Word verliefd op LAUFEN VAL

Jij bent uniek, jouw partner is uniek en jullie smaak ook. Daarom kiezen jullie voor uniek sanitair in de badkamer. Kijk dan eens naar het fraai vormgegeven keramiek uit de serie VAL van het Zwitserse LAUFEN. De prachtige ontwerpen zorgen ervoor dat je op slag verliefd wordt op je nieuwe badkamer! Het uitgebreide assortiment wastafels, opzetkommen, opbergbakjes en ligbaden maakt het mogelijk om een prachtige uiting van je persoonlijke smaak te creëren.

Bekijk de hele serie

Een sanitairlijn om voor te vallen

Het fraaie ontwerp van LAUFEN VAL spreekt voor zichzelf. De ongebruikelijke vormen van het sanitair in deze serie maakt het mogelijk om jouw unieke stijl vorm te geven. Dankzij het hoogwaardige SaphirKeramik kunnen de unieke ontwerpen gemaakt worden. SaphirKeramik is twee keer sterker, milieuvriendelijker en dunner dan het klassieke keramiek. De extreem smalle randen en fijne oppervlakstructuren maken de collectie wereldwijd uniek en ook zeer geschikt voor in kleine badkamers.


Fraaie combinaties

Met alleen keramiek is de badkamer natuurlijk nog niet af. Het assortiment van VAL omvat wastafels, opzetkommen, opbergbakjes en ligbaden. Deze zijn fraai te combineren met de nieuwe badkamermeubels uit de Space collectie. Deze series vullen elkaar aan en smelten samen tot één geheel.

Bekijk de hele serie

Bekijk zelf de fantastische serie LAUFEN VAL


Onze favorieten

  • Vorm : Vierkant
  • Overloop : Ja
  • Afmetingen : 600 mm x 600 mm x 115 mm
Speciale prijs € 255,00 Normale prijs € 491,26
  • Kleur : Wit
  • Met deksel : Ja
  • Afmetingen : 396 mm x 50 mm
Speciale prijs € 164,95 Normale prijs € 283,14
  • Vorm : Rechthoekig
  • Binnenvorm : Rechthoekig
  • Afmetingen : 950 mm x 155 mm
Speciale prijs € 665,80 Normale prijs € 1.148,29
Speciale prijs € 532,00 Normale prijs € 757,46


Plan een gratis adviesgesprek

Een nieuwe badkamer is vaak een grote investering. Eenmaal uitgekozen kun je er jaren mee vooruit maar des te belangrijker is het om het sanitair en de meubels te kiezen die bij jouw persoonlijke smaak passen. In onze winkel kun je de mogelijkheden goed bekijken en advies krijgen over de juiste samenstelling van de onderdelen. Een adviesgesprek is geheel gratis.

Afspraak maken