0

Woodynox badkamerstoel 33x27,5x48 cm, wit

  • Overrijdbaar bij toilet: Nee
  • Inklapbaar: Nee
€ 149,00 € 135,00
Vergelijken

Woodynox badkamerstoel 33x27,5x48 cm, grijs

  • Overrijdbaar bij toilet: Nee
  • Inklapbaar: Nee
€ 149,00 € 138,00
Vergelijken

Woodynox badkamerstoel 33x27,5x48 cm, transparant

  • Overrijdbaar bij toilet: Nee
  • Inklapbaar: Nee
€ 149,00 € 138,00
Vergelijken

Woodynox badkamerstoel 33x27,5x48 cm, zwart

  • Overrijdbaar bij toilet: Nee
  • Inklapbaar: Nee
€ 149,00 € 139,00
Vergelijken

Ergonomische en comfortabele douchestoelen

Bij het uitkiezen van een douchestoel is het van belang om goed na te gaan wat voor jou belangrijk is om comfortabel te kunnen douchen. Wij hebben veel verschillende soorten douchestoelen. Je kunt kiezen voor een volledige stoel met rugleuning of alleen een zitting.

De douchestoelen met rugleuning zijn ergonomisch, dit is vooral als je last van je rug hebt of een zwakke rug hebt belangrijk. De rugleuning biedt een prettige steun aan de rug en stimuleert tegelijkertijd een actieve zithouding. Een actieve, rechte rug is een goede houding voor het douchen. Nog een voordeel van een douchestoel met leuning is dat je niet met de rug tegen de natte muur hoeft te zitten.

Verder kun je bij deze stoelen ook nog kiezen voor armleuningen. De armleggers bieden een comfortabele steun tijdens het zitten. Je kunt hier vaak ook op steunen tijdens het zitten en opstaan.

Welke douchestoel heb ik nodig?

Na het uitkiezen van het type stoel, zijn er nog een aantal belangrijke zaken waar je op moet letten. Bijvoorbeeld of je een staande stoel, een rijdende stoel óf een stoel die aan de muur opgehangen kan worden makkelijker vindt. Dit ligt voornamelijk aan de ruimte die je hebt. Let hierbij ook goed op de afmetingen van de douchestoel. Mocht je bijvoorbeeld weinig ruimte hebben dan kan een stoel die opgeklapt kan worden een uitkomst zijn, dit bespaard een hoop ruimte. Een staande of rijdende stoel zou je ook kunnen verplaatsen en ergens anders neer kunnen zetten om ruimte te creëren in de douche.