Kinedo

Ontdek de beste Kinedo producten voor jouw badkamer! Kinedo biedt een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor douche- en badkamerinrichting. Of je nu op zoek bent naar een moderne douchecabine, een luxe stoomdouche of een praktisch badkamermeubel, Kinedo heeft het allemaal. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en creëer de badkamer van je dromen met Kinedo.

2 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Vorm : Rechthoekig
  • Kleur douchebak : Wit
  • Materiaal douchebak : Kunststof
Speciale prijs € 1.493,44 Normale prijs € 1.857,35
  • Vorm : Rechthoekig
  • Kleur douchebak : Wit
  • Materiaal douchebak : Kunststof
Speciale prijs € 1.347,24 Normale prijs € 1.672,22

Ontdek de wereld van Kinedo

Welkom bij Kinedo, dé specialist op het gebied van badkameroplossingen. Met een breed scala aan producten en innovatieve ontwerpen, biedt Kinedo alles wat je nodig hebt om van jouw badkamer een oase van rust en comfort te maken. Of je nu op zoek bent naar een douchecabine, een badkuip of een complete douchecabine met massagejets, bij Kinedo vind je het allemaal.

Kies de perfecte afmetingen voor jouw badkamer

Bij Kinedo begrijpen we dat elke badkamer uniek is. Daarom bieden we een ruime keuze aan afmetingen voor onze producten. Of je nu een kleine badkamer hebt of juist een ruime, er is altijd een Kinedo-oplossing die perfect bij jouw ruimte past. Onze douchecabines zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en dieptes, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Daarnaast hebben we ook badkuipen in verschillende maten, zodat je kunt genieten van een ontspannend bad, ongeacht de grootte van je badkamer.

Kwaliteit en duurzaamheid: het materiaal van Kinedo

Bij Kinedo streven we naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Daarom maken we gebruik van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en lang meegaan. Onze douchecabines zijn gemaakt van gehard glas, wat zorgt voor een veilige en stevige constructie. Daarnaast zijn onze badkuipen gemaakt van hoogwaardig acryl, dat niet alleen duurzaam is, maar ook comfortabel aanvoelt. Met Kinedo ben je verzekerd van producten die lang meegaan en er altijd als nieuw uitzien.

Ontdek de merken binnen de Kinedo-familie

Kinedo is niet alleen een merk op zich, maar maakt deel uit van de Saniflo Group, een toonaangevende fabrikant van sanitaire oplossingen. Binnen de Kinedo-familie vind je ook andere bekende merken zoals SFA en Saniflo. Deze merken staan bekend om hun innovatieve en betrouwbare producten, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met Kinedo en de andere merken van de Saniflo Group weet je zeker dat je kiest voor betrouwbare en hoogwaardige badkameroplossingen.

Bezig met laden...