hansgrohe Rainfinity PowderRain hoofddouche 25cm met 3 straalsoorten en douche-arm, mat wit - 26232700

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 1.138,63
€ 2.305,05
Jouw voordeel: 51%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 4 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Hoogte 168 mm
Voorsprong 273 mm
Antikalksysteem Ja
Plafondmontage Nee
Instelbare sproeistraal Nee
Kleur Mat wit
Basiskleur Wit
Breedte 250 mm
Diepte 273 mm
Vorm Rond
Aansluiting Overig
Diameter 250 mm
Max. tapcapaciteit (bij 300 kPa) 20 l/min
Met douchearm Ja
Aantal straalsoorten 3
Met rozet Ja
Zijdouche Nee
Verstelbare kop Nee
Instelbare sproeihoek Nee
Accentkleur
Overig

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Royale hoofddouche (25 cm) met 3 straalsoorten, douche-arm en instelbare sproeihoek
  • plus-circle PowderRain: duizenden microfijne waterparels omhullen douchers met een zachte cocon van water
  • plus-circle Tot 20% stiller en zuiniger dan douches zonder PowderRain
  • plus-circle QuickClean-technologie: kalk en andere restanten veegt men eenvoudig van de flexibele siliconennoppen af

Omschrijving

Deze Hansgrohe Rainfinity PowderRain-hoofddouche heeft een grafietgrijze straalplaat van 25 cm breed en een voorsprong uitloop van 27,3 cm. De straalsoorten die hieruit stromen, zijn de weldadige PowderRain, de intensieve Intense PowderRain en de brede, watervalachtige RainStream. De doorstroomhoeveelheid van deze hoofddouche is maximaal 20 liter per minuut bij de 'normale' PowderRain en maximaal 18 liter per minuut bij de Intense PowderRain. Verder is de ronde hoofddouche uitgevoerd in 'mat wit' en wordt deze geleverd met bijpassende, vierkante douche-arm. Deze is zo'n 10-30° verticaal kantelbaar en daarmee is de sproeihoek van de hoofddouche verstelbaar. De afdekplaat is gemaakt van stevig aluminium. Voor de handigheid is de hoofddouche los reinigbaar.

PowderRain

Voor fans van ‘cocooning’ en mensen die zich graag van tijd tot tijd even in de badkamer terugtrekken is er de PowderRain-straal. Een stukje extra wellness thuis, waarmee men in complete ontspanning kan douchen. Met duizenden microfijne waterparels omhult de nieuwe Hansgrohe-straalsoort PowderRain douchers met een zachte cocon van water. Een unieke waterstraal, die pure ontspanning garandeert.

De experts in het Hansgrohe douchelaboratorium zijn erin geslaagd om PowderRain tot 20% stiller te maken dan normale douches, tot fluisterniveau. Compleet ontspannen tijdens het dagelijkse doucheritueel was nog nooit zo eenvoudig. De waterstraal van PowderRain is ook zo ontwikkeld, dat hij tijdens het douchen nauwelijks spat. Een spatarme douchestraal betekent een warmer gevoel op de huid, maar ook minder kalkvlekken en minder schoonmaken. Dat is fijn in elke badkamer, met name bij populaire inloopdouches.

Voor milieubewuste douchers is er ook goed nieuws: PowderRain heeft een lager waterverbruik. Hierdoor bespaart men tijdens het douchen tot maar liefst 20 procent water en energie. Geniet van natuurlijk doucheplezier zonder het milieu en de portemonnee extra te belasten

XXL Performance

XXL Performance staat voor grote straaloppervlakken bij Hansgrohe-douches. Het water voelt aan als een warme, zomerse bui en werkt heerlijk ontspannend. Sluit de ogen, geniet van de verschillende straalsoorten en laat de sleur van alledag van het lichaam afdruppelen.
 


QuickClean

Kalkhoudend water, vuil, reinigingsmiddelen: de badkameruitrusting moet een en ander doorstaan. Hansgrohe maakt een einde aan vermoeiend en uitgebreid schoonmaken. Deze hoofddouche is uitgerust met QuickClean-technologie: de straalopeningen zijn uitgerust met flexibele siliconennoppen. Men wrijft of veegt kalk en andere restanten er hierdoor in een handomdraai af. Daarmee blijft dit Hansgrohe-product langdurig functioneel en mooi.

Rainfinity: de nieuwe wellnessdouche met hypermodern design

Op zoek naar een hypermoderne douche die dagelijks voor een verkwikkende douche-ervaring zorgt? Ontdek dan Rainfinity, de nieuwe serie douches van Hansgrohe voor veeleisende wellness- en designliefhebbers. Dankzij de speciale straalsoorten, zoals de microfijne en fluisterstille straalsoort PowderRain, wordt de dagelijkse douchebeurt een heel bijzondere douche-ervaring.

Volledige ontspanning voor veeleisende wellness- en designliefhebbers

De badkamer is een eigen wellnessoord waar alles draait om ontspannen. Van top tot teen worden omhuld met microfijne waterstralen die de huid strelen is dan puur genieten en absoluut ongeëvenaard. Met de Rainfinity-designdouches ervaart men zo'n verkwikkende douche voor alle zintuigen zelf. Dit ontstaat a) door PowderRain, de straalsoort met stralen van verschillende intensiteit die uit b) gewelfde straalplaten met nieuw ingedeelde openingen worden geleid. Dit resulteert c) in individuele wellnessmomenten en een gevoel van volledige ontspanning. Deze nieuwe wellnessdouche van Hansgrohe zorgt voor een compleet nieuwe douche-ervaring.

Let op:

voor de bediening van de 3 straalzones zijn 3 stopkranen of een omstelkraan met 3 uitgangen noodzakelijk. Deze worden bij dit product niet standaard meegeleverd.

Shop meer van deze serie

Speciale prijs € 96,97 Normale prijs € 151,67
Speciale prijs € 143,07 Normale prijs € 221,43
Speciale prijs € 89,85 Normale prijs € 139,51
Speciale prijs € 264,11 Normale prijs € 424,71
Speciale prijs € 326,05 Normale prijs € 490,05

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: hansgrohe Rainfinity PowderRain hoofddouche 25cm met 3 straalsoorten en douche-arm, mat wit
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt jouw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 26232700
Art.nr Badkamerwinkel.nl 40880086417
EAN 4059625201503
Merk Hansgrohe
Serie Rainfinity
Categorie Hoofddouches

Bijlagen

Handleiding
document-download PDF - 41MB
Hansgrohe

Logo van het merk Hansgrohe

Over het merk Hansgrohe: Perfectie op het gebied van vorm en functionaliteit - dat was en is standaard bij Hansgrohe. Sinds 1901 zijn badkamerpioneer Hans Grohe en zijn opvolgers hun tijd traditioneel een stap vooruit. Meer dan 100 jaar ervaring en trendsetter in innovatieve douchtrends en badkameroplossingen in combinatie met het ultieme streven naar perfectie. Bekijk alle producten van het merk Hansgrohe.

Garanties Hansgrohe: Hansgrohe hanteert een fabrieksgarantie van vijf jaar voor de eindgebruiker.

Contactgegevens Hansgrohe Naritaweg 126 - NL-1043 CA - Amsterdam - 020 - 60 62 400 - info@hansgrohe.nl - www.hansgrohe.nl

Bezig met laden...