Kermi

Welkom bij Kermi - de specialist in hoogwaardige en stijlvolle badkameroplossingen. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan douchewanden, douchedeuren, badkamermeubels en meer. Met onze innovatieve producten en oog voor design creëer je eenvoudig de perfecte badkamer. Kies voor kwaliteit en functionaliteit met Kermi.

1 product

sort-descending
Foto-tabel
  • Antikalkbehandeling : Nee
  • Glas-/kunststofdecor : Nee
  • Type badwand : Vouw
Speciale prijs € 406,98 Normale prijs € 686,11

Ontdek de wereld van Kermi

Welkom in de wereld van Kermi, waar functionaliteit en design samenkomen. Kermi is een toonaangevend merk op het gebied van douchecabines, badwanden en radiatoren. Met een breed scala aan producten biedt Kermi oplossingen voor elke badkamerstijl en -behoeften. Of je nu op zoek bent naar een moderne inloopdouche, een praktische badwand of een stijlvolle radiator, Kermi heeft het allemaal.

Kermi douchecabines: een oase van ontspanning

Met een Kermi douchecabine creëer je een oase van ontspanning in je badkamer. De douchecabines van Kermi zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stijlen, zodat je altijd een cabine kunt vinden die perfect bij jouw badkamer past. Of je nu kiest voor een ruime inloopdouche of een compacte hoekcabine, Kermi zorgt voor een optimale waterdichtheid en een comfortabele douche-ervaring. Daarnaast zijn de douchecabines van Kermi voorzien van hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een lust voor het oog.

Kermi badwanden: praktisch en stijlvol

Met een Kermi badwand voeg je niet alleen functionaliteit toe aan je badkamer, maar ook stijl. De badwanden van Kermi zijn verkrijgbaar in verschillende designs en afmetingen, zodat je altijd een badwand kunt vinden die perfect past bij jouw bad. Of je nu kiest voor een glazen wand met een minimalistisch design of een wand met een opvallend patroon, Kermi zorgt voor een naadloze integratie in jouw badkamer. Daarnaast zijn de badwanden van Kermi eenvoudig te reinigen en voorzien van hoogwaardige materialen, waardoor ze lang meegaan.

Kermi radiatoren: warmte en stijl in één

Met een Kermi radiator breng je niet alleen warmte, maar ook stijl in je badkamer. De radiatoren van Kermi zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en designs, zodat je altijd een radiator kunt vinden die perfect past bij jouw badkamerinterieur. Of je nu kiest voor een strakke designradiator of een klassieke paneelradiator, Kermi zorgt voor een efficiënte warmteafgifte en een stijlvolle uitstraling. Daarnaast zijn de radiatoren van Kermi energiezuinig en eenvoudig te installeren, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor jouw badkamer.

Bezig met laden...