badmeubels met korting

GROHE Euro Ceramic sifonkap voor wastafel, hangend, Glanzend porselein, Alpine Wit - 39201000

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 86,80
€ 118,62
Jouw voordeel: 27%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 4 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Hoogte 300 mm
Breedte 210 mm
Diepte 322 mm
Montagewijze Montagebeugel
Materiaal Keramiek
Met bevestigingsmateriaal Ja
Hoekmodel Nee
Vuilafstotend
Nee
Antibacteriële behandeling
Nee
Fabrikaat en type gebonden Ja
Kleur Wit

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Discrete en mooie uitstraling in elke badkamer.
  • plus-circle Onzichtbare bevestiging voor vrijheid op de vloer.
  • plus-circle Naadloze esthetische harmonie met Eurostyle en Eurosmart-kranen.

Omschrijving

De GROHE Euro Ceramic sifonkap voor wastafels is een discrete aanwinst voor uw moderne badkamer

De GROHE Euro Ceramic sifonkap is ontworpen om er goed uit te zien in elke badkamer dankzij de mooie uitstraling en handige afmetingen. Deze moderne aan de muur te monteren sifonkap is uitgerust met een onzichtbare bevestiging waardoor de vloer vrij is. Het wordt geleverd in glanzend Alpine Wit gemaakt van Glanzend porselein met een duurzaam oppervlak waardoor deze jarenlang mooi blijft.De GROHE Euro Ceramic-collectie is ontworpen om naadloos aan te sluiten op de GROHE Eurostyle en Eurosmart-kranen om samen een volledige esthetische harmonie te creëren gecombineerd met ultieme prestaties, waardoor het ontwerpproces eenvoudig wordt. Door voor GROHE Ceramic te kiezen profiteer je van die expertise plus de 100 jaar technische uitmuntendheid en expertise van LIXIL, het toonaangevende merk in oppervlaktetechnologie. GROHE Euro Ceramic – een modern, opvallend ontwerp dat perfect aansluit op jouw levensstijl. Ideaal om te combineren met de GROHE Euro Ceramic wastafels (39323000, 3932300H, 39335000, 3933500H, 39336000 or 3933600H).

GROHE Euro Ceramic: geweldige prestaties van het ontwerp gecombineerd met de rustige stijl van nu

Ontdek een complete collectie badkamermeubelen met de GROHE Euro Ceramic. Ontworpen om op makkelijke wijze extra stijl te geven aan echte badkamers haalt de collectie zijn inspiratie uit 100 jaar expertise op het gebied van ontwerpen en technologie. Zo weet het je de totale ontwerpoplossing te bieden, die prachtig aansluit. Het is vervaardigd met heldere, kalme lijnen en de collectie bestaat uit wastafels, wc's en bidets, elk met een compacte optie waardoor ze ideaal zijn voor elke badkamer. Met 5 jaar garantie op alle producten zul je blij worden van de technische vooruitstrevendheid van de producten: alle toiletten zijn randloos en hebben een hele zachte en ontzettend krachtige Triple Vortex- spoeling* en alle producten zijn verkrijgbaar met een unieke afwerking – GROHE PureGuard – waardoor je het ultieme in huis haalt op het gebied van makkelijk onderhoud en hygiëne. GROHE Euro Ceramic is gecreeerd om perfect aan te sluiten op onze Eurostyle en Eurosmart kranen (Eurostyle, Eurostyle Cosmopolitan, Eurosmart and Eurosmart Cosmopolitan) en Arena Cosmopolitan spoelplaten, waardoor het ontwerp tot in de kleinste details prachtig kan worden afgemaakt.*geldt niet voor de staande modellen

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: GROHE Euro Ceramic sifonkap voor wastafel, hangend, Glanzend porselein, Alpine Wit
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt jouw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 39201000
Art.nr Badkamerwinkel.nl 40880024511
EAN 4005176344947
Merk GROHE
Serie Euro Ceramic
Categorie Sifonkap

Bijlagen

Handleiding
document-download PDF - 676kB
GROHE

Logo van het merk GROHE

Over het merk GROHE: GROHE is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen met een zeer breed assortiment kranen in alle soorten & maten zoals wastafelkranen, keukenkranen, regendouches en complete series zoals de GROHE 2000. Alle GROHE kranen zijn ontwikkeld op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bekijk alle producten van het merk GROHE.

Garanties GROHE: 2, 5 en 10 jaar garantie bij GROHE afhankelijk per product. Lees meer over de garantie van GROHE. Bij klachten of problemen bij een GROHE product, kunt u hier een service verzoek indienen.

Contactgegevens GROHE: Metaalstraat 2 - 2718 SW Zoetermeer - 088 - 0030700 - www.grohe.nl

Bezig met laden...