De moderne badkamer

Volg jij graag nieuwe trends maar moet je woning ook wel praktisch blijven? Dan past een moderne badkamer waarschijnlijk bij jou. Door naar veel verschillende plaatjes te kijken kun je inspiratie opdoen die je daarna kunt vertalen naar jouw eigen moderne badkamer. Kijk ook goed naar verschillende styling. Dit maakt de moderne badkamer helemaal af!

Verschillende vormen en maten

In een moderne badkamer hoeft het zeker niet te strak te worden. Juist door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals hout en beton krijg jij een sprekende badkamer. Maak bijvoorbeeld een combinatie met zwarte kranen en een stalen douchewand!

 Tip van Maurits - Badkamerwinkel Wateringen

‘In een moderne badkamer doen industriële elementen het heel erg goed. Gecombineerd met beton en hout krijg je een combinatie die nog jaren trendy zal blijven. We zien dit vanuit de woonwereld komen en deze trend is fantastisch door te voeren in badkamers. In de winkels kun je deze combinaties volop bekijken.’


 

Bekijk meer stijlen

Een nieuwe badkamer gaat als het goed is weer heel wat jaren mee. Daarom is het super belangrijk dat jij de stijl helemaal mooi vindt, én blijft vinden! Door verschillende stijlen te bekijken kom je er vaak snel uit wat bij jou past.

Bekijk alle badkamerstijlen
Wenner - Badkamerwinkel Nieuwegein

‘Als ik voor de winkels een moderne badkamer wil samenstellen dan kijk ik altijd naar de volgende items: een ruime inloopdouche met een strakke glaswand. Een glaswand met zwarte accenten doet het ook heel goed. Een mooie regendouche erbij, er is ook volop keuze in zwarte regendouches. Op de vloer een houtlook tegel, op de wand betonnen tegels, marmer of gewoon wit. Een houten meubel is een mooie toevoeging en zwarte kranen maken het helemaal af.’

 

Meer inspiratie in de winkels

Wil jij lekker inspiratie opdoen door veel verschillende badkamers te bekijken? In onze winkels word je geprikkeld met nieuwe ideeën. Kom kijken in onze 4 grote winkels: in Amsterdam, Nieuwegein, Rotterdam en Wateringen. Net wat voor jou handig uitkomt.

Bezoek onze winkel(s)