GROHE Zedra

Ontdek de veelzijdigheid van de GROHE Zedra keukenkraan. Deze hoogwaardige kraan combineert stijlvol design met functionaliteit en is een perfecte aanvulling voor elke keuken. Met de Zedra kraan geniet je van een moeiteloze bediening en een uitstekende waterstroom. Of je nu de afwas doet, groenten wast of je handen wast, de GROHE Zedra maakt het allemaal gemakkelijk en efficiënt.

3 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Uitvoering : Overig
  • Type toebehoren/onderdelen : Overig
  • Toebehoren : Nee
Speciale prijs € 25,57 Normale prijs € 36,15
  • Materiaal slang : Overig
  • Met conische koppeling : Ja
  • Draadaansluiting doucheslang : Binnendraad
Speciale prijs € 49,46 Normale prijs € 84,85
1 reviews
  • Uitvoering : Overig
  • Type toebehoren/onderdelen : Overig
  • Toebehoren : Nee
Speciale prijs € 23,28 Normale prijs € 28,57

Een fijne kraan in uw keuken kan u een hoop werk schelen. We hebben het dan zowel over het werk wat u doet tijdens het afwassen, maar ook over het werk wat u verzet met het keuken. De keuken mengkranen uit de Zedra serie van Grohe zijn dan ook een ideale toevoeging voor de mensen die veel in de keuken aan het werk zijn. De innovatieve kraan zorgt ervoor dat deze makkelijk in gebruik is en ook nog eens makkelijk schoon te maken is.

De Zedra serie van Grohe

Wanneer we het hebben over een specialist wat betreft kranen dan hebben we het natuurlijk over Grohe. Dit merk staat al jarenlang bekend als grootheid in de wereld van sanitair en kranen en dat is natuurlijk ook niet zomaar. Door het toevoegen van innovatieve technieken aan hun producten, zijn deze niet alleen fijn in het gebruik, maar hebben deze ook nog eens fijne toevoegingen die andere kranen dan weer niet hebben. Zo ook de keukenmengkraan uit de Zedra lijn van het merk Grohe. Deze kraan is namelijk ideaal in het gebruik doordat deze een hoge uitloop heeft en 360 graden kan draaien. Hierdoor kunt u alle grote pannen vullen, maar ook een stuk makkelijker afwassen. De kraan heeft daarnaast een uittrekbaar gedeelte wat het mogelijk maakt om nog grotere pannen te vullen met water tijdens het koken. De knop op de kraan maakt het mogelijk om te wisselen tussen twee verschillende stralen waarvan er een krachtiger is dan de ander.

Waarom een Zedra kraan?

Daarnaast heeft de Zedra kraan dus ook de kwaliteit die u van Grohe gewend bent. Doordat de kraan beschikt over de StarLight technologie, is deze makkelijk schoon te maken en blijft deze veel langer mooi. Hierdoor is het namelijk niet mogelijk om krassen op de chroomlaag te krijgen. Daarnaast is de keuken ideaal te monteren omdat deze een makkelijk montage systeem heeft. Bent u benieuwd naar de kraan dan kunt u natuurlijk altijd even een kijkje nemen tussen de verschillende producten die wij van de Zedra lijn van Grohe in ons assortiment hebben.

Bezig met laden...