GROHE Blue

Ontdek de verfrissende wereld van GROHE Blue. Met dit innovatieve systeem geniet je thuis van heerlijk gekoeld en bruisend water, direct uit de kraan. Geen gedoe meer met flessen water en altijd de perfecte temperatuur. GROHE Blue biedt niet alleen gemak, maar ook duurzaamheid. Bespaar plastic afval en verminder je ecologische voetafdruk. Ontdek de verschillende modellen en kies de perfecte GROHE Blue kraan voor jouw keuken.

3 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Type toebehoren/onderdelen : Filter
  • Toebehoren : Ja
  • Onderdeel : Nee
Speciale prijs € 175,96 Normale prijs € 235,95
  • Type toebehoren/onderdelen : Filter
  • Toebehoren : Ja
  • Onderdeel : Nee
Speciale prijs € 83,99 Normale prijs € 96,20
  • Type toebehoren/onderdelen : Filter
  • Toebehoren : Ja
  • Onderdeel : Nee
Speciale prijs € 154,32 Normale prijs € 217,68


Er zijn een hoop mensen die dagelijks een hoop water drinken. Niet iedereen drinkt gewoon het water uit de kraan omdat mensen bijvoorbeeld vinden dat dit niet even lekker als bronwater is of omdat bronwater gezonder zou zijn. Voor die mensen heeft Grohe een revolutionair nieuw systeem. Namelijk het Grohe Blue systeem. Dit maakt het drinken van gefilterd water mogelijk, zonder dat je hiervoor met zware waterflessen moet sjouwen. We gaan je laten zien hoe dit precies werkt en waarom dit systeem van Grohe een aanvulling is voor elke keuken.

Een Grohe blue kraan in huis

De Grohe blue kraan kan namelijk niet alleen fungeren als gewone kraan, maar dus ook als kraan die gefilterd water tapt. Dat komt omdat het filter zich in de kraan zelf bevindt. In wezen heb je met deze kraan dus het beste van beide werelden wat betreft kranen. Tevens is het ook nog eens zo dat het design van de kraan ook mooi is. Je ziet wel eens innovatieve ideeën waarbij het er uiteindelijk minder mooi uit ziet. Bij deze kraan is dat zeker niet het geval. Daarnaast heb je ook nog eens de mogelijkheid om bruisend water uit de kraan de te tappen. Met de hendel die bij de kraan geleverd wordt, kun je daarnaast zelf bepalen hoeveel koolzuur er in het water komt en hoe erg het water dus bruisend moet zijn. Al met al kan de kraan dus normaal water tappen, gefilterd water tappen en daarnaast ook nog eens water met koolzuur tappen.

Waarom een Grohe blue kraan?

Waarom zou je kiezen voor zo'n kraan in huis? Allereerst omdat het dus een hoop werk scheelt. De flessen water in de winkel kun je laten staan omdat je gewoon thuis gefilterd water kunt drinken. Hetzelfde geldt natuurlijk voor water met koolzuur. Daarnaast is het ook nog eens een duurzame keuze. Doordat er geen flessen gekocht hoeven te worden, hoeft er ook geen plastic gebruikt te worden en ben je dus ook nog eens goed bezig voor het milieu. Echt een ideale kraan om in huis te hebben dus.

Bezig met laden...