hansgrohe Rainfinity PowderRain handdouche 13 cm met 3 straalsoorten, mat zwart - 26864670

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 143,07
€ 221,43
Jouw voordeel: 35%
Kies hier een andere kleur
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 4 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Min. mengwaterverbruik tappunt 14 l/min
Antikalksysteem Ja
Instelbare sproeistraal Ja
Aantal straalsoorten 3
Diameter douchekop 132 mm
Met wandhouder Nee
Met slang Nee
Materiaal Kunststof
Met uitneembaar zeefje Ja
Meedraaiende aansluiting Nee
Met snelkoppeling Nee
Kleur Mat zwart
Type handdouche Rond model
Basiskleur Overig
Wandhouder verstelbaar Nee
Volumestroomklasse
B
Accentkleur
Overig
Kappersuitvoering Nee

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle PowderRain: de ultieme douchesensatie, krachtig maar toch zacht
  • plus-circle De douchekop heeft een diameter van 130 mm
  • plus-circle 3 verschillende straalsoorten
  • plus-circle PowderRain: de ultieme douchesensatie, krachtig maar toch zacht

Omschrijving

Het grafietgrijze sproeigedeelte van deze Hansgrohe Rainfinity PowderRain-handdouche is 13 cm breed. De straalsoorten die hieruit stromen, zijn de weldadige PowderRain, de intensieve Intense PowderRain en de rustgevende Mono-straal. Met de handige Select-knop kan men eenvoudig en snel van straalsoort wisselen. De handdouche is uitgevoerd in de kleur 'mat zwart'. De doorstroomhoeveelheid van de handdouche is maximaal 14 liter per minuut. Dankzij de lood- en nikkelvrije doorvoer is dit product geschikt bij allergieën. Door het uitspoelbare vuilfilter blijft de handdouche langdurig schoon functioneren.

PowderRain

Voor fans van ‘cocooning’ en mensen die zich graag van tijd tot tijd even in de badkamer terugtrekken is er de PowderRain-straal. Een stukje extra wellness thuis, waarmee men in complete ontspanning kan douchen. Met duizenden microfijne waterparels omhult de nieuwe Hansgrohe-straalsoort PowderRain douchers met een zachte cocon van water. Een unieke waterstraal, die pure ontspanning garandeert.

De experts in het Hansgrohe douchelaboratorium zijn erin geslaagd om PowderRain tot 20% stiller te maken dan normale douches, tot fluisterniveau. Compleet ontspannen tijdens het dagelijkse doucheritueel was nog nooit zo eenvoudig. De waterstraal van PowderRain is ook zo ontwikkeld, dat hij tijdens het douchen nauwelijks spat. Een spatarme douchestraal betekent een warmer gevoel op de huid, maar ook minder kalkvlekken en minder schoonmaken. Dat is fijn in elke badkamer, met name bij populaire inloopdouches.

Voor milieubewuste douchers is er ook goed nieuws: PowderRain heeft een lager waterverbruik. Hierdoor bespaart men tijdens het douchen tot maar liefst 20 procent water en energie. Geniet van natuurlijk doucheplezier zonder het milieu en de portemonnee extra te belasten!

Select-knop

Select staat voor vereenvoudigde alledaagse routines en uiterst eenvoudige bediening in de badkamer. Eén klik is genoeg om van straalsoort te veranderen. Dit doordachte bedieningsconcept zorgt voor nog meer plezier in de douche. Select is gevoelsmatig te bedienen, heeft een lange levensduur en is betrouwbaar. Op maat gemaakt voor alle leeftijdsgroepen en ideaal voor mensen met een lichamelijke beperking.

QuickClean

Kalkhoudend water, vuil, reinigingsmiddelen: de badkameruitrusting moet een en ander doorstaan. Hansgrohe maakt een einde aan vermoeiend en uitgebreid schoonmaken. Deze handdouche is uitgerust met QuickClean-technologie: de straalopeningen zijn uitgerust met flexibele siliconennoppen. Men wrijft of veegt kalk en andere restanten er hierdoor in een handomdraai af. Daarmee blijft dit Hansgrohe-product langdurig functioneel en mooi.

XXL Performance

XXL Performance staat voor grote straaloppervlakken bij Hansgrohe hoofd- en handdouches. Het water voelt aan als een warme, zomerse bui en werkt heerlijk ontspannend. Sluit de ogen, geniet van de verschillende straalsoorten en laat de sleur van alledag van het lichaam afdruppelen.

Shop meer van deze serie

Speciale prijs € 96,97 Normale prijs € 151,67
Speciale prijs € 89,85 Normale prijs € 139,51
Speciale prijs € 264,11 Normale prijs € 424,71
Speciale prijs € 326,05 Normale prijs € 490,05
Speciale prijs € 1.198,70 Normale prijs € 1.890,63

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: hansgrohe Rainfinity PowderRain handdouche 13 cm met 3 straalsoorten, mat zwart
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt jouw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 26864670
Art.nr Badkamerwinkel.nl 40880191008
EAN 4059625264904
Merk Hansgrohe
Serie Rainfinity
Categorie Handdouches
Hansgrohe

Logo van het merk Hansgrohe

Over het merk Hansgrohe: Perfectie op het gebied van vorm en functionaliteit - dat was en is standaard bij Hansgrohe. Sinds 1901 zijn badkamerpioneer Hans Grohe en zijn opvolgers hun tijd traditioneel een stap vooruit. Meer dan 100 jaar ervaring en trendsetter in innovatieve douchtrends en badkameroplossingen in combinatie met het ultieme streven naar perfectie. Bekijk alle producten van het merk Hansgrohe.

Garanties Hansgrohe: Hansgrohe hanteert een fabrieksgarantie van vijf jaar voor de eindgebruiker.

Contactgegevens Hansgrohe Naritaweg 126 - NL-1043 CA - Amsterdam - 020 - 60 62 400 - info@hansgrohe.nl - www.hansgrohe.nl

Bezig met laden...