616 producten

Kranen

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste kraan? Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste product. We staan voor je klaar!
616 producten

Badkraan

Een badkraan mag niet ontbreken in de badkamer. De badkamer is een belangrijke ruimte in huis. Je moet er ontspannen een douche of bad kunnen nemen. Een badkraan is daarom ook een essentieel onderdeel van de badkamer. Wanneer je van plan bent om een badkraan te kopen voor in de badkamer, dan moet je met een aantal zaken rekening houden. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende badkranen. Elke badkraan heeft zo zijn eigenaardigheden en daarom volgen hier diverse tips die je verder kunnen helpen in de aanschaf van de juiste badkraan.

Thermostatische badkraan of toch een vrijstaande badkraan

Een badkraan is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Mensen kiezen meestal voor de badthermostaatkraan of thermostatische badkraan. Dit wordt ook wel een opbouwmodel badkraan genoemd. Je kunt er ook voor kiezen om een badkraan op de rand van het bad te monteren. Het voordeel daarvan is, is dat je de doucheslang netjes kunt weg werken. Ook de uitloopt steekt minder ver over het ligbad. Er zijn daarnaast ook nog inbouw badkranen. Ook daarin kunnen weer verschillende keuzes gemaakt worden. De inbouw badkraan kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met een baduitloop. Het ligbad kan ook gevuld worden via de overloop.

Uw badkraan vervangen

Wanneer je een badkraan gaat kopen voor de badkamer, dan moet je ook altijd rekening houden met de installatie van de badkraan. Wanneer je kiest voor een badkraan die ingebouwd moet worden, dan kies je voor een duurder model. Ook de montage kan best wat tijd kosten. Toch hoeft dat geen probleem te zijn. Zeker niet wanneer je jezelf realiseert dat water in Nederland harder is dan het water in het buitenland. Wanneer water harder is, dan heeft ook de badkraan daar onder te lijden. Wanneer je een badkraan gaat kopen, moet je dus altijd de kwaliteit voor ogen houden!

Bedieningsgemak, kwaliteit en design

Bedieningsgemak van de badkraan staat natuurlijk centraal, wanneer je een badkraan voor de badkamer gaat aanschaffen. Het moet daarom een belangrijke prioriteit zijn wanneer je de badkraan gaat kopen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je kiest voor een goede kwaliteit van de badkraan. Je zult dan het meeste profijt hebben van de aankoop. Uiteraard mag ook het design een rol spelen. De badkamer mag tenslotte een mooie uitstraling hebben. Een badkraan is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Er zal vast een kraan bij zitten die prima bij het badkamerinterieur past!