Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

GROHE Power & Soul handdouche 4 stralen, chroom - 27673000

€ 140,24 € 62,38

Afhalen in de winkel is ook mogelijk. Let op: de winkels beschikken niet over voorraad. Je kunt jouw bestelling plaatsen en kiezen voor afhalen in één van onze winkels naar keuze. Je ontvangt dan bericht wanneer jouw product binnen is.

Afhalen in de winkel is ook mogelijk. Let op: de winkels beschikken niet over voorraad. Je kunt jouw bestelling plaatsen en kiezen voor afhalen in één van onze winkels naar keuze. Je ontvangt dan bericht wanneer jouw product binnen is.

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Zaandam Stormhoek 11, 1506 SW Zaandam, Nederland
Thuiswinkel Waarborg
GROHE

GROHE

Over het merk GROHE: GROHE is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen met een zeer breed assortiment kranen in alle soorten & maten zoals wastafelkranen, keukenkranen, regendouches en complete series zoals de GROHE 2000. Alle GROHE kranen zijn ontwikkeld op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bekijk alle producten van het merk GROHE.

Garanties GROHE: 2, 5 en 10 jaar garantie bij GROHE afhankelijk per product. Lees meer over de garantie van GROHE. Bij klachten of problemen bij een GROHE product, kunt u hier een service verzoek indienen.

Contactgegevens GROHE: Metaalstraat 2 - 2718 SW Zoetermeer - 088 - 0030700 - www.grohe.nl

Beschrijving

  • GROHE DreamSpray®
  • GROHE StarLight®
  • SpeedClean

GROHE Power&Soul handdouche 13 centimeter – rijk in straalkeuze, besparend op waterverbruik

Als men voor deze handdouche uit de Power&Soul serie gaat, kiest men voor doucheplezier én tegelijkertijd voor het milieu. Want of men nu de Rain, Rain O2, Jet- of Bokoma Spray straal kiest, de waterbesparende techniek in deze douche zal altijd en automatisch op het waterverbruik besparen. Zonder dat men het merkt in het douchecomfort. En men wisselt van straalsoort of combineert ze simpelweg met een druk op de knop. De vloeiende vormen van de douche zorgen ervoor dat deze goed in de hand ligt en de chromen GROHE StarLight® beschermlaag maakt de douche niet alleen mooi om te zien maar vraagt ook weinig onderhoud. Droog vegen met een zachte doek is voldoende voor een mooie glans. En de SpeedClean techniek houdt de douche bovendien kalkvrij. Voor minder onderhoud en meer douchegenot.Alle gebruiksgemakken op een rij:

GROHE EcoJoy®: bespaar water en geld

GROHE EcoJoy® zorgt voor waterbesparing. De kraan laat tot wel 50% minder water door zonder aan comfort in te leveren. Dus altijd een volle en krachtige straal en toch goed voor portemonnee en milieu.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan

Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Men is dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl de kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes

Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt de dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche men ook kiest.

SpeedClean houdt de douche kalkvrij

Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van silicionen sproeigaatjes waarmee kalkaanslag met een beweging van de vinger weg te vegen is.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag

Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

GROHE One-Click Showering: met één druk op de knop simpel wisselen van straalsoort

Met één druk op de knop kiest men snel en eenvoudig de straalsoort. Gaat de voorkeur naar het gevoel van een zomerregen of naar een hardere straal? Of van beide. Met One-Click Showering is met het grootste gemak te wisselen van Jet naar Rain of van Rain O2 naar Bokoma. Omdat niet elke dag hetzelfde is en wel elke dag goed wilt beginnen.

Rain straal: fijne druppels geven het effect van een regenbui en verkwikken het lichaam

Als men kiest voor de Rain straal-stand voelt het als een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over de huid en geven het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten!

GROHE Rain O2 straal – luxe douchegenot voor lichaam en geest

Ervaar een uiterst luxe gevoel tijdens het douchen onder de GROHE Rain O2 straal. Er is een beetje lucht aan het water toegevoegd waardoor het water zachter en luchtiger aanvoelt en daardoor is het extra genieten van de douche.

Massage en reiniging met de Jet straal

Twee vliegen in één klap: bij het douchen is de sterke waterstraal heel fijn voor een gerichte massage. En na het douchen is deze krachtige straal ook bijzonder handig bij het schoonmaken van de douche of het bad.

Bokoma Spray straal – een aangename massage voor hoofd, nek en schouders

De Bokoma Spray straal is een heuse innovatie: acht sproeiers geven een ’ademend’ effect. De
Materiaal Kunststof
Instelbare sproeistraal
Met snelkoppeling
Volumestroomklasse Z
Accentkleur Geen
Antikalksysteem
Kappersuitvoering
Met wandhouder
Basiskleur Chroom-look (glans)
Min. mengwaterverbruik tappunt 9,5 l/min
Met uitneembaar zeefje
Aantal straalsoorten 4
Diameter douchekop 130 mm
Meedraaiende aansluiting
Met doucheslang
Art.nr fabrikant 27673000
Art.nr Badkamerwinkel 40010031495
EAN 4005176905742
KIWA-keur
Merk Grohe
Serie Power & Soul
Categorie Handdouches

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661