Ontdek jouw Sunshower

Luxe ook thuis

Waar de Sunshower eerst alleen nog maar te vinden was in luxe hotels is deze tegenwoordig ook verkrijgbaar én betaalbaar voor huishoudens. Een Sunshower is een toevoeging aan een gezonde stijl van leven gecombineerd met het genieten van wellness. Door het gebruik van Sunshower kan je het hele jaar door genieten van een gezonde kleur en positieve energie. Iemand met chronische huidklachten zoals psoriasis, eczeem, vitiligo en zonneallergie kan een hoop gemak ervaren bij het gebruik van een Sunshower. De UV-stralen hebben een positief effect op de klachten die worden ondervonden.

Wat is een Sunshower?

Een Sunshower is een infrarood en/of UV douche die wordt gemonteerd in de doucheruimte. De Sunshower is speciaal ontwikkeld om te zonnen onder de douche, je haalt alleen het goede van de zon binnen in jouw eigen badkamer. Met de Sunshower krijg je alleen een veilige en gezonde dosis aan UV-licht en/of infrarood licht binnen. De Sunshower is beschikbaar in zes uitvoeringen en in de kleuren wit, organic grey en zwart. Hierbij kan je ook kiezen voor een Sunshower met alleen UV of infrarood of beiden!

Bekijk Sunshower


De voordelen van Sunshower

Een Sunshower is een flinke investering in je badkamer. Misschien ken je de Sunshower wel of heb je het een keer gezien ergens maar weet je nog niet zo goed wat een Sunshower voor jou kan betekenen. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij.

 1. Vitamine D altijd op peil
  We hebben allemaal Vitamine D nodig om ons goed en sterk te blijven voelen. Vitamine D verbetert de opname van calcium wat zorgt voor sterke botten en tanden maar zorgt ook voor de ontwikkeling en het behoud van je spieren. Verder speelt vitamine D een centrale rol bij het reguleren van ons immuunsysteem waardoor we beter gewapend zijn tegen bijvoorbeeld de griep en verkoudheid. Vitamine D wordt voor 20% uit voeding en voor 80% uit UVB-licht gehaald. Met een Sunshower zou je daarom het hele jaar door voldoende vitamine D binnenkrijgen, dat is iets wat de Nederlandse zon niet het hele jaar bij ons lichaam voor elkaar krijgt.
 2. Meer energie met een beter ritme
  Het is bewezen dat UV-licht een positief effect heeft op onze hormonen. UV-licht zorgt voor de aanmaak van het gelukshormoon endorfine waardoor we minder stress ervaren en je voelt je fitter en vitaler. Zonlicht zorgt ook voor een beter dag- en nachtritme.
 3. Een gezonde look
  Een gezonde look, wie wil dat nou niet? Structureel een lage dosis UVB-licht zorgt voor de aanmaak van pigment en maakt de huid dikker. Op deze manier wordt de huid beter voorbereid om zichzelf te beschermen tegen de zomerzon en heb je het hele jaar door een gezonde teint.
 4. Lichttherapie helpt ook bij huidklachten
  Het is wetenschappelijk bewezen dat UVB-lichttherapie een positief effect hebben op huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem, zonneallergie en vitiligo. Door de lichttherapie te combineren met het laag gedoseerde UVB-licht van de Sunshower wordt het meest positieve resultaat behaald bij chronische huidklachten.

Gratis schoonmaakset bij een Sunshower

Het is natuurlijk wel van belang om de Sunshower regelmatig schoon te maken en het glas te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De Sunshower cleaning set is ontzettend geschikt hiervoor: je gebruikt de cleaner wekelijks en de coating eens in de 3 à 4 weken voor het beste resultaat. Extra leuk: bij aanschaf van een Sunshower krijg je nu een gratis schoonmaakset cadeau! Voeg onderstaande schoonmaak set toe aan je winkelmandje en het bedrag wordt automatisch verrekend.

Bekijk de cleaning set

UV of Infrarood?

UV-licht stimuleert de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Dit zorgt voor een verbeterd immuunsysteem en heeft een positief effect op je welzijn. Door de aanmaak van vitamine D voel je je vitaler, verbetert je slaapritme waardoor je uitgerust wakker wordt en wordt je fitter waardoor je beter in je vel zit.

Infrarood verwarmt je spieren waardoor de bloedcirculatie verbetert. Door de infrarood stralen worden de zuurstofaanvoer en afvalstoffen afvoer in je lichaam gestimuleerd. Daarnaast wordt door de warmte van infrarood de spierspanning en spierpijn vermindert waardoor je lichaam flexibeler wordt.


Onze Sunshower aanraders

Sunshower Combi full body hoekopbouwmodel UV en infrarood 145x30x20 cm, wit Sunshower Combi full body hoekopbouwmodel UV en infrarood 145x30x20 cm, wit
Te zien in de winkels
 • Inklapbaar : Nee
 • Vermogen : 2000 W
 • Met ventilator : Ja
€ 2.750,33
Sunshower Deluxe full body inbouwmodel UV en infrarood 187x32x17 cm, zwart Sunshower Deluxe full body inbouwmodel UV en infrarood 187x32x17 cm, zwart
Te zien in de winkels
 • Uitvoering : Lichaamsbruiner
 • Aantal UVA-buizen : 4
 • Vermogen : 2500 W
€ 3.800,61
Sunshower Pure half body inbouwmodel infrarood 62 x 20 x 10 cm, wit Sunshower Pure half body inbouwmodel infrarood 62 x 20 x 10 cm, wit
Te zien in de winkels
 • Inklapbaar : Nee
 • Vermogen : 1000 W
 • Verstelbare hoogte : Nee
€ 951,06
 • Uitvoering : Lichaamsbruiner
 • Aantal UVA-buizen : 4
 • Met afstandsbediening : Nee
€ 3.800,61

Plan een gratis adviesgesprek

Een nieuwe badkamer of toiletruimte is vaak een grote investering en vraagt om veel keuzes. Dat is voor een Sunshower niet anders. Eenmaal uitgekozen kun je er jaren mee vooruit maar is het wel belangrijk dat je de juiste keuzes hebt gemaakt. In iedere showroom is wel een Sunshower te bekijken én kun je advies krijgen van onze verkoopadviseurs. Een adviesgesprek met een verkoopadviseur in één van onze winkels is gratis en vrijblijvend. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk de Sunshower kiest die bij jou past!


heroicons/solid/location-marker
heroicons/solid/location-marker
Nieuwegein
Bezoek winkel >
heroicons/solid/location-marker
Wateringen
Bezoek winkel >
heroicons/solid/location-marker
heroicons/solid/location-marker