0

GROHE Color your toilet

Nu met gratis accessoireset

Koop jij tussen 15 februari t/m 15 mei 2020 een fantastisch mooie GROHE Skate bedieningsplaat in combinatie met een inbouwreservoir, dan ontvang je een GRATIS accessoireset in dezelfde kleur. Wist jij dat wij de meest trendy kleuren van dit moment verkopen? Kijk direct verder naar ons aanbod.

Hoe werkt deze actie?

Na aankoop van een GROHE Skate Cosmopolitan S bedieningsplaat en een Rapid SLX inbouwreservoir, vraag je de gratis accessoireset online aan via een formulier. GROHE verstuurt de accessoireset na controle van de inzending van het formulier.
Vraag direct een accessoireset aan >

 

Bekijk de GROHE Skate Cosmopolitan S bedieningsplaten:


De nieuwe GROHE Skate Cosmopolitan S drukbedieningspanelen hebben een minimalistisch rechthoekig ontwerp en zorgen voor de perfecte finishing touch van elke gave en moderne badkamer. De compacte maat is 30% kleiner en 50% dunner dan de bestaande lijn waardoor meer keuze is bij het inrichten van de badkamer.

 

Bekijk de GROHE Rapid SLX inbouwreservoirs:


Met het GROHE Rapid SLX-installatiesysteem creëert men de badkamer van zijn of haar dromen, compleet met zwevend toilet. Rapid SLX is standaard toepasbaar met de dunne bedieningsplaten (Cosmopolitan S), die eenvoudig op de afvoerknoppen kunnen worden aangesloten met behulp van het EasyConnect-systeem.

 

Actievoorwaarden

  • Deze actie is alleen van toepassing bij aanschaf van een Rapid SLX inbouwreservoir (artikelnummers 39596000, 39597000, 39598000) en een GROHE bedieningsplaat (Skate Cosmopolitan S in chroom, SuperSteel, geborsteld Cool Sunrise, geborsteld Warm Sunset en geborsteld Hard Graphite).
  • De bedieningsplaat en het inbouwreservoir dienen in Nederland te zijn aangeschaft tussen 15 februari 2020 en 15 mei 2020.
  • Uploaden van je factuur kan tot 15 juni 2020.
  • De actie is alleen geldig voor consumenten.
  • Na controle van alle gegevens ontvang je een accessoireset gratis (bestaand uit een Essentials wc rolhouder, Essentials toiletborstelset en een Essentials haakje, beschikbaar in de kleuren chroom, SuperSteel, geborsteld Cool Sunrise, geborsteld Warm Sunset en geborsteld Hard Graphite).
  • Elke aanvraag die niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.