Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

open tot 18:00

Te gekke fietsprijzen bij hansgrohe

Niks zo fijn als even lekker douchen na een sportieve activiteit. Hou jij van wielrennen? Dan is er nu een hele leuke actie van hansgrohe. Zij geven in de periode van de Tour de France fantastische prijzen weg! Van een digitale meet & greet met profwielrenners Peter Sagan of Wilco Kelderman tot exclusieve Tour de France-pakketten of Nationale Fietsbonnen ter waarde van 400 euro om te besteden naar keuze!

Hoe werkt het:

Meedoen met de actie is simpel: als je tussen 31 mei en 18 juli 2021 een geselecteerd hansgrohe product koopt, kun je een kopie/foto van je factuur achterlaten via de aanmeldpagina van hansgrohe. Zij controleren je bon en na goedkeuring ding je mee naar de fietsprijzen. Elke unieke bon is een lot. Let op: het gaat hier wel om facturen en niet om offertes. Prijswinnaars worden door hansgrohe persoonlijk op de hoogte gebracht.

Bekijk alle actieproducten


VIP pakketten

Dit jaar bestaan ze 120 jaar en het team zal tijdens de Tour speciale shirts dragen. Hoe deze eruit gaan zien is nog geheim, maar 40 fietsfanaten krijgen een VIP pakket met dit limited edition shirt, een JBL-muziekbox en andere fietsprijzen.

5x Nationale Fietsbon (t.w.v. €400.-)

Geen wielrenfan, maar wel toe aan een nieuwe fiets(accessoires)? Ook dan is deze actie de moeite waard: hansgrohe geeft namelijk 5 Nationale Fietsbonnen t.w.v. 400 euro weg!

Meet & Greet

Heb jij altijd al een vraag willen stellen aan een professionele wielrenner? Dan is dit je kans! Win een plekje voor de digitale meet & greet op 5 of 12 juli 2021. Exclusief voor 2 groepen van 10 winnaars!


Koop een hansgrohe EcoSmart product en maak kans

Is het enige ‘groene’ in jouw badkamer het vetplantje bij het bad? Dat kan beter en leuker! Met slimme technologieën helpt hansgrohe je om bewuster en efficiënter met water om te gaan. Dankzij EcoSmart kun je tot wel 60% water en energie besparen! Zo houd jij energie over voor leukere dingen: bij aankoop van een EcoSmart product maak je namelijk kans op een van de mooie prijzen!

Bekijk alle EcoSmart producten


Actievoorwaarden

De actie hansgrohe Tour de France actie 2021 (verder te noemen “de Actie”) is een initiatief van Hansgrohe B.V. (hierna “de Organisator” genoemd), Naritaweg 126, 1043 CA Amsterdam.

Artikel 1. Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Actie.

 • Aan de Actie kan vanaf 31 mei t/m 18 juli 2021 worden meegedaan. De aanschaf dient in deze periode te zijn gedaan (obv factuur-of offertedatum). Indienen kan t/m 31 juli 2021.
 • Deelname aan de Actie is gratis.
 • Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Hansgrohe B.V. of Badkamerwinkel.nl
 • De Organisator is te allen tijde gerechtigd zonder voorafgaande kennisgeving de voorwaarden van de Actie te wijzigen, op te schorten of te beëindigen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers. Een eventuele herziene versie van de voorwaarden zal op de website hansgrohe.nl/fietsprijzen worden geplaatst.
 • De Organisator is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk-, of zetfouten. Aan de voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Artikel 2. Deelname
 • De Actie omvat het volgende: bij aanschaf van een ‘groen’ product van hansgrohe maakt de koper kans op een van onderstaande prijzen:
  1. Één van de totaal 40 Tour de France Giftboxen. Een giftbox bestaat uit een hansgrohe wielrenshirt, JBL GO speaker, 1 kop en schotel en zak koffie. De samenstelling van de giftbox is op moment van schrijven nog onder voorbehoud.
  2. Één van de totaal 20 digitale ‘Meet & Greets’ inclusief Tour de France Giftbox. De ‘Meet & Greets’ vinden plaats op 5 en 12 juli 2021 rond 14.30 uur.
   • De winnaars worden verdeeld over deze 2 sessies. 10 winnaars per sessie (1x 5 juli en 1x 12 juli). - De ‘Meet & Greets’ zijn exclusief georganiseerd voor hansgrohe Nederland en alleen deze 2x 10 winnaars nemen deel aan de Meet & Greet.
   • De Meet & Greets’ zijn deels in het Engels/ Nederlands en vinden online plaats door middel van een link waarmee de winnaar gedurende dit tijdspad kan inloggen en in de digitale ‘Meet & Greet’ komt. De ‘Meet & Greet’ wordt georganiseerd door hansgrohe Duitsland in samenwerking met hansgrohe Nederland. Tevens is er altijd een Nederlandse host aanwezig.
   • Per ‘Meet & Greet’ zijn er 10 winnaars. Dus totaal 2x10.
   • De Meet & Greet is met Wilco Kelderman en/of Peter Sagan. De organisatie is te allen tijde gerechtigd de samenstelling hiervan te wijzigen indien dit door welke omstandigheid nodig blijkt te zijn.
   • De winnaars kunnen tijdens de ‘Meet & Greet’ hun vragen stellen aan de renners. Het is de host toegestaan hierbij te assisteren dan wel in te grijpen indien dit nodig blijkt te zijn.
  3. Één van de vijf Nationale Fietsbonnen twv elk 400 euro te besteden bij 1 van de 3.000 aangesloten rijwielhandelaren in Nederland.
 • Deze actie is alleen geldig op hansgrohe EcoSmart producten. Voor deze Actie valt onder EcoSmart alles waarbij de verpakking, omschrijving of website (badkamerwinkel.nl of hansgrohe.nl) het volgende vermeldt:
  • Het logo of het woord EcoSmart
  • De afkorting ES
  • Het logo of het woord Coolstart
  • Het logo of het woord EcoStop(bij thermostaatkranen)
  • Het logo of het woord EcoClick(bij keukenkranen)
 • De trekking voor de 40 Giftboxen en 5 Fietsbonnen vindt plaats op 1 augustus 2021. Binnen twee weken na 1 augustus 2021 worden de winnaars geïnformeerd en ontvangen zij de bijbehorende prijs.
 • Let op: de trekking voor de 2x Meet en Greet vindt plaats op respectievelijk 1 en 8 juli 2021. Binnen 1 dag na deze data worden de winnaars geïnformeerd en ontvangen zij de unieke inlogcode. De bijbehorende Giftbox ontvangen zij in de periode van 1 augustus t/m 15 augustus 2021.
 • De hoogte van de aanschaf is niet van invloed op de kans om te winnen.
 • De winnaars krijgen persoonlijk bericht en de te gewonnen prijzen staan op naam en zijn niet overdraagbaar via hansgrohe.
 • Het hansgrohe product dient in Nederland te zijn aangeschaft vanaf 31 mei t/m 18 juli via een in Nederland geregistreerde wederverkoper (te herkennen aan een Nederlands BTW nummer). Dit kan zowel via de fysieke winkel als via de website zijn aangekocht.
 • Alleen volledig ingevulde formulieren via de actiesite dingen mee naar de prijzen.
 • Aankopen via andere wederverkopers kunnen en mogen niet deelnemen aan deze Actie. Iedere aanvraag dient tevens tussen 31 mei en uiterlijk 31 juli 2021 via de hiervoor ontwikkelde actiepagina, te bereiken via hansgrohe.nl/fietsprijzen, te worden ingestuurd.
 • Er is geen limiet gesteld aan het aantal deelnames aan de Actie. De trekking gebeurt per factuur/offerte. Indien er meerdere aankopen op 1 factuur/offerte staan, kan er 1x worden deelgenomen. Indien de deelnemende producten verspreid staan over meerdere facturen/offertes, kan er meerdere keren worden deelgenomen.
 • De winnaars worden bepaald via een externe partij die hiervoor officieel gerechtigd is (SBJ te Eindhoven). Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
 • Er hoeft door de winnaars geen kansspelbelasting te worden voldaan.
 • De aanvraag dient met een Nederlands woonadres te worden ingediend.
 • De Actie geldt uitsluitend voor particulieren en installateurs
 • Elke aanvraag die niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.
 • De offerte of factuur dient minimaal te zijn voorzien van het hansgrohe artikelnummer, zoals ook bekend op de websites van hansgrohe (een eigen leveranciersnummer is hierbij niet geldig).
 • De Actie valt samen met de hansgrohe actie Koop een Kraan (31 mei t/m 18 juli). Het beschikbare prijzenpakket wordt door middel van willekeurige trekking onder beide acties verdeeld.
Artikel 3. Persoonsgegevens

Door deelname accepteert de Deelnemer dat zijn/haar persoonsgegevens worden geregistreerd en in het kader van deze actie worden gebruikt door de Organisator. De Organisator behandelt deze gegevens vertrouwelijk en stelt deze niet ter beschikking aan derden anders dan noodzakelijk in het kader van de Actie.