badmeubels met korting
Magazijndeals

GROHE QuickFix Vitalio Joy System 260 douchesysteem met thermostaatkraan en hoofddouche 26 cm, chroom - 26403002

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 404,95
€ 1.021,24
Jouw voordeel: 60%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 4 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Montage Wand
Inbouw Nee
Verstelbare hoogte Nee
Bediening douches Mechanisch
Met hoofddouche Ja
Met handdouche Ja
Handdouche in hoogte verstelbaar Ja
Lengte doucheslang 1750 mm
Met zijdouches Nee
Aantal zijdouches 0
Met zitplaats Nee
Met zeephouder Nee
Met verlichting Nee
Materiaal Messing
Hoogte 1151 mm
Breedte 313 mm
Diepte 472 mm
Diameter 260 mm
Min. doorstroming (mengwater) 9.5 l/min
Min. druk 0.5 bar
Max. druk 10 bar
Met filter Nee
Met stopkraan Nee
Met bevestigingsmateriaal Ja
Verbrandingsbeveiliging Ja
Aansluiting aanvoer Buitendraad
Basiskleur Chroom
Uitvoering temperatuurregeling Thermostatisch
Zelfsluitend Nee
Maat aansluiting aanvoer 1/2"
Met terugstroombeveiliging Ja
Met omstelinrichting
Ja
Met planchet Nee
Automatische cyclusspoeling Nee

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle GROHE TurboStat: snel en constant de gewenste watertemperatuur
  • plus-circle 100% GROHE CoolTouch voorkomt branden aan het oppervlak
  • plus-circle GROHE EcoJoy voor een milieuvriendelijke douche en waterbesparing
  • plus-circle GROHE ProGrip: een oppervlak met textuur voor gemakkelijke antislipwerking

Omschrijving

Stel je eens voor, een douche die stijl, nauwkeurige bediening en zes plezierige straalsoorten biedt en tegelijkertijd totale veiligheid garandeert. Dit alles biedt de Vitalio Joy 260 douche, die dankzij de makkelijke installatie de perfecte keuze vormt voor zowel nieuwe badkamerontwerpen als snelle upgrades. Deze douche zit boordevol GROHE's geavanceerde technologie en heeft ergonomische handgrepen waardoor deze ook een genot is om te bedienen. De bediening is intuïtief met de GROHE ProGrip-grepen met gekarteld oppervlak - de bediening is makkelijk, zelfs als je gladde handen hebt.

Stel de gewenste temperatuur in met GROHE TurboStat en de temperatuur blijft precies zoals jij het wilt, ook als de watertoevoer fluctueert. En veiligheid is gegarandeerd, want GROHE 100% CoolTouch zorgt ervoor dat de buitenkant van de thermostaat nooit te heet wordt, waardoor er geen risico is op brandwonden. De gebruiksvriendelijke GROHE SafeStop Knop beperkt de watertemperatuur tot maximaal 38˚C - ideaal voor gezinnen met kinderen - maar kan voor volwassenen worden verhoogd door de hendel te ontgrendelen met de knop. En de optionele GROHE SafeStop Plus temperatuurbegrenzer kan voor extra veiligheid worden ingesteld op 43° C. Met de handgreep van de AquaDimmer kan je moeiteloos het watervolume regelen en tegelijkertijd schakelen tussen de hoofd en de handdouche.

GROHE DreamSpray zorgt ervoor dat het water uit elk sproeigaatje van de hoofd- en handdouche gelijkmatig stroomt. En de siliconen SpeedClean-sproeigaatjes zijn gemakkelijk vuil- en kalkvrij te houden. De Vitalio Joy 260mm hoofddouche heeft een 450mm zwenkarm. Geniet van de luxe van 3 douchestralen: draai gewoon aan de knop in het midden van de sproeiplaat om de straalsoort te kiezen die perfect aansluit op jouw stemming. De krachtige en gerichte Jet Spray is ideaal voor een verkwikkende hoofdmassage of om de shampoo uit je haar te spoelen; de SmartRain Spray is breder voor een revitaliserende maar ontspannende douche; en de volledig omhullende Rain Spray gebruikt alle sproeigaatjes op de sproeiplaat van 260mm. Deze biedt hierdoor een volledige dekking van het lichaam en zorgt voor een echt rustgevende ervaring.

De Vitalio Joy 110mm Massage handdouche, die wordt geleverd met een 1750mm Twistfree VitalioFlex Silver doucheslang en glij-element, beschikt ook ook drie geweldige straalsoorten: Soft Rain, waterbesparende SmartRain en de krachtige Massage Spray. En voor beide douches beperkt GROHE EcoJoy de waterstroom tot 9,5 l/min, zonder in te leveren op de kwaliteit. Deze stroom zorgt namelijk nog altijd voor pure verwennerij. De meerlaagse coating van krasbestendig GROHE StarLight chroom blijft jarenlang schitteren. Het product kan eenvoudig worden geïnstalleerd met behulp van het bestaande boorgat, aangezien de bovenste beugel verstelbaar is. En de handige GROHE EasyReach tray is een geweldige plek om zeep en shampoo binnen handbereik op te bergen. GROHE Vitalio Joy 260 douchesysteem - een badkamerupgrade die eenvoudig te installeren is en elke keer weer zorgt voor een heerlijke douche-ervaring!

Het Vitalio Joy douchesysteem is een combinatie van modern design en functionaliteit. De hand- en hoofddouche zijn mooi om te zien en bevatten beiden de luxe, best gewaardeerde Rain douchestraal.Totaaloplossing voor alle installatiewensen: van thermostaatkraan tot douchemengkraan of omstellingKies de variant met thermostaatkraan voor extra veiligheid en comfort en om water te besparen180 mm of 210 mm chromen hoofddouche met Rain douchestraal110 mm handdouche met 3 straalsoorten, incl. Massage45° draaibare douchearm en bescherming tegen verbranding    Het Vitalio Start douchesysteem 160 mm combineert alle essentiële elementen voor een onovertroffen douche-ervaring. De prijs is voor het complete pakket: thermostaatkraan + handdouche + hoofddouche + doucheslang Met thermostaatkraan voor extra veiligheid, comfort en waterbesparing 160 mm hoofddouche met Rain douchestraal 100 mm handdouche met 2 straalsoorten


GROHE TurboStat®: snel en constant de gewenste watertemperatuur
Veiligheid en comfort gaan hand in hand met deze precisietechniek. GROHE TurboStat® zorgt bijna direct voor de gewenste watertemperatuur en houdt deze constant, ongeacht waterdruk- of temperatuurschommelingen.

100% GROHE CoolTouch zodat je je niet aan het oppervlak kan branden
Zorg ervoor dat de complete thermostaatbehuizing nooit warmer is dan de watertemperatuur dankzij de 100% GROHE CoolTouch-technologie. Een geïntegreerd kanaal in de thermostaatkraan zorgt ervoor dat het water geen warmte naar het oppervlak overbrengt. Zodat iedereen - vooral kinderen - 100% vrij van verbrandingsgevaar kan genieten van pure verwennerij.

GROHE EcoJoy® voor een milieuvriendelijke douche
GROHE EcoJoy® biedt alle comfort die je van een GROHE douche zou verwachten, terwijl je tot wel 40% op je waterverbruik bespaart. Deze waterbesparende technologie heeft niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook op je portemonnee.

GROHE SafeStop (Plus) – dubbele bescherming van jouw huid tegen brandwonden
Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Deze beveiliging is ingesteld op 38 ° C, dat je ervan weerhoudt om de temperatuur van het water hoger te draaien. Desgewenst kunnen hogere temperaturen worden geselecteerd door de knop in te drukken. Optioneel voor extra veiligheid: de easy-to-fit GROHE SafeStop Plus limiter zorgt ervoor dat de temperatuur niet boven 43 ° C komt.

Groot douchecomfort door de draaibare douchearm (180°)
GROHE douchesystemen met draaibare douchearm vergroten je comfort onder de douche. Letterlijk. Want door de 180° draaibare douchearm hoeft de wateraansluiting niet in het midden van de douchecabine te zitten. Door de lengte van de arm kan je altijd op de beste en meest comfortabele plek douchen.

GROHE ProGrip maakt gebruik van een getextureerd oppervlak voor gemakkelijke, antislipwerking
Een slim, ergonomisch ontwerp maakt GROHE ProGrip-handgrepen comfortabel en gemakkelijk te gebruiken voor iedereen, dankzij de gekartelde textuur, ideaal om zelfs met natte of zeepachtige handen vast te pakken.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes

Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt je dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche je ook kiest.

Drie flexibele straalsoorten: Rain, SmartRain en Jet
Met de innovatieve knop op de sproeiplaat kies je eenvoudig de perfecte straal die bij jouw stemming past. De Jet straal is krachtig en geconcentreerd waardoor hij perfect is om je haar uit te spoelen en voor een stimulerende hoofdmassage. SmartRain is een bredere straal en zorgt voor een stimulerende, maar tegelijkertijd ontspannende ervaring. De Rain straal maakt gebruik van alle sproeigaatjes van de royale douchekop voor een verzachtende douche waarbij je lichaam volledig wordt ondergedompeld met water. Als je kiest voor de Rain straal-stand verwen je jezelf met het effect van een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over je huid en geven je het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten!

Met de slimme SmartRain technologie verwen je jezelf met een gelijkmatige en zachte regenbui op je huid terwijl je tegelijkertijd water bespaart. Dat is genieten én verantwoord omgaan met onze kostbare waterbronnen. Twee vliegen in één klap: bij het douchen is de sterke waterstraal heel fijn voor een gerichte massage. En na het douchen is deze krachtige straal ook bijzonder handig bij het schoonmaken van de douche of het bad. Selecteer de Massage straal-stand van je douchekop om pulserende waterstralen je hoofd, nek en schouders zachtjes te masseren. Voor een verkwikkende ochtendmassage of om ‘s- avonds de stress van de dag af te spoelen.

Traploze waterbediening voor je douche met de Spray Dimmer
Met de GROHE Spray Dimmer in je douche verbruik je tot wel 40% minder water. Met deze functie kan je de watertoevoer voor de SmartRain straal traploos instellen zonder aan douchecomfort te verliezen. Geniet van milieuvriendelijk  douchen met GROHE.

AquaDimmer: eenvoudig wisselen tussen hand- en hoofdouche
Voor als je wilt switchen tussen de hoofddouche en de handdouche. Ook kan je het volume van de waterstraal aanpassen en schakel je de watertoevoer aan en uit. Alles met slechts één knop.

De praktische GROHE EasyReach tray voor shampoo en douchegel

De GROHE EasyReach tray is optioneel en past op de koppelingen van de bad- en douchethermostaat. Zo krijg je ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld shampoo en douchschuim. En omdat de tray in een handomdraai verwijderd- en terug geplaatst kan worden is schoonmaken een fluitje van een cent.

GROHE QuickFix voor eenvoudige montage
GROHE QuickFix montagesysteem heeft weinig onderdelen en heeft verplaatsbare wandhouders. Zo is je doucheset werkelijk in een handomdraai gelaatst. Omdat de wandhouders verplaatsbaar zijn kun je oude boorgaatjes benutten. Zo bespaar je tijd en voorkom je beschadiging en aan je tegels.

GROHE StarLight - altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

SpeedClean houdt je douche kalkvrij
Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van siliconen sproeigaatjes waarmee je kalkaanslag met een beweging van je vinger weg veegt.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag
Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.


Bestaat uit
- horizontaal draaibare 450 mm douchearm
- Precision Joy thermostaat met Aquadimmerfunctie
- functie voor wisseling tussen hoofd- en handdouche
- met kogelgewricht met draaihoek van +- 15°
- handdouche Vitalio Joy 110/3 (27319000)
- 3 straalsoorten: Rain, SmartRain, Jet
- in hoogte verstelbaar middels glij-element
- VitalioFlex Silver doucheslang 1750 mm,1/2" x1/2" (2750000)
- GROHE EasyReach tray (26 362 LN0)
- GROHE TurboStat thermostaat kardoes
- GROHE SafeStop bij 38°C
- GROHE SafeStop Plus optionele temperatuurbegrenzer bij 43°C inbegrepen
- GROHE CoolTouch
- GROHE ProGrip met een kartelstructuur
- GROHE DreamSpray voor een optimaal straalbeeld
- GROHE EcoJoy 9,5 l/min. doorstroombegrenzer
- GROHE SprayDimmer traploze aanpassing van de waterstraal
- Inner WaterGuide voor een langere levensduur
- SpeedClean anti-kalk systeem
- TwistFree voorkomt het meedraaien van de slang
- geschikt voor warmwatertoestellen met minimale capaciteit 18kW/h
- functioneert al bij een minimale doorstroming van 7 liter gemengd water per minuut
- minimale dynamische druk 1,0 bar
- GROHE EasyReach tray (26362LN0)

Shop meer van deze serie

Speciale prijs € 493,02 Normale prijs € 1.301,96
Speciale prijs € 467,42 Normale prijs € 1.170,89
Speciale prijs € 56,15 Normale prijs € 84,70

Producten in dezelfde kleur

GROHE Grohtherm 800 Cosmopolitan thermostatische douchemengkraan, chroom GROHE Grohtherm 800 Cosmopolitan thermostatische douchemengkraan, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 114,95 Normale prijs € 308,55
GROHE Grohtherm 800 Cosmopolitan thermostatische badmengkraan met metalen grepen, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 144,95 Normale prijs € 413,82
GROHE Eurosmart staande wastafelkraan M-size zonder waste, chroom GROHE Eurosmart staande wastafelkraan M-size zonder waste, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 64,95 Normale prijs € 144,21
GROHE SmartControl afbouwdeel voor inbouwkraan met omstel voor 2 functies vierkant, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 358,95 Normale prijs € 798,35
GROHE Eurosmart keukenkraan met hoge uitloop, chroom
Te zien in de winkels
Speciale prijs € 84,95 Normale prijs € 153,71
GROHE QuickFix Vitalio Start 100 waterbesparende handdouche 2 straalsoorten, chroom GROHE QuickFix Vitalio Start 100 waterbesparende handdouche 2 straalsoorten, chroom
Te zien in de winkels
Speciale prijs € 27,72 Normale prijs € 43,56
GROHE Arena Cosmopolitan bedieningspaneel 2-knops frontbediening horizontaal, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 59,31 Normale prijs € 120,40
GROHE Euroeco Cosmopolitan T 1-gats wastafelkraan zelfsluitend, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 94,49 Normale prijs € 195,66

Product reviews

4.7
16 reviews
81.25%
13
6.25%
1
12.5%
2
0%
0
0%
0
Heel mooi douchesysteem
Willem |
De Grohe Vtalio 260 heeft een heel mooi design. En wat ook belangrijk is, hij werkt perfect. Voor mij was erg belangrijk, dat hij eenvoudig geïnstalleerd kon worden en ter vervanging van een bestaand douchesysteem. Op you-tube staan prima installatie instructies De oude regendouche was ook een Grohe, dus ik kon de kraan eenvoudig monteren en had de meegeleverde S-koppelingen niet nodig. Wat super is aan deze set is de variabele bevestiging van de stang van de regendouche. Hiervoor kon ik de oude gaten gebruiken, dus geen overbodige gaten in mijn tegels. De warmte is eenvoudig in te stellen. Kortom een geweldig douche systeem
Perfecte combinatie
Roland |
Werkt naar grote tevredenheid. Heerlijke stralen.
Prima
Henk |
Makkelijke montage en zeer tevreden. Doucheset doet wat het doen moet. Topproduct voor een goede prijs
Geweldige douche
Dustin |
Sinds kort hebben wij de Grohe Vitalio Joy 260 in huis gehaald. Ik heb altijd een hekel aan het installeren van een douche maar wat een verademing! door het quickfix systeem was alles zeer gemakkelijk te installeren zonder dat ik nieuwe gaten hoefde te boren. de kraan en douche koppelen is een kwestie van in elkaar klikken en klaar (geen tape nodig, lekvrij)
je voelt ook dat het allemaal premium materialen zijn, geen goedkope plastic.

Het design is ook erg mooi en je ziet dat gemak en design elkaar kruisen kijk maar naar de handgrepen van de kraan en het plankje voor je zeep, mooi en functioneel.

Het gebruik is ook erg simpel, hand douche gebruiken? Knop omzetten en klaar. straal veranderen? knopje omdraaien en klaar. Er gaat een wereld voor me open!
De kraan wordt ook nooit heet waardoor mijn kinderen onbezorgd lekker kunnen douchen zonder een verbrand ruggetje.

Zoek je een makkelijke en veilige douche die niet binnen een week uit elkaar valt? go for it!
Heerlijke douche
Remco B |
Sinds 2 weken onze nieuwe Grohe Vitalio Joy 260 in gebruik. Met de bijgeleverde handleiding was de installatie prima te doen. Door het Quickfix systeem konden we de oude boorgaten hergebruiken!! Het is een echte aanwinst voor onze badkamer zowel door gebruik, maar zeker ook voor het oog. De cooltouch theromostaat is ideaal, nooit meer je handen 'branden' aan de thermostaat, wel zo veilig (zeker met jonge kinderen). Heerlijk dat iedereen kan nu kan kiezen of ze de regendouche of de handdouche willen gebruiken. Het 'plankje' om je shampoo op te zetten is fijn, een bakje had handiger geweest. Kortom............ een echte aanrader
Perfect systeem voor de doe-het-zelfer
Raaijmakers |
Het douchesysteem werd in een goede verpakking geleverd, alles netjes en beschermd opgeborgen. Nadat we de duidelijke handleiding door hebben genomen, hebben we ons oude systeem gedemonteerd.
In de handleiding staat stap voor stap uitgelegd hoe het GROHE Vitalio Joy System gemonteerd moet worden. Erg makkelijk was dat we de oude boorgaten konden hergebruiken, geen nieuwe gaten boren dus. Top!
Het geheel ziet er super netjes en afgewerkt uit, alles was mooi verchroomd en (door de goede verpakking) zonder beschadigingen aangekomen. Er is enkel één nadeel aan dit product, het waterverbruik gaat fors omhoog omdat je eigenlijk niet meer onder de douch uit wil ;-)

Producten 11 tot 16 van 16 in totaal

Schrijf een review
Je plaatst een review over: GROHE QuickFix Vitalio Joy System 260 douchesysteem met thermostaatkraan en hoofddouche 26 cm, chroom
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt jouw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 26403002
Art.nr Badkamerwinkel.nl 40880302711
EAN 4005176647789
Merk GROHE
Serie Vitalio Joy
Categorie Regendouche

Bijlagen

Handleiding
document-download PDF - 4MB
GROHE

Logo van het merk GROHE

Over het merk GROHE: GROHE is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen met een zeer breed assortiment kranen in alle soorten & maten zoals wastafelkranen, keukenkranen, regendouches en complete series zoals de GROHE 2000. Alle GROHE kranen zijn ontwikkeld op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bekijk alle producten van het merk GROHE.

Garanties GROHE: 2, 5 en 10 jaar garantie bij GROHE afhankelijk per product. Lees meer over de garantie van GROHE. Bij klachten of problemen bij een GROHE product, kunt u hier een service verzoek indienen.

Contactgegevens GROHE: Metaalstraat 2 - 2718 SW Zoetermeer - 088 - 0030700 - www.grohe.nl

Bezig met laden...