De kleur zwart is een erg populaire kleur die tegenwoordig vaak gebruikt wordt voor ons interieur én dus ook voor onze badkamers. Heb je alles mooi op elkaar afgestemd? Zwarte kranen, een zwarte spiegel en een zwart douchewand frame? Dan is die witte wc pot misschien wel een doorn in het oog. De witte wc pot past simpelweg niet in je moderne badkamer waarin veel zwart verwerkt is. Een zwarte wc pot is dan de perfecte oplossing voor jou!


Waarom een zwarte wc pot?

Een zwarte wc pot is nieuw en helemaal gemaakt om een moderne look in je badkamer of toiletruimte te creëren. Als je mee gegaan bent met de trend van zwart in je badkamer of toiletruimte dan past een zwart toilet daar natuurlijk perfect bij. Een witte wc pot is een groot object en als deze niet bij de rest van je badkamer past dan is dit iets waar je je uiteindelijk aan kan gaan irriteren. Logisch dat je in dat geval liever wil dat je wc pot zwart is. Naast dat het bij de rest van je badkamer past, staat een zwarte wc pot ook nog eens erg chique.


Soort toilet

Op Badkamerwinkel.nl vind je verschillende soorten zwarte toiletten. Denk bijvoorbeeld aan de spoelrandloze Sub Stereo, een modern toilet met afgeronde hoeken. Of juist het Villeroy & Boch Memento 2.0 vierkante toilet. Maar ook de keuze voor een staand toilet of een hangend toilet moet gemaakt worden. Dit ligt voornamelijk aan de stijl van je badkamer. Als jij een moderne stijl hebt, is een wandtoilet hier het mooist bij. Terwijl je bij een klassieke stijl juist ook heel goed voor een staand toilet kunt kiezen.

Denk er goed over na dat je met met alleen het aanschaffen van een zwarte toiletpot nog niet klaar bent. Je hebt namelijk verschillende onderdelen nodig; de toiletpot zelf, een (inbouw)reservoir, een bedieningspaneel en een wc bril. De toiletpotten en wc brillen kun je zo luxe aanschaffen als je wil. Denk bijvoorbeeld aan een rimless mat zwart toilet of een toilet met softclose zitting. Bij sommige toiletpotten zit de toiletbril er al bij, dus let hier goed op. Om het je makkelijker te maken staat bij onze toiletpotten een kopje met ‘maak je bestelling compleet’. Hier staan de producten die je eventueel nog nodig hebt.


Zwarte wc pot combineren

Als je graag een zwarte wc pot zou willen, wil je natuurlijk wel dat de rest van het interieur hierbij past. Je kunt een zwarte wc heel makkelijk matchen, door (mat) zwarte kranen aan te schaffen. Een zwarte fonteinkraan voor in het toilet. Zwarte wastafelkranen, zwarte douchekranen, zwarte waskommen of zwarte badkranen in de badkamer. Wil je meer lezen over zwarte kranen? Bekijk dan ook deze blog eens. Zo zorg je er met een kleine aanpassing voor dat het toilet heel mooi matcht met de rest van je badkamer. Als je een zwart toilet hebt, is het natuurlijk wel zo mooi als je hier ook een bijpassend zwart bedieningspaneel bij aanschaft.


Zwarte accessoires

Een zwarte wc pot en zwarte kranen, maakt het al steeds meer tot een geheel. Om het helemaal compleet te maken kun je hier ook bijpassende zwarte accessoires aan toevoegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwarte toiletborstelhouder, een zwarte toiletrolhouder of een zwarte handdoekhouder. Je kunt hier ook complete sets van vinden, om het nog meer op elkaar af te stemmen.


Zwarte wc pot in het echt bekijken?

Ga je helemaal voor de moderne look en ben je klaar om een zwarte wc pot aan te schaffen? Dan wil je deze misschien eerst graag eerst even in het echt bekijken. Dat kan! Je kunt dit zwarte toilet namelijk bekijken in onze winkels, bijvoorbeeld in Wateringen. Ook voor advies of vragen kun je gerust langskomen in één van onze winkels, wij helpen je graag!