Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

open tot 18:00

Geberit UP320 Duofix compleet wc-element incl. inbouwreservoir voor hangend toilet, afmetingen 112x50x12 cm - 111.308.00.5

€ 418,73 € 192,45

Afhalen in de winkel is ook mogelijk. Let op: de winkels beschikken niet over voorraad. Je kunt jouw bestelling plaatsen en kiezen voor afhalen in één van onze winkels naar keuze. Je ontvangt dan bericht wanneer jouw product binnen is.

Afhalen in de winkel is ook mogelijk. Let op: de winkels beschikken niet over voorraad. Je kunt jouw bestelling plaatsen en kiezen voor afhalen in één van onze winkels naar keuze. Je ontvangt dan bericht wanneer jouw product binnen is.

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Zaandam Stormhoek 11, 1506 SW Zaandam, Nederland
Thuiswinkel Waarborg
 • Gratis thuisbezorgd
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Klanten beoordelen ons met een 8,7
 • 5 echte winkels
Onze Keuze
Onze Keuze

De Geberit UP320 is ons meest verkochte inbouwreservoir en dat is niet zomaar. De UP320 is betrouwbaar, solide en flexibel. De installatie is eenvoudig en het stevige, zelfdragende frame zorgt voor optimale ondersteuning. Dit inbouwreservoir is in hoogte te verstellen en te monteren op bestaande leidingen. Ook is de UP320 geschikt voor het Dualflush-systeem, voor een grote of kleine spoeling. Hiermee kan een hoop water bespaard worden. De meegeleverde isolatiemat dempt het geluid van het doortrekken en de UP320 is geschikt voor alle Geberit Sigma-bedieningspanelen en vrijwel alle hangende toiletten. Die zijn er in alle soorten en kleuren, dus met de UP320 kun je comfortabel alle kanten op!

Peter, productexpert van

Beschrijving

 • Eenvoudig te installeren in vrijwel elke bouwsituatie
 • Complete set voor directe plaatsing
 • Voorbereid op luxueuze afwerking, eventuele stroom- en wateraansluiting
 • Frontbediening, eventueel touch free mogelijkheid
Het Geberit UP320 Duofix inbouwreservoir is een betrouwbaar, solide inbouwreservoir. Het reservoir heeft een hoogte van 112 cm, is geschikt voor bevestiging van een wandcloset met frontbediening én kan in vrijwel iedere badkamer makkelijk gemonteerd worden.

Eenvoudig te installeren
Het Geberit UP320 inbouwreservoir is eenvoudig te monteren. Zelfs de hulp van een tweede persoon is bij dit inbouwreservoir niet nodig. Het robuuste blauwe stalen frame wordt door middel van schroeven aan de wand vastgezet. Montage- en onderhoudswerkzaamheden aan het inbouwreservoir kunnen dan ook zonder gereedschap plaatsvinden. De voetsteunen van het frame zijn verstelbaar van 0-20 cm en bevat zelf remmende steunpoten. Dit houdt in dat tijdens het bepalen van de hoogte het frame niet zomaar naar beneden zakt, maar zal blijven hangen. Het bepalen van de plaats wordt ook een stuk eenvoudiger gemaakt door de draaibare voetplaten. Deze stalen voetsteunen zijn verzinkt, zodat deze niet zullen gaan roesten door het vocht in de badkamer of toiletruimte. De diepte van de vloerbevestigingsconsole past op U-profielen UW 50 en UW 75 en Geberit Duofix systeemprofielen. De traploos instelbare wand-bevestigingspunten maken het inbouwreservoir makkelijk waterpas instelbaar. Het Duofix frame is ook uniek door een in diepte verstelbare afvoerbeugel, zodat het frame eenvoudig aan het afvoersysteem verbonden kan worden. Dit reservoir is geschikt voor de volgende series Geberit-bedieningsplaten: Sigma, Mambo en Tango.

Kiezen voor een luxe afwerking?
Het Geberit UP320 inbouwreservoir is standaard voorbereid op een stroom- en wateraansluiting voor o. A. de AquaClean douchewc. Hierdoor kunnen producten als een touch-free bedieningsplaat en een douchewc eenvoudig aangesloten worden. Nu of in de toekomst. De geluidsisolatieset zorgt ervoor dat geluidsontwikkeling in de badkamer en aangrenzende ruimte tot een minimum beperkt blijft. 

Eigenschappen
Het reservoir komt met verschillende voordelige eigenschappen. Door middel van de fabrieksinstelling is het bijvoorbeeld mogelijk om er voor te kiezen direct na te spoelen, dit is natuurlijk een stuk hygiënischer. Het frame heeft boorgaten van ø 9 mm en is hiermee geschikt voor bevestiging in de houtskeletbouw. Het frame is voorbereid voor ondersteuningen bij wc-keramiek met klein contactoppervlak, waardoor ook een minder hoog toilet stabiel aan het frame gemonteerd kan worden. De wateraansluiting kan achter of boven in het midden aangesloten worden. De sparingkoker beschermt tegen vochtigheid en vuil, deze is eventueel inkortbaar.

Geschikt voor elke bouwsituatie
Het Geberit UP320 inbouwreservoir is geschikt voor vrijwel elke bouwsituatie. Het reservoir is geschikt voor droogbouw en voor inbouw in verschillende situaties: Inbouw in deelhoge of ruimtehoge voorzetwandinstallaties, in ruimtehogen installatiewanden en in deelhoge of ruimtehoge Geberit Duofix systeemwanden.

Welk toilet is geschikt voor dit inbouwreservoir?
Het reservoir is geschikt voor vele verschillende toiletten. Bij het zoeken van een geschikt toilet is het belangrijk dat deze aan de volgende eisen voldoet:  De wand wc heeft de juiste aansluitmaten conform EN 33:2011, een hartmaat van 18 of 23 cm en is maximaal 62 cm lang. Het reservoir is uitgerust met een mantelbuis voor de toevoerleiding, zodat ook Geberit AquaClean douchewc's, eventueel achteraf, aangesloten kunnen worden. Het reservoir is geschikt voor 1-toets, 2 toets of spoel-stop spoeling én voor een vloer opbouw van 0-20 cm. 

Wat zit er in de verpakking?
Wateraansluiting R 1/2", geschikt voor MF, met geïntegreerde hoekstopkraan en handwiel Sparingkoker (inkortbaar) 2 wandankers 2 beschermstoppen Aansluitset voor wc, ø 90 mm Aansluitstuk voor wc, van PE-HD, ø 90 mm Overgangsmof van PE-HD, ø 90 / 110 mm 2 draadstangen M12 Geluidsisolatieset Bevestigingsmateriaal
Geberit

Geberit

Over het merk Geberit: Geberit is Europees marktleider op het gebied van sanitairproducten. Het assortiment omvat onder andere inbouwreservoirs, bedieningspanelen, douchewc’s, wand- en staande closets, wastafels, badkamermeubels, spiegels, baden en urinoirs. Dit complete assortiment stelt Geberit in staat om innovatieve en veelzijdige badkameroplossingen uit één hand aan te bieden, zowel voor als achter de muur. Bekijk alle producten van het merk Geberit.

Garanties Geberit: 2 jaar garantie op alle producten en op een aantal producten 10 jaar garantie, zoals installatiesystemen (inbouwreservoirs), bedieningsplaten en opbouwspoelreservoirs. Bij een Geberit AquaClean douchewc zorgt Geberit de eerste twee jaar van de garantieperiode in geval van materiaal- of productiefouten voor kosteloze reparatie of kosteloze vervanging van de defecte onderdelen door een servicedienst die daartoe van Geberit de opdracht krijgt. In het derde jaar van de garantieperiode levert Geberit in geval van materiaal- of productiefouten de vervangende onderdelen gratis aan de door Geberit erkende servicedienst die van de eindklant de opdracht voor de reparatie heeft gekregen. Lees hier meer over de garantie van Geberit.

Contactgegevens Geberit: Fultonbaan 15 - 3439 NE Nieuwegein - [email protected] - www.geberit.nl

Aanbevolen alternatieven

GROHE Rapid SL wc-element 113 cm

 • In diepte verstelbaar : Ja
 • Verstelbare hoogte : Ja
 • KIWA-keur : Nee
 • Met contactgeluidsisolatieset : Nee
 • Afmeting: 900 mm x 1130 - 1330 mm
€ 790,40 € 382,29

GROHE Rapid SL inbouwurinoirelement

 • Maat aansluiting leidingwater : 1/2"
 • Breedte verstelbaar : Nee
 • Constructie zelfdragend : Ja
 • Met afvoerbocht : Ja
 • Afmeting: 500 mm x 1130 - 1285 mm
€ 379,79 € 368,02

GROHE Rapid SL wc-element voor voorwand- of systeemmontage 113 cm, geschikt voor drukspoeler

 • Constructie zelfdragend : Ja
 • Verstelbare hoogte : Ja
 • Met bevestigingsmateriaal element : Nee
 • Oppervlaktebescherming : Gecoat
 • Afmeting: 500 mm x 930 - 1130 mm
€ 467,06 € 259,00

Productreviews

5 van de 5
Schrijf een review Aantal reviews: 6
100%
6
0%
0
0%
0
0%
0
0%
0
Eenvoudige installatie
Dirk Broekman | 12-04-2021
Voor mijn toilet had ik een standaard en betrouwbaar inbouwreservoir nodig. Na het inwinnen van informatie ben ik op de up320 uitgekomen.
De installatie was zeer eenvoudig, erg blij met de keuze.
Prima product
Alfred | 19-03-2021
goed te monteren, kwalitatief goed product
Prima aankoop
Huub | 05-10-2020
Goed reservoir. Goed zelf te monteren. Is compleet, geen extra onderdelen nog nodig behalve bedieningspaneel.
Top reservoir
Kevin | 24-07-2020
Ik heb dit reservoir zowel boven als beneden en het is een goed reservoir. Mijn installateur gaf aan de de geberit up320 het fijnste reservoir was. Ook om te installeren voor hem. Vandaar de keuze voor dit geberit reservoir. De bedieningsknoppen zijn ook makkelijk te monteren.
super reservoir
jannie | 23-07-2020
goed werkende reservoir makkelijk te installeren en goede service van badkamerwinkel vandaag besteld morgen in huis
Top reservoir
Alexandra | 23-03-2020
Heel fijn reservoir, werkt naar behoren en is makkelijk te installeren. Was zo gedaan door onze aannemer. Prima hoogte ook en onze hangwc en bedieningsplaat passen er mooi op.
Aansluiting leidingwater Buitendraad
Constructie zelfdragend
Fabrieksinstelling spoelwaterhoeveelheid
Materiaal Staal
Materiaal spoelreservoir Kunststof
Oppervlaktebescherming Gecoat
Spoelwaterhoeveelheid instelbaar
Breedte 500 mm
Diepte 120 mm
Hoogte 1120 - 1320 mm
In diepte verstelbaar
KIWA-keur
Spoeling Twee hoeveelheden
Uitwendige buisdiameter afvoer 90 mm
Breedte verstelbaar
Met afvoerbocht
Met bevestigingsmateriaal element
Met bevestigingsmateriaal closet
Verstelbare hoogte
Met contactgeluidsisolatieset
Met stopkraan
Min. spoelwaterhoeveelheid 3 l
Geschikt voor frontbediening
Geschikt voor planchetbediening
Max. spoelwaterhoeveelheid 7,5 l
Met aan- en afvoergarnituur
Toilethoogte verstelbaar
Maat aansluiting leidingwater 1/2"
Vulstuk onder reservoir
Frame geschikt voor wc met sprong > 60cm
Geschikt voor elektrische bediening
Geschikt voor pneumatische bediening
Uitwendige buisdiameter leidingwater 15 mm
Kwaliteitsklasse spoelreservoir Polyethyleen (PE)
Geschikt voor handmatige bediening
Type reservoir Inbouw reservoir
Art.nr fabrikant 111.308.00.5
Art.nr Badkamerwinkel 40010028548
EAN 4025416727248
Merk Geberit
Serie Up320
Categorie Inbouwreservoir

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

open tot 18:00