en op een aantal producten 10 jaar garantie, zoals installatiesystemen (inbouwreservoirs), bedieningsplaten en opbouwspoelreservoirs. Bij een Geberit AquaClean douchewc zorgt Geberit de eerste twee jaar van de garantieperiode in geval van materiaal- of productiefouten voor kosteloze reparatie of kosteloze vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit in geval van materiaal- of productiefouten de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen. Lees hier meer over de garantie van Geberit.

Contactgegevens Geberit: Fultonbaan 15 - 3439 NE Nieuwegein - [email protected] - www.geberit.nl

Sphinx

Sphinx

Over het merk Sphinx: Sphinx is sinds 2015 onderdeel van de mondiaal georiënteerde onderneming Geberit Group, de Europese marktleider in sanitaire producten. SPHINX is het merk waaronder Geberit badkamerconcepten brengt voor het basis- en middensegment. Het merk heeft een grote bekendheid bij consumenten en op de projectmarkt is Sphinx al jaren een begrip. Het productportfolio van Sphinx omvat sanitaire producten zoals wastafels, fonteintjes, wand- en staande toilets, urinoirs en badkamermeubels voor de consumenten- en professionele markt. Deze producten vindt u terug in basisseries zoals de Sphinx 280 of 300 serie en bijvoorbeeld ook in het uitgebreide design badkamerconcept Sphinx 345.

Garanties Sphinx: 10 jaar garantie op keramiek en voorwandelementen. 5 jaar garantie op baden, douchebakken, douchewanden, kranen, closetzittingen, badkamermeubels en elektronica. 1 jaar garantie op vlotterkranen en strippensets.

Contactgegevens Sphinx: Fultonbaan 15 - 3439 NE Nieuwegein - [email protected] - www.sphinx.nl