DE GROHE SENSIA® ARENA DOUCHETOILET

 

Regelmatig stap je lekker onder de douche om je te wassen met water. Dat voelt wel zo fris, even lekker schoon! Als je er zo over nadenkt is het eigenlijk best gek dat we de gewoonte hebben om op het toilet ons alleen even 'schoon' te vegen met een papiertje. Maak kennis met een douche wc: schoon, fris en super hygiënisch. Met de GROHE Sensia® Arena beleef je een unieke ervaring. Het is de meest hygiënische en aangename toiletervaring die je ooit zal ervaren.

Gratis auto flush kit t.w.v. € 262,-

Koop je nu een GROHE Sensia® douche wc en het GROHE RAPID SL wc-element op Badkamerwinkel, ontvang je tijdelijk gratis de auto flush kit t.w.v. € 262,- cadeau! Met deze handige auto flush kit wordt het gebruiksgemak van de Sensia Arena op je persoonlijke behoeftes afgesteld. Via de afstandsbediening of app stel je onder andere de water sterkte en temperatuur in. Maar ook doorspoelen wordt automatisch geregeld. Super hip toch?

 

Dè beste hygiëne

Een douchetoilet is een enorme vooruitgang op alle fronten; zo grijp je nooit meer mis als het gaat om toiletpapier. Dus dit hoef je dus ook niet meer te kopen, dat bespaart lekker in je portemonee. Maar ook op lichaamsverzorging is het een stap vooruit. Het is de ultieme hygiëne, beter en aangenamer voor de huid. De douchestraal kan tevens naar wens worden ingesteld, zowel wat betreft warmte als sterkte.

Als je hem eenmaal geprobeerd hebt ben je verkocht en wil je niks anders meer! De Grohe Sensia kun je nu ook bekijken in onze winkels in Nieuwegein en Rotterdam, maak dus snel een afspraak en kom langs in onze winkels.

 

Hèt meest optimale gebruiksgemak

Dankzij de auto flush kit die je er tijdelijk gratis bij krijgt wordt naar het toilet gaan een nog persoonlijkere ervaring. Het toilet kan geheel naar wens worden ingesteld. Zo is de douchearm in te stellen qua intensiteit, temperatuur en beweging.
Conflict om de bril is ook van verleden tijd. Met een druk op de knop gaat hij weer open of dicht. En alsof dat nog niet genoeg is heeft de GROHE Sensia® Arena ook een ingebouwd licht waardoor het toilet ook in het donker te vinden is. Handig voor die vervelende nachtelijke bezoekjes. Voortaan kan het licht gewoon uitblijven en ben jij weer klaar wakker. '' is denk dat hier moet staan en ben jij NIET weer klaar wakker...

 

Probeer hem uit in een van onze winkels! 

Of bekijk al onze Grohe Sensia douche-wc's