De mooiste hansgrohe producten met cashback!

Ben jij op zoek naar een mooie doucheset of een wastafelkraan? Of misschien wel allebei? Dat komt goed uit: want op jouw favoriete hansgrohe producten ontvang je tijdens oktober Woonmaand een cashback die kan oplopen tot wel €150,-! Hoe hoger het bedrag aan hansgrohe producten hoe hoger het cashback bedrag! Daarmee ontvang je dus een deel van je aankoopbedrag retour. De cashback actie is geldig van 1 tm 31 oktober en dien je aan te vragen bij hansgrohe via de speciale actiepagina. Het aanvragen van de cashback kan tot 30 november 2021.

Cashback aanvragen

Hoe werkt deze actie:

De actie is geldig op geselecteerde hansgrohe producten. Dit omvat:

 1. Alle hansgrohe FinishPlus producten in de kleuren: Mat zwart, Mat wit, Brushed Black, Polished Gold Optic, Brushed Bronze
 2. Alle showerpipes in chroom en FinishPlus kleuren
 3. Alle keukenkranen in chroom en FinishPlus kleuren

Het cashback bedrag wordt bepaald op basis van het totaal aankoopbedrag aan hansgrohe producten op de factuur:

 • Bij aankoop van €750,- t/m €1.000,- aan hansgrohe producten krijg je €50,- cashback
 • Bij aankoop van €1.000,- t/m €1.500,- aan hansgrohe producten krijg je €100,- cashback
 • Bij een aankoop boven de €1.500,- aan hansgrohe producten krijg je €150,- cashback

Combineer jouw mooiste hansgrohe producten met cashback:


Geberit
Geberit

Kies jouw stijl en kleur

Cool of elegant? Ingetogen of extravert? Jouw stijl is persoonlijk. Dus jouw badkamer ook! Met kleur maak jij een uniek statement in je nieuwe badkamer. De gekleurde kranen van hansgrohe heten FinishPlus. Met deze oppervlakte designs geef je je badkamer geheel naar eigen smaak vorm. Met de producten in matte en metallic tinten kun je je eigen stijl in de badkamer doorvoeren. Zo wordt jouw badkamer helemaal uniek in een stijl die bij jou past.

Bekijk alle hansgrohe producten

Rainfinity: De nieuwe wellnessdouche

Ben je op zoek naar een hypermoderne douche die dagelijks voor een verkwikkende douche-ervaring zorgt? Bekijk dan de Rainfinity: de nieuwe serie douches van hansgrohe voor veeleisende wellness- en designliefhebbers, die nu al verschillende designprijzen op zijn naam heeft staan. Dankzij de speciale straalsoorten, zoals de microfijne en fluisterstille straalsoort PowderRain, wordt je dagelijkse douche een heel bijzondere douche-ervaring.


Geberit
Geberit
Geberit
Geberit

Plan een gratis adviesgesprek

Een nieuwe badkamer is een grote investering. Eenmaal uitgekozen kun je er jaren mee vooruit maar des te belangrijker is het om je badkamerwensen uit te kiezen bij jouw persoonlijke wensen. De hansgrohe producten lenen zich bij uitstek om op een unieke manier samen te stellen. In onze winkels kun je de mogelijkheden goed bekijken via een digitale rondleiding en advies krijgen over de juiste samenstelling van de onderdelen. Een digitaal adviesgesprek is geheel gratis. Na afloop heb jij jouw droommeubel samengesteld!

Afspraak maken
Geberit

Actievoorwaarden

 1. De actie is geldig vanaf maandag 27 september t/m zondag 21 november 2021
 2. Iedere aanvraag dient uiterlijk 30 november via hansgrohe.nl/actie met een Nederlands rekeningnummer te worden ingediend
 3. Deze cashback is geldig op:
  • Alle hansgrohe FinishPlus producten (= alle producten, ook de nieuwste noviteiten, in 1 vd 5 kleuren: Mat zwart, Mat wit, Brushed Black, Polished Gold Optic, Brushed Bronze).
  • Alle showerpipes in chroom en FinishPlus kleuren. (= opbouw regendoucheset bestaande uit thermostaat, glijstang, doucheslang, hoofd-en handdouche. Dus geen inbouw regendouchesets).
  • Alle keukenmengkranen in chroom en FinishPlus kleuren (dus geen wastafelmengkranen)
   • Alle genoemde artikelen kunnen met elkaar gecombineerd worden om zo tot het totaalbedrag te komen.
   • De combinatie van producten dient op 1 factuur te staan om voor de cashback in aanmerking te komen. Losse facturen die bij elkaar tot het te besteden bedrag komen, worden niet in behandeling genomen.
 4. 2, punt 1, 2 en 3 vallen niet binnen de Actie (dus geen inbouw douchesets, wastafelmengkranen, losse bad-en douchethermostaten etc. in chroom. Wel in een FinishPlus kleur) alsmede producten van AXOR.
 5. Het cashback bedrag is als volgt opgebouwd:
  • Aankoopwaarde hansgrohe producten tussen 750 en 1.000 euro = 50 euro cashback
  • Aankoopwaarde hansgrohe producten tussen 1.000 en 1.500 euro = 100 euro cashback
  • Aankoopwaarde hansgrohe producten boven 1.500 euro = 150 euro cashback
 6. De Organisator is te allen tijde gerechtigd zonder voorafgaande kennisgeving de voorwaarden van de Actie te wijzigen, op te schorten of te beëindigen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
 7. Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties of kortingen van hansgrohe m.u.v. de hansgrohe Pimp je Badkamer actie (1 t/m 31 oktober 2021) en geldt uitsluitend voor particulieren.
 8. Na controle van alle gegevens door hansgrohe wordt er een betalingstermijn in acht genomen van 14 dagen ingaande na goedkeuring van de aanvraag.
 9. Elke aanvraag die niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.
 10. Door deelname accepteert de deelnemer dat zijn/haar persoonsgegevens worden geregistreerd en in het kader van deze actie worden gebruikt door de Organisator. De Organisator behandelt deze gegevens vertrouwelijk en stelt deze niet ter beschikking aan derden anders dan noodzakelijk in het kader van de Actie.