0

Op www.badkamerwinkel.nl kun je direct online betalen via iDeal, Mastercard, Visa, V-PAY of eMaestro. Tijdens het bestelproces kun je een selectie maken uit deze betaaloptie die van toepassing is op je bestelling. 

iDeal

Betalen met iDEAL is snel, gemakkelijk, veilig en bij Badkamerwinkel ook nog eens gratis. Selecteer bij het afrekenen de optie iDEAL en daarna meteen je bank. Nadat je op de knop 'Plaats je bestelling' klikt, wordt je omgeleid naar je bank en de bekende internetbankieren. Je kan gebruik maken van iDEAL als je een rekening hebt bij één van deze banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank en Knab bank.

Creditcard

Bij Badkamerwinkel kun je betalen met verschillende creditcards. Creditcardbetalingen zijn veilig, maar vooral snel, in sommige gevallen worden er extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van een specifieke creditcard, als dit het geval is wordt dit duidelijk vermeld bij de selectie van de creditcard. Wij slaan geen creditcard gegevens op en jouw informatie wordt beveiligd verzonden.

Badkamerwinkel accepteert de volgende creditcards:

  • Mastercard
  • Visa
  • V-PAY
  • eMaestro
  • Bancontact/ Mister Cash (Alleen op Badkamerwinkel.be)

Indien je jouw bestelling wilt laten betalen vanuit jouw bouwdepot kun je de producten en te bestellen aantallen aan onze klantenservice [email protected] sturen, dan sturen wij je vooraf een factuur. Let erop dat het leveradres het adres is waarop het bouwdepot is verleend.

Mocht je een vraag hebben over jouw betaling of over een betaalwijze, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice of via [email protected]