GROHE Grohtherm 800

Wanneer je op zoek bent naar een populair en bekend merk in de sanitairwereld, kom je natuurlijk al snel uit bij GROHE en dat is niet zomaar. GROHE brengt al jarenlang een stukje luxe en mooie producten in je badkamer. De GROHE Grohtherm 800 lijn is daarin niet anders. De lijn bestaat namelijk uit een aantal verschillende producten die je badkamer net dat beetje extra luxe en comfort kunnen geven. Wij gaan je uitleggen wat de producten in deze lijn anders maakt dan andere lijnen.

5 producten

sort-descending
Foto-tabel
13 reviews
 • KIWA-keur : Ja
 • Met douchegarnituur : Nee
 • Met terugstroombeveiliging : Ja
Speciale prijs € 150,70 Normale prijs € 392,61
5 reviews
 • Montagewijze : Wand
 • Hartafstand : 150 mm
 • KIWA-keur : Ja
Speciale prijs € 126,18 Normale prijs € 302,35
 • Montagewijze : Wand
 • Hartafstand : 150 mm
 • KIWA-keur : Ja
Speciale prijs € 123,42 Normale prijs € 293,33
1 reviews
 • Thermostatisch : Ja
 • Oppervlaktebescherming : Verchroomd
 • Oppervlaktebehandeling : Gepolijst
Speciale prijs € 175,67 Normale prijs € 365,42
GROHE Grohtherm 800 douchemengkraan met thermostaat-glijstang 60 cm, chroom
Magazijndeals
11 reviews
 • Thermostatisch : Ja
 • Oppervlaktebescherming : Overig
 • Oppervlaktebehandeling : Gepolijst
Speciale prijs € 156,98 Normale prijs € 358,81

Producten van GROHE Grohtherm 800

GROHE gebruikt namelijk verschillende technologieën welke er voor zorgen dat je douche of bad ervaring nog beter wordt dan deze al kan zijn. Zo ook bijvoorbeeld de Turbostat technologie. Deze technologie zorgt er voor dat het water uit je douche op een constante temperatuur blijft en hierdoor niet kouder of warmer wordt. Ook zorgt de technologie er voor dat het water al snel op temperatuur is en je dus ook snel kan genieten van je bad of douche. Toch is dat niet het enige wat GROHE producten bieden. Voor een stukje extra veiligheid heeft de kraan namelijk ook een SafeStop. Deze zorgt ervoor dat de kraan niet zomaar verder kan draaien dan 38 graden Celsius. Hierdoor is het ook veilig voor kinderen om zelfstandig te douchen zodat zij de kraan niet zomaar te warm kunnen zetten. Ook biedt GROHE een ecoknop aan. Deze kan je indrukken om water te besparen, maar tegelijkertijd niet in te leveren op comfort. je kan namelijk wel 50 procent water besparen wanneer je gebruik maakt van deze functie op je douche of bad. Ideaal voor mensen die hun steentje bij willen dragen voor een beter milieu. Als laatste zien de kraan van deze lijn er ook nog eens mooi uit en blijven dit ook door de GROHE Starlight beschermlaag.

Een GROHE Grohtherm 800 kraan voor uw badkamer

Er zijn verschillende kranen verkrijgbaar in deze serie. Neem gauw een kijkje tussen deze kranen zodat je de beste kan kiezen voor in je badkamer en je net dat beetje extra luxe kan ervaren.


Een goede douche kan een heel groot verschil maken in de badkamer. Het kan er voor zorgen dat een normale douche verandert in een moment van rust. Een goede warme douche kan in sommige gevallen zelfs goed zijn voor het lijf. Denk daarbij aan rugklachten of aan andere lichamelijke perikelen waarbij een douche kan helpen. Wanneer je op zoek bent naar een goede douche dan is de Grohterm 800 van Grohe een goede keuze. We gaan je laten zien waarom.

De Grohe Grohterm 800 douche

Grohe is een grootheid in de wereld van de sanitair en dat is natuurlijk niet zomaar. Het merk weet verschillende innovaties te koppelen aan een mooi design. Ook bij deze douche komen weer verschillende technieken naar voren die het gebruik van de douche nog fijner maken. Denk bijvoorbeeld aan de Grohe Starlight. Deze techniek zorgt ervoor dat de douche en de bijbehorende componenten krasbestendige zijn. Hierdoor is het schoonmaken va nee douche nog makkelijker. Een doekje over de douche is voldoende om het vuil er af te halen en de douche ziet er weer prachtig uit. De Grohe Dreamspray zorgt ervoor dat alle stralen uit de douche gelijkmatig verdeeld worden en dat de douche dus ook nog fijner is om onder te staan. Tevens beschikt de douche over zowel een handdouche als over een gewone douche. De SPeedclean techniek van Grohe zorgt ervoor dat kalk niet te makkelijk aan de douche komt te zitten en dat de douche dus nog makkelijker is om schoon te maken.

De Grohe Grohterm 800 in jouw badkamer

Mocht je dus op zoek zijn naar een fijne douche voor in de badkamer dan is deze zeker aan te raken. Door de Turbostat techniek is de douche gauw op temperatuur, maar voor de zekerheid is er een veilige stop ingeschakeld op de kraan van de douche. Hierdoor kan deze niet zomaar verder draaien dan 38 graden en kun je je zelf niet zomaar verbranden. Al met al heeft de douche dus een hoop voordelen die het zeker de moeite waard maken om even een kijkje te nemen.

Bezig met laden...