Optimale waterdruk met Grundfos SCALA2

Een prachtige nieuwe regendouche. Eindelijk luxe douchen! Maar dan blijkt dat er niet de volle straal uit komt waar jij op gerekend hebt. En als iemand anders tegelijkertijd gaat afwassen wordt het helemáál een slap straaltje. Gelukkig kun je eenvoudig de waterdruk verhogen met de Grundfos SCALA2.

Bekijk Grundfos drukverhoger

Gebruik probleemloos overal water

Met een Grundfos SCALA2 drukverhoger is jouw complete huis voorzien van een krachtige waterdruk. Zowel in de keuken als in de badkamer of het toilet: alle kranen kunnen tegelijk open terwijl de regendouche onverminderd een volle straal geeft. Snel geïnstalleerd en meteen gebruiksklaar!Een drukverhoger, hoe werkt het?

De drukverhoger plaats je direct op de plek waar de waterleiding je huis binnen komt. Je verhoogt dus niet de druk op één plek maar echt in het hele huis. Overal krijg je betere waterdruk, tot de buitenkraan aan toe. Het mooie aan de SCALA2 is, dat deze zich aanpast aan het gevraagde verbruik. Staan er geen kranen open, dan doet de SCALA2 bijna niks, maar gaan alle kranen open dan gaat hij harder werken. Dat is een stuk energiezuiniger dan een pomp die alleen aan of uit kan staan.

Twee badkamers? Geen probleem!

Steeds meer mensen kiezen voor een extra douche op zolder. Die tweede badkamer is heel praktisch in een groot huis waar je met meerdere mensen woont. Tegelijk douchen geeft dan wel een slappe straal en dat is minder prettig. Door de SCALA2 drukverhoger te plaatsen is dit geen enkel probleem meer. Zo heb je pas écht plezier van je tweede badkamer!


De Grundfos SCALA2 in het kort

  • Compacte, zelfaanzuigende drukverhogingsunit voor huishoudelijke toepassingen
  • Geïntegreerde toerenregeling voor optimaal comfort en constante druk
  • Eenvoudige installatie en automatische resetfunctie
  • Dankzij hydraulisch ontwerp geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik
  • Geen last meer van drukschommelingen

Bekijk nu

De Grundfos SCALA2 drukverhogingspomp is ook beschikbaar in een uitvoering met onderdrukbeveiliging.