De trend van de industriële woonstijl bestaat inmiddels al een aantal jaar. We zien dat dit nu ook steeds meer terug komt in het sanitair. Met zwart sanitair kun je deze industriële woonstijl ook in jouw badkamer voortzetten! Denk aan zwart sanitair, zoals zwarte kranen, zwarte wastafels of zwarte regendouches. Zwarte regendouches zien we steeds vaker terug komen. Omdat een regendouche een echte blikvanger is in de badkamer, kun je met alleen een zwarte regendouche al een industriële stijl creëren. Doordat de kleur zwart altijd tijdloos mooi blijft, kun je er ook nog eens jarenlang plezier van hebben!


Verschillende soorten zwarte regendouches

Er zijn verschillende soorten zwarte regendouches. Kies je bijvoorbeeld voor een losse regendouchekop of voor een complete regendoucheset? Wij leggen je de verschillen uit.

Losse regendouche

De waterstroom uit een regendouche voelt aan als lichte regendruppels op je huid. De regendouches zijn groter dan een normale douchekop, zodat je nog meer kunt genieten van de zachte regendruppels. Wij hebben verschillende losse zwarte regendouches om uit te kiezen. In ronde, vierkante en rechthoekige vormen, allemaal voor een weldadige douchebeurt en een luxueus gevoel!

Regendoucheset

Als je het lastig vindt om zelf een regendouche samen te stellen, kun je ook kiezen voor een regendoucheset. In dit geval heb je de thermostaat, glijstang en handdouche in één set. Een regendouche set kan je zowel in de opbouw- als de inbouw variant vinden.

Bij een opbouw regendouche zijn de thermostaat en de glijstang zichtbaar. Hierbij zit de douchekop aan de glijstang vast. Een voordeel van de opbouw regendouche is dat je de hoogte vaak kunt instellen per persoon. Zo heeft iedereen een douche op maat.

Een zwarte inbouw regendouche geeft een moderne uitstraling aan je badkamer. Hierbij zijn de leidingen en thermostaat namelijk niet zichtbaar; ze zitten ingebouwd in de muur. Dit zorgt voor een rustige doucheruimte. Daarnaast kost het ook nog eens minder onderhoud en schoonmaakwerk.

Verschillende stijlen zwarte regendouches

Regendouches bestaan er in verschillende soorten stijlen. Nadat je hebt gekozen of je een inbouw regendouche of opbouw regendouche wil aanschaffen, kun je de stijl van de regendouche bepalen. Je kunt bijvoorbeeld voor een glanzend zwarte regendouche kiezen, dit past meer bij een klassiek interieur. Of juist een mat zwarte regendouche, dit geeft weer een stoerdere uitstraling aan je badkamer en past weer meer bij een industrieel interieur. Ook de vorm van de douche is bepalend. Een regendouche met ronde vormen en een ronde hoofd- en handdouche is wat eleganter, waar een regendouche met vierkante vormen weer iets strakker en moderner oogt.

Je kunt bij ons verschillende soorten en merken zwarte regendouches vinden, bijvoorbeeld van Hotbath, Wiesbaden en ons eigen merk Sub. Kortom, genoeg keus!


Wiesbaden regendouche zwart

Als je voor een stoere look wil gaan, kun je denken aan een regendouche van Wiesbaden. Wiesbaden heeft onder andere mat zwarte regendouches van hoogwaardige kwaliteit. Door de mat zwarte kleur en strakke lijnen voldoen deze regendouches helemaal aan de industriële stijl. Bij Badkamerwinkel.nl vind je zwarte opbouw regendouches van Wiesbaden. Doordat de glijstang en thermostaat zichtbaar zijn, zie je nog meer van de mat zwarte kleur.


Zwarte regendouche combineren

Een zwarte regendouche is een mooi en luxe product in je badkamer. Om het helemaal af te maken kun je wat meer zwart in je badkamer terug laten komen. Hierdoor wordt de zwarte kleur van de regendouche nog meer versterkt. Denk bijvoorbeeld aan zwarte kranen bij een witte wastafel, om zo het contrast te versterken. Zo matchen de kranen mooi bij je zwarte doucheset, maar wordt het niet één groot zwart oppervlak. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor zwarte badkranen of zwarte accessoires. Wil je meer lezen over zwarte kranen? Bekijk dan ook deze blog eens.

Advies over regendouches?

Is een zwarte regendouche helemaal jouw smaak, maar heb je nog wat vragen? Kom dan gerust eens langs in één van onze winkels en laat je adviseren. In onze winkels kun je direct ook wat zwarte regendouches in het echt bekijken! Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice via 0418 655116. Wij helpen je graag!