Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

open tot 18:00

Kranen

Kranen

Mooie en functionele kranen vind je bij Badkamerwinkel.nl. In ons ruime assortiment zitten wastafelkranen, keukenkranen, kokendwaterkranen, douchekranen, badkranen, fonteinkranen en allerlei overige kranen en onderdelen. Heb je advies nodig over kranen? Lees dan ons 'Advies over kranen' of neem contact op met onze klantenservice.

Advies over kranen

Ruim aanbod aan kranen

Kranen heb je nodig in het hele huis. In de badkamer, in het toilet en in de keuken. Dus ben je op zoek naar een nieuwe fonteinkraan voor het toilet, of naar een nieuwe thermostaatkraan voor in de badkamer, een kokendwaterkraan voor in je keuken of misschien zelfs wel allerlei kranen voor in je hele huis omdat je aan het verbouwen bent? Dan ben je bij Badkamerwinkel.nl aan het juiste adres! We hebben namelijk het grootste online kranen-assortiment. Als je weet welke kraan je wilt, dan wil je ook graag nog een kraan die past bij jouw stijl. Goed nieuws: bij Badkamerwinkel.nl hebben we allerlei kranen in vele uitvoeringen.

Maak kiezen makkelijker

Vaak horen we van klanten dat het grote kraanaanbod kiezen moeilijk maakt. Bij Badkamerwinkel.nl hebben wij al onze beschikbare kranen daarom online staan. Hierdoor kan je eerst rustig onderzoeken welke kraan het beste bij jouw stijl past. Bekijk voor inspiratie ook onze adviespagina over kranen eens. Daar staan veel tips & tricks op om jouw aankoop te vergemakkelijken. Een voordeel van onze online shop is ook dat je onder andere kunt filteren op merk. Als je al weet welk merk in jouw interieur past, vink je dit merk aan in het linker menu. Je krijgt dan alleen nog de kranen van dat merk te zien. Bekijk onze website dus eens goed voordat je echt een kraan gaat kopen. Dat maakt kiezen een stuk makkelijker!

Snelle levering

Bij Badkamerwinkel.nl hebben we heel veel kranen op voorraad. Als je vandaag bestelt, kan je de kraan morgen al geleverd krijgen. De kraan wordt netjes bij jou thuis afgeleverd, of op een ander adres naar keuze.

Advies nodig?

Blijf je toch nog met een vraag zitten? Of wil je nog iets meer uitleg over een bepaalde kraan? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 0418-655116. Of kom eens langs bij één van onze winkels. Wij helpen je graag verder!

Kranen

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste kraan? Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste product. We staan voor je klaar!

Kranen van Sub

Sub 095 staande badkraan 113,5 cm, inclusief handdouche en slang 150 cm, chroom

  • KIWA-keur : Nee
  • Met douchegarnituur : Ja
  • Temperatuurbegrenzing : Nee
  • Thermostatisch : Nee
€ 695,45 € 429,00
Te bekijken in een van onze winkels
Gratis verzending
Sub 075 fonteinkraan met kruisgreep, chroom 8717493073498 IA1566063
€ 81,28 € 55,00

Sub 092 wastafelkraan 3/8", mat zwart

  • Basiskleur : Zwart
  • Aantal grepen : Eengreeps
  • Thermostatisch : Nee
  • Waterspaarstand : Nee
€ 500,03 € 309,00
Te bekijken in een van onze winkels
Gratis verzending
Sub 075 fonteinkraan met hoge uitloop, chroom 8717493073474 IA1565854
€ 97,82 € 65,00