Intergas HRE

Op zoek naar een betrouwbare en energiezuinige cv-ketel? Ontdek de Intergas HRE, dé keuze voor comfort en efficiëntie. Met zijn innovatieve technologie en hoog rendement zorgt deze ketel voor een aangename warmte in huis en bespaart hij op je energiekosten. Kies voor de Intergas HRE en geniet van een duurzame en betrouwbare verwarmingsoplossing.

5 producten

sort-descending
Foto-tabel
Intergas Kombi Kompakt HRE gaswandketel m. warmwatervoorziening + energiezuinige A-label pomp HRE36/48 CW5 043337
A
 • Nom. vermogen 80-60 °C : 40.9 kW
 • Energie-efficiëntieklasse : A
 • Energie-efficiëntie van waterverwarming (Nwh) : 87 %
Speciale prijs € 1.797,74 Normale prijs € 2.353,45
Intergas Kompakt Solo HRE A 30 solo (conc. 60/100) cv-ketel
A
 • Nom. vermogen 80-60 °C : 26.3 kW
 • Energie-efficiëntieklasse : A
 • SEER (Ns) bij gemiddelde omstandigheden : 93
Speciale prijs € 1.456,49 Normale prijs € 1.900,91
Intergas Kompakt Solo HRE A 48 solo (conc. 60/100) cv-ketel
A
 • Nom. vermogen 80-60 °C : 40.9 kW
 • Energie-efficiëntieklasse : A
 • SEER (Ns) bij gemiddelde omstandigheden : 92
Speciale prijs € 1.673,41 Normale prijs € 2.099,35
Intergas Kombi Kompakt HRE gaswandketel zonder warmwatervoorziening + energiezuinige A-label pomp HRE18
A
 • Nom. vermogen 80-60 °C : 17.8 kW
 • Energie-efficiëntieklasse : A
 • SEER (Ns) bij gemiddelde omstandigheden : 93
Speciale prijs € 1.155,05 Normale prijs € 1.552,43
Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 HR A-label gaswandketel zonder warmwatervoorziening 22,8 kW, wit
A
 • Nom. vermogen 80-60 °C : 22.8 kW
 • Energie-efficiëntieklasse : A
 • SEER (Ns) bij gemiddelde omstandigheden : 93
Speciale prijs € 1.270,56 Normale prijs € 1.724,25

Intergas HRE: Efficiënte en betrouwbare cv-ketels voor optimaal comfort

Met een Intergas HRE cv-ketel ben je verzekerd van een efficiënte en betrouwbare verwarmingsoplossing voor jouw woning. Deze hoogwaardige ketels zijn ontworpen om optimaal comfort te bieden en tegelijkertijd energiezuinig te zijn. In deze categorie vind je een breed scala aan Intergas HRE cv-ketels, geschikt voor verschillende woningtypes en behoeften.

Hoog rendement en energiezuinigheid

Een belangrijk kenmerk van de Intergas HRE cv-ketels is het hoge rendement. Deze ketels halen namelijk een zeer hoog rendement door gebruik te maken van de unieke dubbel HR-technologie. Dit betekent dat de ketels zowel warmte uit de verbrandingsgassen als uit de waterdamp halen, waardoor er minder energie verloren gaat. Hierdoor bespaar je op je energiekosten en draag je bij aan een duurzamere toekomst.

Daarnaast zijn de Intergas HRE cv-ketels voorzien van een modulerende pomp, waardoor de ketel zich aanpast aan de warmtebehoefte van jouw woning. Dit zorgt voor een efficiëntere werking en een nog lagere energierekening. Bovendien zijn de ketels uitgerust met een slimme thermostaat, waarmee je eenvoudig de temperatuur in huis kunt regelen en energie kunt besparen.

Flexibiliteit en gebruiksgemak

De Intergas HRE cv-ketels zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens, zodat er altijd een ketel is die perfect aansluit bij jouw woning. Of je nu een kleine appartement hebt of een ruime vrijstaande woning, er is altijd een geschikte ketel beschikbaar. Daarnaast zijn de ketels compact van formaat, waardoor ze weinig ruimte innemen en gemakkelijk te installeren zijn.

De Intergas HRE cv-ketels zijn ook voorzien van handige functies die het gebruiksgemak vergroten. Zo hebben de ketels een duidelijk en overzichtelijk display waarop je de status en instellingen kunt aflezen. Daarnaast zijn de ketels onderhoudsvriendelijk, wat betekent dat ze weinig onderhoud nodig hebben en gemakkelijk te reinigen zijn.

Gerelateerde productgroepen en merken

Naast de Intergas HRE cv-ketels vind je in deze categorie ook gerelateerde producten die jouw verwarmingssysteem compleet maken. Denk hierbij aan thermostaten, radiatoren en leidingwerk. Daarnaast bieden wij ook andere merken cv-ketels aan, zoals Remeha, Nefit en Vaillant. Zo kun je eenvoudig verschillende merken en modellen vergelijken en de beste keuze maken voor jouw situatie.

Bezig met laden...