Nieuw: Hotbath Gal

Kwaliteit, Design en Techniek dat omschrijft deze serie volledig. Door de jarenlange ervaring in de productie van kranen van de nationale en internationale professionals binnen Hotbath, komt alle kwaliteit en techniek nu samen in één nieuwe serie. Gal bestaat enkel uit hoogwaardige materialen en componenten, zoals de kwalitatieve binnenwerken van Flühs. De Flühs binnenwerken bestaan uit een volledig messing cartridge met keramische schijven uit aluminiumoxide, deze combinatie zorgt voor een opvallend perfecte soepelheid voor zowel het sluiten, regelen en omstellen van de waterstroom. Door deze techniek gaan de binnenwerken jarenlang mee.


The new girl in town

Zoals Hotbath zelf zegt is Gal het perfecte meisjes onder de jongens. Zorgeloosheid en perfectie vormen de basis van deze nieuwe serie. De serie is zeer compleet, van inbouw doucheset tot fonteinkraan en bijpassende accessoires, waardoor je de hele badkamer kan voorzien van Gal. Met haar verfijnde, stoere vormen en 3 nieuwe finishes is Gal dan ook een echte aanwinst voor iedere badkamer. Je krijgt ook nog eens 10 jaar volledige garantie op deze serie!

Bekijk alle Hotbath Gal

Bekijk alles van Hotbath Gal:


Plan een gratis adviesgesprek

Een badkamer is een grote investering. Eenmaal uitgekozen kun je er jaren mee vooruit maar des te belangrijker is het dat alles aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Kranen vormen een van de belangrijkste items in je nieuwe badkamer. De Hotbath Gal serie leent zich bij uitstek voor een unieke, stoere look. Onze mensen geven je graag advies over de onderdelen voor je nieuwe badkamer. Een adviesgesprek is geheel gratis en na afloop heb jij jouw droom badkamer samengesteld!

Maak een afspraak