0

Alle producten op Badkamerwinkel.nl zijn nieuwe A-merken. Bij Badkamerwinkel.nl krijg je gewoon de volledige fabrieksgarantie. Dat wil zeggen dat wij de richtlijnen en voorwaarden van de fabrikant volgen en hanteren. Voor een gedetailleerd overzicht van deze richtlijnen en voorwaarden verwijzen wij naar de site van de betreffende fabrikant. Mocht je een probleem hebben met een geleverd product, dan lost Badkamerwinkel het snel en vakkundig op. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]

Artikelen die je koopt op Badkamerwinkel zijn altijd nieuw en kennen de volledige fabrieksgarantie zoals gehanteerd bij de fabrikant van het product. Gemiddeld gezien is deze periode 1 - 10 jaar, afhankelijk van het merk van het artikel. Hiernaast blijft de wettelijke garantie die een consument heeft eveneens van toepassing. Deze wettelijke garantie houdt in dat het product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden fabrieksgarantie doet hier niets aan af.

Mocht je onverhoopt een klacht hebben over de levering, service of een product van Badkamerwinkel.nl dan vernemen we die graag. Wij gaan er alles aan doen om je verder te helpen en je klacht te verhelpen. Je kunt je klacht schriftelijk melden bij onze klantenservice via [email protected] en zorgen ervoor dat je klacht direct in behandeling wordt genomen. Om je zo snel en zo goed mogelijk te helpen vragen we om de klacht zo goed mogelijk te omschrijven en eventuele foto's toe te voegen als het om een product of materiaalfout gaat. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een inhoudelijke reactie op je klacht. Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Of voorleggen via het Europese online geschillendeplatform (ODR), middels de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Indien een product als gevolg van welke reden dan ook opnieuw bij je geleverd dient te worden, doen wij er alles aan om dit zo min mogelijk vertraging op te laten lopen. In geen geval kan Badkamerwinkel.nl aansprakelijk gesteld worden of de kosten dragen die gemaakt worden door het inhuren van loodgieters, installateurs, tegelzetters e.d.

Controleer direct na de levering de materialen. Op de pakbon staat deze mededeling nogmaals. Mocht er onverhoopt een artikel beschadigd zijn gelieve dit binnen 24 uur aan ons te melden door een e-mail te sturen met een foto. Wij zullen zo spoedig mogelijk actie ondernemen.

Badkamerwinkel.nl is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Als lid van Thuiswinkel.org mogen wij het Thuiswinkel waarborg voeren. Het Thuiswinkel waarborg is het keurmerk voor Nederlandse bedrijven die producten op afstand verkopen, in ons geval via internet. Hierbij houden wij ons aan de Algemene Voorwaarden Thuiswinkelen en de gedragsregels van Thuiswinkel.org hanteren.