badmeubels met korting

GROHE SmartControl Perfect inbouw doucheset met hoofd- en handdouche, chroom - 34709000

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 984,31
€ 2.330,82
Jouw voordeel: 58%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 4 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Uitvoering Inbouwdeel + afbouwdeel
Geschikt voor bad (inbouw in muur) Nee
Geschikt voor badrand/tegelrand Nee
Geschikt voor douche Ja
Geschikt voor wasbak (inbouw in muur) Nee
Geschikt voor wasbak (inbouw hoge rugwand) Nee
Geschikt voor keuken Nee
Materiaal afbouwdeel Overig
Oppervlaktebescherming afbouwdeel Verchroomd
Oppervlaktebehandeling afbouwdeel Gepolijst
Aantal uitgaande aansluitingen 3
Met bevestigingsvoorziening voorwandinstallatie Ja
Montagewijze Inbouw
Voorsprong uitloop
430 mm
Aantal knoppen 3 st
Vorm rozet Rond
Aansluiting aanvoer Binnendraad
Basiskleur Chroom
Terugstroombeveiliging conform EN 1717 EB
Max. tapcapaciteit (bij 300 kPa) 14.5 l/min
Voorbereid voor temperatuurbegrenzing Nee
Geluidsklasse volgens EN ISO 3822 Groep II, <= 30 dB(A)
Met uitloop Nee
Met douchegarnituur
Ja
Volumestroomklasse
A
Met omstelinrichting
Ja

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle GROHE SmartControl: intuïtieve bediening met een druk op de knop
  • plus-circle Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag
  • plus-circle Een volle douchestraal met GROHE DreamSpray®: voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
  • plus-circle Stimulerende douchekracht met ActiveRain

Omschrijving

In één koop klaar met deze doucheset van GROHE, want bij deze set hoeft niets meer te worden gekocht om te kunnen douchen. De complete set bestaat uit:
- inbouwmengkraan (niet thermostatisch) met 3 uitgangen
- SmartControl mengkraan (29146000)
- Rapido SmartBox (35600000)
- Rainshower 310 SmartActive hoofddoucheset (26475000) inclusief hoofddouche met 2 straalsoorten, horizontale douchearm 400 mm en inbouwdeel voor hoofddouche (26483000)
- Euphoria Cosmopolitan Stick handdouche (27367000)
- Rainshower wandhouder (27074000)
- Rainshower wandaansluitbocht 1/2" (27057000)
- Silverflex doucheslang 1500 mm (28364000)

De GROHE SmartControl inbouwdouche set valt onder de douches van GROHE met SmartControl: een innovatieve technologie voor ultiem gebruiksgemak. De slimme douche onthoudt het geselecteerde watervolume en het schakelen tussen hoofd- en handdouche of straalsoorten is erg eenvoudig. Met zijn ronde vormen past deze tijdloze doucheset in elke badkamer.


GROHE SmartControl inbouwdouche – met druk- en draaibediening en alles wat er nodig is voor een perfecte douche

De innovatieve, flexibele GROHE SmartControl inbouwdouche beschikt over alles wat er nodig is voor een perfecte douche. De set bevat een SmartControl inbouwmengkraan, een Rainshower 310 SmartActive ronde hoofddouche (inclusief 400mm douchearm en inbouwbox) met twee stralen, een stijlvolle Euphoria Cosmopolitan Stick handdouche en wandhouder, maar ook een Silverflex twist-free doucheslang en GROHE Rapido Smartbox voor de installatie. De innovatieve SmartControl technologie is aanpasbaar en precies zodat men de douche eenvoudig kan bedienen – selecteer jouw gewenste straalbron en pas de waterstroom aan met een druk en draai van de knop. De drie kleppen bieden totale flexibiliteit, wat jouw douche-opstelling ook is. De douche kan bedient en gewisseld worden tussen of verschillende stralen en uitlopen combineren. De hoofddouche beschikt over twee stralen die apart of samen te gebruiken zijn – de zachte GROHE PureRain straal en de nieuwe GROHE ActiveRain die krachtig genoeg is om het haar uit te spoelen of kan dienen als stimulerende massage. De GROHE DreamSpray technologie zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Dankzij de GROHE EasyLogic aanduidingen en getextureerde knoppen is de kraan eenvoudig en intuïtief te bedienen. Daarnaast kan de kraan eenvoudig gereinigd worden dankzij de GROHE SpeedClean technologie waardoor de kalk zo met een zachte doek kunt wegvegen en met de glanzende, duurzame GROHE StarLight chroom afwerking ziet de kraan er altijd als nieuw uit. Deze mengkraanset heeft een slank, rond design dat perfect past bij een minimalistische, gestroomlijnde badkamer.

GROHE SmartControl inbouw: intuïtieve en precieze bediening binnen handbereik

De GROHE SmartControl inbouwproducten zijn slank, stijlvol en onopvallend en de douche of bad kan bediend worden door simpelweg op de knop te drukken en te draaien. De stralen kunnen naar wens worden aangepast en deze instellingen opgeslagen worden. De collectie bestaat uit inbouwthermostaten, mengkranen en complete douchesets. De thermostaten beschikken ook nog eens over de waterbesparende GROHE EcoJoy en de betrouwbare GROHE TurboStat technologie. Verder beschikken alle kranen over handige functies en veiligheidsfuncties. Binnen deze collectie is er altijd wel iets te vinden wat bij de badkamer past, waarbij de keuze gemaakt kan worden uit 1, 2 en 3 kleppen voor verschillende uitlopen.

GROHE SmartControl: selecteer de straalsoort, stel het watervolume in en sla je instellingen op met de eenvoudige knoppen

Deze innovatieve technologie is ontwikkeld om ultiem gebruiksgemak te bieden: druk op de knop om de douche te starten, draai om het watervolume aan te passen en druk opnieuw om de douche te stoppen of te pauzeren. Jouw geselecteerde watervolume wordt opgeslagen voor je volgende douchebeurt. Om de hand- en hoofddouche tegelijk te gebruiken druk je beide knoppen in. Zelfs het schakelen tussen straalsoorten of het combineren daarvan kun je regelen met de knoppen.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan

Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Minder schoonmaaktijd, terwijl de kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes

Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt de dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche er gekozen wordt.

ActiveRain straal – perfect om het haar te wassen en het hoofd te masseren

Geniet van een stimulerendere douche met de GROHE ActiveRain straal, een jet straal die uit het midden van de douchekop komt en de hoofdhuid laat tintelen. De straal is krachtig genoeg om het haar uit te spoelen, maar kan ook gebruikt worden voor een hoofd-, nek- en schoudermassage om zo de dag goed te beginnen.

Rain straal: fijne druppels geven het effect van een regenbui en verkwikken het lichaam

Kies voor de Rain straal-stand en wordt verwend met het effect van een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over de huid en geven het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten!

De klassieker: de standaard douchestraal, krachtige en verfrissend

Deze douchestraal van GROHE is een klassieker en is de standaard op basis waarvan andere straaltypen zijn afgeleid. Krachtig en verfrissend voor elk moment van de dag!

SpeedClean houdt de douche kalkvrij

Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van silicionen sproeigaatjes waarmee de kalkaanslag met een beweging van een vinger weg veegt.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag

Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

TwistFree – de doucheslang volgt elke beweging die er wordt gemaakt

Zoals alles van GROHE zijn ook de GROHE TwistFree doucheslangen op de praktijk gebaseerd. Iedereen heeft wel eens met de doucheslang geworsteld als die weer eens gedraaid zat. Met TwistFree van GROHE is dat voor eens en altijd verleden tijd. De slang draait automatisch mee door een toepassing in de aansluiting van de slang op de handdouche. Dus nooit meer een geknikte- of verdraaide slang.

De kraan is voorzien van rozetten die op de aansluiting vastklikken. De rozetten dekken de bevestiging direct af wat niet alleen een fraaie afwerking tot gevolg heeft maar ook nog eens hygiënisch is.

GROHE EasyLogic®: zeer eenvoudige bediening

De temperatuur is gemakkelijk van de kraan af te lezen i.p.v. vanaf de greep. Zo kan snel en makkelijk de gewenste temperatuur worden ingesteld. De bediening is werkelijk kinderlijk eenvoudig.

Tip:

bekijk onze GROHE Rapido SmartBox-pagina voor meer informatie over de opties, de compatibiliteit en het installatie- en gebruiksgemak van dit inbouwdeel.

In één koop klaar met deze doucheset van GROHE, want bij deze set hoeft niets meer te worden gekocht om te kunnen douchen. De complete set bestaat uit:
- inbouwmengkraan (niet thermostatisch) met 3 uitgangen
- SmartControl mengkraan (29146000)
- Rapido SmartBox (35600000)
- Rainshower 310 SmartActive hoofddoucheset (26475000) inclusief hoofddouche met 2 straalsoorten, horizontale douchearm 400 mm en inbouwdeel voor hoofddouche (26483000)
- Euphoria Cosmopolitan Stick handdouche (27367000)
- Rainshower wandhouder (27074000)
- Rainshower wandaansluitbocht 1/2" (27057000)
- Silverflex doucheslang 1500 mm (28364000)

De GROHE SmartControl inbouwdouche set valt onder de douches van GROHE met SmartControl: een innovatieve technologie voor ultiem gebruiksgemak. De slimme douche onthoudt het geselecteerde watervolume en het schakelen tussen hoofd- en handdouche of straalsoorten is erg eenvoudig. Met zijn ronde vormen past deze tijdloze doucheset in elke badkamer.


GROHE SmartControl inbouwdouche – met druk- en draaibediening en alles wat er nodig is voor een perfecte douche

De innovatieve, flexibele GROHE SmartControl inbouwdouche beschikt over alles wat er nodig is voor een perfecte douche. De set bevat een SmartControl inbouwmengkraan, een Rainshower 310 SmartActive ronde hoofddouche (inclusief 400mm douchearm en inbouwbox) met twee stralen, een stijlvolle Euphoria Cosmopolitan Stick handdouche en wandhouder, maar ook een Silverflex twist-free doucheslang en GROHE Rapido Smartbox voor de installatie. De innovatieve SmartControl technologie is aanpasbaar en precies zodat men de douche eenvoudig kan bedienen – selecteer jouw gewenste straalbron en pas de waterstroom aan met een druk en draai van de knop. De drie kleppen bieden totale flexibiliteit, wat jouw douche-opstelling ook is. De douche kan bedient en gewisseld worden tussen of verschillende stralen en uitlopen combineren. De hoofddouche beschikt over twee stralen die apart of samen te gebruiken zijn – de zachte GROHE PureRain straal en de nieuwe GROHE ActiveRain die krachtig genoeg is om het haar uit te spoelen of kan dienen als stimulerende massage. De GROHE DreamSpray technologie zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Dankzij de GROHE EasyLogic aanduidingen en getextureerde knoppen is de kraan eenvoudig en intuïtief te bedienen. Daarnaast kan de kraan eenvoudig gereinigd worden dankzij de GROHE SpeedClean technologie waardoor de kalk zo met een zachte doek kunt wegvegen en met de glanzende, duurzame GROHE StarLight chroom afwerking ziet de kraan er altijd als nieuw uit. Deze mengkraanset heeft een slank, rond design dat perfect past bij een minimalistische, gestroomlijnde badkamer.

GROHE SmartControl inbouw: intuïtieve en precieze bediening binnen handbereik

De GROHE SmartControl inbouwproducten zijn slank, stijlvol en onopvallend en de douche of bad kan bediend worden door simpelweg op de knop te drukken en te draaien. De stralen kunnen naar wens worden aangepast en deze instellingen opgeslagen worden. De collectie bestaat uit inbouwthermostaten, mengkranen en complete douchesets. De thermostaten beschikken ook nog eens over de waterbesparende GROHE EcoJoy en de betrouwbare GROHE TurboStat technologie. Verder beschikken alle kranen over handige functies en veiligheidsfuncties. Binnen deze collectie is er altijd wel iets te vinden wat bij de badkamer past, waarbij de keuze gemaakt kan worden uit 1, 2 en 3 kleppen voor verschillende uitlopen.

GROHE SmartControl: selecteer de straalsoort, stel het watervolume in en sla je instellingen op met de eenvoudige knoppen

Deze innovatieve technologie is ontwikkeld om ultiem gebruiksgemak te bieden: druk op de knop om de douche te starten, draai om het watervolume aan te passen en druk opnieuw om de douche te stoppen of te pauzeren. Jouw geselecteerde watervolume wordt opgeslagen voor je volgende douchebeurt. Om de hand- en hoofddouche tegelijk te gebruiken druk je beide knoppen in. Zelfs het schakelen tussen straalsoorten of het combineren daarvan kun je regelen met de knoppen.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan

Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Minder schoonmaaktijd, terwijl de kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE DreamSpray®: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes

Met de GROHE DreamSpray® technologie wordt de dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche er gekozen wordt.

ActiveRain straal – perfect om het haar te wassen en het hoofd te masseren

Geniet van een stimulerendere douche met de GROHE ActiveRain straal, een jet straal die uit het midden van de douchekop komt en de hoofdhuid laat tintelen. De straal is krachtig genoeg om het haar uit te spoelen, maar kan ook gebruikt worden voor een hoofd-, nek- en schoudermassage om zo de dag goed te beginnen.

Rain straal: fijne druppels geven het effect van een regenbui en verkwikken het lichaam

Kies voor de Rain straal-stand en wordt verwend met het effect van een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over de huid en geven het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten!

De klassieker: de standaard douchestraal, krachtige en verfrissend

Deze douchestraal van GROHE is een klassieker en is de standaard op basis waarvan andere straaltypen zijn afgeleid. Krachtig en verfrissend voor elk moment van de dag!

SpeedClean houdt de douche kalkvrij

Dankzij SpeedClean is kalk verleden tijd. De douchekop is voorzien van silicionen sproeigaatjes waarmee de kalkaanslag met een beweging van een vinger weg veegt.

Inner WaterGuide: prettig in de hand te houden en beschermend voor de chroomlaag

Door de interne isolatie blijft de douchekop comfortabel warm en wordt nooit te heet. De douche is altijd goed in de hand te houden. Bovendien wordt zo de chroomlaag beschermd en is zijn lange levensduur gegarandeerd.

TwistFree – de doucheslang volgt elke beweging die er wordt gemaakt

Zoals alles van GROHE zijn ook de GROHE TwistFree doucheslangen op de praktijk gebaseerd. Iedereen heeft wel eens met de doucheslang geworsteld als die weer eens gedraaid zat. Met TwistFree van GROHE is dat voor eens en altijd verleden tijd. De slang draait automatisch mee door een toepassing in de aansluiting van de slang op de handdouche. Dus nooit meer een geknikte- of verdraaide slang.

De kraan is voorzien van rozetten die op de aansluiting vastklikken. De rozetten dekken de bevestiging d

Shop meer van deze serie

GROHE SmartControl Perfect inbouw douchemengkraanset met hoofd- en handdouche, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 1.010,67 Normale prijs € 2.256,13

Producten in dezelfde kleur

GROHE Grohtherm 800 Cosmopolitan thermostatische douchemengkraan, chroom GROHE Grohtherm 800 Cosmopolitan thermostatische douchemengkraan, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 114,95 Normale prijs € 308,55
GROHE Grohtherm 800 Cosmopolitan thermostatische badmengkraan met metalen grepen, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 144,95 Normale prijs € 413,82
GROHE Eurosmart staande wastafelkraan M-size zonder waste, chroom GROHE Eurosmart staande wastafelkraan M-size zonder waste, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 64,95 Normale prijs € 144,21
GROHE SmartControl afbouwdeel voor inbouwkraan met omstel voor 2 functies vierkant, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 358,95 Normale prijs € 798,35
GROHE Eurosmart keukenkraan met hoge uitloop, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 84,95 Normale prijs € 153,71
GROHE QuickFix Vitalio Start 100 waterbesparende handdouche 2 straalsoorten, chroom GROHE QuickFix Vitalio Start 100 waterbesparende handdouche 2 straalsoorten, chroom
Te zien in de winkels
Speciale prijs € 27,72 Normale prijs € 43,56
GROHE Arena Cosmopolitan bedieningspaneel 2-knops frontbediening horizontaal, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 59,31 Normale prijs € 120,40
GROHE Euroeco Cosmopolitan T 1-gats wastafelkraan zelfsluitend, chroom
Magazijndeals
Speciale prijs € 94,49 Normale prijs € 195,66

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: GROHE SmartControl Perfect inbouw doucheset met hoofd- en handdouche, chroom
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt jouw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 34709000
Art.nr Badkamerwinkel.nl 40880011301
EAN 4005176413803
Merk GROHE
Serie SmartControl
Categorie Regendouche

Bijlagen

Handleiding
document-download PDF - 676kB
GROHE

Logo van het merk GROHE

Over het merk GROHE: GROHE is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen met een zeer breed assortiment kranen in alle soorten & maten zoals wastafelkranen, keukenkranen, regendouches en complete series zoals de GROHE 2000. Alle GROHE kranen zijn ontwikkeld op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bekijk alle producten van het merk GROHE.

Garanties GROHE: 2, 5 en 10 jaar garantie bij GROHE afhankelijk per product. Lees meer over de garantie van GROHE. Bij klachten of problemen bij een GROHE product, kunt u hier een service verzoek indienen.

Contactgegevens GROHE: Metaalstraat 2 - 2718 SW Zoetermeer - 088 - 0030700 - www.grohe.nl

Bezig met laden...