Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

open tot 18:00

Eenvoudig vervangen met GROHE QuickFix®

Wil jij een kraan vervangen of je doucheset? Of misschien nieuwe accessoires op je toilet? Je bent niet langer afhankelijk van iemand die voor jou in de tegels kan boren. Want met de producten van GROHE QuickFix® is boren in de muur niet meer nodig!

Gebruik weinig tot geen gereedschap!

Met het GROHE QuickFix® snelmontagesysteem en duidelijke stap-voor-stap instructies kun je jouw product eenvoudig installeren. Je hebt weinig gereedschap nodig. Een keukenkraan kun je zelfs volledig zonder gereedschap vervangen!

Bekijk het GROHE QuickFix® assortiment


Een nieuwe doucheset in de oude boorgaten

Als je een nieuwe doucheset wil monteren kom je er al snel achter dat je nieuwe gaten moet boren in de muur. Nou is dat niet direct erg misschien, maar het is wel zonde als je dan de oude boorgaten ziet zitten. GROHE heeft douchesets met wandhouders die je kunt verplaatsen zodat je nieuwe doucheset precies in de oude gaten past. Dat is optisch mooier en qua installatie stukken eenvoudiger!


Een nieuwe kraan snel en efficiënt geïnstalleerd

Het lijkt zo makkelijk: even een nieuwe kraan plaatsen. Meestal kost het uiteindelijk best een behoorlijke tijd voordat alles weer werkt. Met het GROHE QuickFix® snelmontagesysteem bespaar je tot wel 40% tijd!