Een douche wc: een investering waar je blij van wordt

Je aanrecht schoonmaken met een droog stukje papier. Niet echt ons idee van een goede hygiëne. Gek dat we dat op het toilet wel vinden.. Maar wie ook daar gaat reinigen met water weet het zeker: nooit meer anders! Een douche wc is een flinke investering. Maar wél een waar je ontzettend blij van wordt. Welke een goede keuze is? Wij leggen het graag uit.


Een douche wc kiezen

Het is ontzettend lastig om een goede keuze te maken voor een douche wc als je niet precies weet waar je op moet letten. Elk type douche wc heeft tenslotte andere functies. In de video laat onze verkoper Peter zien wat de verschillen zijn tussen de Roca en LAUFEN douche wc's. Ben je benieuwd? Bekijk dan de video.

Op deze pagina hebben we 3 types naast elkaar uitgelicht. Onderin zie je ook de verschillen per douche wc. De Cleanet Riva is het meest complete model die ook nog eens in de allermooiste looks te krijgen is. Mat wit, mat zwart, zo past ook een douche wc in elke stijl badkamer!


Een douche wc kiezen

Het is ontzettend lastig om een goede keuze te maken voor een douche wc als je niet precies weet waar je op moet letten. Elk type douche wc heeft tenslotte andere functies. Op deze pagina hebben we 3 types naast elkaar uitgelicht. Onderin zie je ook de verschillen per douche wc. De Cleanet Riva is het meest complete model die ook nog eens in de allermooiste looks te krijgen is. Mat wit, mat zwart, zo past ook een douche wc in elke stijl badkamer!De verschillen tussen deze douche wc's

Een douche wc heeft heel veel eigenschappen. Vergelijken kan lastig zijn, daarom zetten we ze hier even op een rij:

Kleur
Glans wit
Glans wit & mat wit
Glans wit + mat wit + glans zwart + mat zwart
Bedienging
Hand- & afstandsbediening
Hand- & app bediening
Hand- & app & afstandsbediening
Volledige keramische body
Nee
Ja
Ja
Ladyshower
Ja
Ja
Ja
Led nachtverlichting
Ja
Nee
Ja
User detection
Ja
Nee
Ja
Föhn
Ja
Nee
Nee
Geurafzuiging
Nee
Nee
Ja
Thermische reiniging
Nee
Nee
Ja
Powermodus 
Nee
Nee
Ja
Garantie
2 jaar
2+ 1 jaar
2+ 1 jaar


Wil je een douche wc testen?

Lezen over een douche wc is één punt van de zoektocht. Maar hoe fijn is het om ook zelf te ervaren hoe het werkt? In al onze vestigingen kun je een douche wc werkend uitproberen op het klanten toilet. Tevens zijn sommige modellen in de winkel werkend te bekijken. Maak gratis een afspraak voor een adviesgesprek zodat er alle tijd is om de verschillende modellen met je door te nemen zodat jij naar huis gaat met de ideale douche wc voor jouw situatie.

Maak een afspraak