Optimale waterdruk met Grundfos

Een prachtige nieuwe regendouche. Eindelijk luxe douchen! Maar dan blijkt dat er niet de volle straal uit komt waar jij op gerekend hebt. En als iemand anders tegelijkertijd gaat afwassen wordt het helemáál een slap straaltje. Gelukkig kun je eenvoudig de waterdruk verhogen met een Grundfos drukverhoger. Kleine moeite, groots resultaat! Ga jij voor de robuuste SCALA2 of kies je voor de compacte UPA? Wij leggen je uit wat je nodig hebt voor een de juiste waterdruk in huis.

Bekijk Grundfos drukverhogers

Gebruik probleemloos overal water

Met een Grundfos drukverhoger is jouw complete huis voorzien van een krachtige waterdruk. Zowel in de keuken als in de badkamer of het toilet: met de Grundfos SCALA2 kunnen alle kranen tegelijk open terwijl de regendouche onverminderd een volle straal geeft. Wil je op een extra compacte manier snel de druk verhogen op één tappunt tegelijk? Kies dan voor de UPA. Allebei zijn ze snel geïnstalleerd en meteen gebruiksklaar!Een drukverhoger, hoe werkt het?

De drukverhoger plaats je direct op de plek waar de waterleiding je huis binnen komt. Je verhoogt dus niet de druk op één plek maar echt in het hele huis. Overal krijg je betere waterdruk, tot de buitenkraan aan toe. Het mooie aan een drukverhoger van Grundfos is, dat deze zich aanpast aan het gevraagde verbruik. Staan er geen kranen open, dan doet deze drukverhoger bijna niks, maar gaan alle kranen open dan gaat hij harder werken. Dat is een stuk energiezuiniger dan een pomp die alleen aan of uit kan staan.

Twee badkamers? Geen probleem!

Steeds meer mensen kiezen voor een extra douche op zolder. Die tweede badkamer is heel praktisch in een groot huis waar je met meerdere mensen woont. Tegelijk douchen geeft dan wel een slappe straal en dat is minder prettig. Door een Grundfos drukverhoger te plaatsen is dit geen enkel probleem meer. Zo heb je pas écht plezier van je tweede badkamer!


De Grundfos UPA 

  • Kleine huishoudelijke drukverhogingspomp voor een hogere druk op een enkel tappunt
  • Geïntegreerde flow-schakelaar: Automatische in- en uitschakeling o.b.v de actuele vraag
  • Eenvoudig te installeren
  • Laag geluidsniveau
  • Corrosie-vrije materialen voor een lange levensduur

Bekijk nu

De Grundfos SCALA2 drukverhogingspomp is ook beschikbaar in een uitvoering met onderdrukbeveiliging.


De Grundfos SCALA2 

  • Drukverhogingspomp voor een hoge waterdruk op alle plekken in huis
  • Tegelijkertijd douchen en de kranen bedienen zonder drukschommeling
  • Geïntegreerde toerenregeling voor optimaal comfort en constante druk
  • Eenvoudige installatie en automatische resetfunctie
  • Dankzij hydraulisch ontwerp geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik

Bekijk nu

De Grundfos SCALA2 drukverhogingspomp is ook beschikbaar in een uitvoering met onderdrukbeveiliging.