Complete badkamers

Wil je graag inspiratie opdoen voor een nieuwe complete badkamer? Op deze pagina vind je allerlei complete badkamers, van industriële badkamer tot landelijke badkamer. En dat natuurlijk volgens de laatste trends!

Doe inspiratie op voor jouw complete badkamer

Wil je graag een complete badkamer kopen? Hierboven vind je verschillende badkamers. Het maakt niet uit hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien of waar je naar op zoek bent, de mogelijkheden zijn eindeloos! Zo weet je zeker dat jouw badkamer helemaal past bij jouw smaak.

Een complete badkamer inrichten: hoe doe je dat?

Of je nu een grote of kleine badkamer hebt, de inrichting kan lastig zijn als je de badkamer gaat verbouwen. Wij helpen je graag met de beste tips en tricks én de mooiste inspiratie. Stel van tevoren voor jezelf een budget vast wat je maximaal zou willen uitgeven. Op onze website stel je vervolgens eenvoudig een prijsrange in. Of je nu een luxe en duurdere badkamer wil of juist liever wat geld bespaart en wil gaan voor een goedkope badkamer, het is allemaal mogelijk op onze website.

Ons advies is om te beginnen met de tegels. Dit is namelijk de basis van iedere badkamer en kunnen de ruimte maken of breken. Ga je voor houtlook tegels? Of toch voor betonlook tegels? De keuze is aan jou! Zodra je op onze website de keuze hebt gemaakt voor de tegels, kun je gaan nadenken over de inrichting. Ga je voor een douche, een bad of toch allebei? En wat voor badmeubel kies je voor de badkamer? Het zijn allemaal vragen die komen kijken bij de inrichting van jouw badkamer.

Tot slot kun je gaan kijken naar de accessoires om de sfeer compleet te maken. Merken als GROHE, Regn en Hotbath maken hun accessoires en kranen in dezelfde kleuren. Zo kun je alles matchen en creëer je een prachtig geheel.

Neem een kijkje in andere badkamers via #badkamerwinkelthuis

Het is natuurlijk makkelijker om inspiratie op te doen wanneer je een product ziet in een mooie badkamer. Hoewel je bij veel producten op onze website sfeerfoto's terugvindt, kun je natuurlijk ook foto's bekijken van mensen die je voor gingen.

Tevreden klanten deelden foto's van hun droombadkamer. Handig, want zo kun jij weer inspiratie opdoen voor jouw droombadkamer. En als je uiteindelijk jouw badkamer gerealiseerd hebt, vergeet je dan niet om een foto met ons te delen via #badkamerwinkelthuis op Instagram?

Bezoek een van onze winkels

Wil je graag nog meer inspiratie op doen? In onze showrooms vind je een groot aantal badkameropstellingen zodat je veel inspiratie kunt opdoen. Van moderne badkamers tot landelijke badkamers, je vindt het allemaal. Onze adviseurs geven je advies op maat en helpen je om jouw droombadkamer samen te stellen!