De unieke badkamer

Hou jij van uitgesproken smaken en doe jij het graag nét iets anders dan de rest? Dan mag jouw badkamer waarschijnlijk best uniek zijn. Nieuwe trends die wij spotten op de beurs passen dan vaak op een verrassende manier in jouw badkamer voor een echt wauw-effect.

Combineren mag

Het fijne van een unieke badkamer is dat je verschillende combinaties kunt maken zonder dat je vast zit aan één stijl. Dat unieke vintage kastje kan bijvoorbeeld perfect als badmeubel dienen met een moderne waskom erop! Niks moet, alles mag. Wat jij belangrijk vindt: dat telt!

 


Tip van Dano - Badkamerwinkel Wateringen

‘Net zoals bij mode zie je bij sanitair dat een populaire trend jaren later weer terugkeert. Dit gebeurt momenteel met gekleurd keramiek. Een waskom bijvoorbeeld kun je kiezen in verschillende zachte tinten maar ook in een knalkleur met bijvoorbeeld een witte binnenkant. Hiermee heb je meteen een enorme blikvanger voor een unieke badkamer.’

 

Bekijk meer stijlen

Een nieuwe badkamer gaat als het goed is weer heel wat jaren mee. Daarom is het super belangrijk dat jij de stijl helemaal mooi vindt, én blijft vinden! Door verschillende stijlen te bekijken kom je er vaak snel uit wat bij jou past.

Bekijk alle badkamerstijlen
Eddy - Badkamerwinkel Rotterdam

‘Ik ga jaarlijks naar verschillende beurzen en daar tref je de meest fantastische inspiratie voor een unieke badkamer. Gekleurde waskommen zijn een goed voorbeeld, mooie combinaties met gekleurde tegels maken een badkamer ook snel uniek. Eigenlijk is alles met kleur leuk voor een unieke badkamer maar natuurlijk wel stijlvol gecombineerd. Wat dacht je van een strak vrijstaand bad?’

 

Meer inspiratie in de winkels

Wil jij lekker inspiratie opdoen door veel verschillende badkamers te bekijken? In onze winkels word je geprikkeld met nieuwe ideeën. Kom kijken in onze 4 grote winkels: in Amsterdam, Nieuwegein, Rotterdam en Wateringen. Net wat voor jou handig uitkomt.

Bezoek onze winkel(s)