Tot €100 cashback op een GROHE douche

Ben jij op zoek naar een nieuwe douche? Dat komt goed uit want op jouw favoriete GROHE douche ontvang je tijdelijk een cashback die kan oplopen tot wel €100! Terwijl je bij ons jouw doucheset sowieso al met een hoge korting kunt shoppen. Korting én een deel van je aankoopbedrag retour: dubbel voordeel dus tijdens deze actie!

Zo werkt deze actie

De cashback actie is geldig van 1 november 2023 t/m 1 maart 2024. Je kunt een keuze maken uit de artikelen op deze pagina, ter herkennen aan het cashback actielabel. Het bedrag dat je retour ontvangt verschilt per artikelnummer, het juiste bedrag staat in het label van dat betreffende product. De korting dien je zelf aan te vragen bij GROHE via deze link:

Cashback aanvragen

Bekijk de douchesets waar cashback op zit:

Bekijk producten

Vitalio Start voor een frisse start van jouw dag

Stap lekker onder jouw nieuwe douche met de Vitalio Start serie. Dit mooie douchesysteem is voorzien van een royale regendouche van maar liefst 25 cm. De Rain-spray creëert het gevoel van kalmerende zomerregen en biedt een volledige en gelijkmatige dekking, spoelt stress weg en laat je je verfrist en ontspannen voelen.

Uitgerust met GROHE EcoJoy-technologie, zijn de douchesystemen ontworpen om water en energie te besparen. De doorstroombegrenzer beperkt de waterstroom tot 9,5 liter per minuut, waardoor het waterverbruik tot 40% wordt verminderd zonder in te leveren op prestaties, zodat je nog steeds kunt genieten van de perfecte straal.


SmartControl: luxe ingebouwd

Kies voor luxe, gemak en comfort! Geen enkele douchebediening is zo gemakkelijk als die van SmartControl douches. Met de innovatieve SmartControl knoppen kun je straalsoorten selecteren én het watervolume aanpassen. Er zijn diverse soorten SmartControl inbouwdouches. Ga jij voor vierkant of rond, kleur of chroom, de keuze is aan jou.

De SmartControl thermostaatkranen en mengkranen zijn er met een, twee of drie knoppen. Kies je voor een knop, dan zet je daar simpelweg je douche mee aan. Dat kan een hoofddouche zijn of een handdouche. Met twee knoppen bedien je twee douches, of twee straalsoorten. Met drie knoppen kies je bijvoorbeeld uit de twee straalsoorten van je hoofddouche en bedien je je handdouche.


Grohe bekijken? Kom naar onze winkels

In onze winkels hebben we verschillende producten van Grohe zodat je kennis kunt maken met de mooie looks en de goede kwaliteit van dit Duitse merk. We nemen graag de tijd om door te nemen welke producten de beste keuze zijn voor jouw nieuwe badkamer en toilet. Wil je zeker zijn dat er voldoende tijd beschikbaar is? Maak dan van tevoren een gratis afspraak.

Afspraak maken

Actievoorwaarden:

  • De cashback is alleen geldig op bovenstaande douchesystemen, inbouwdouches en thermostaatkranen.
  • Het product dient te zijn aangeschaft tussen 1 november 2023 en 1 maart 2024 in Nederland.
  • De factuur kan geüpload worden tot 15 maart 2024 via acties.grohe.nl.
  • Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties. Na controle van alle gegevens door GROHE ontvang je na 14 werkdagen het geld op je rekening.
  • Elke aanvraag die niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.
  • Wijzigingen in de voorwaarden of actie zijn voorbehouden door Badkamerwinkel.nl.