1048 producten

Kranen

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste kraan? Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste product. We staan voor je klaar!
1048 producten

Uw douchekraan vervangen

Een douchekraan is een essentieel onderdeel van de badkamer. Vooral het bedieningsgemak van een douchekraan is erg belangrijk. Een douchekraan is verkrijgbaar in verschillende soorten, dit kunnen bijvoorbeeld kranen zijn met een hendel, 2-knopskranen en thermostatische mengkranen. Naast het gegeven dat een douchekraan praktisch goed moet werken, is ook de uitstraling van een douchekraan erg belangrijk.

Comfort douchekraan

Douchekranen zijn dan ook verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen, dit gaat van klassiek tot heel trendy. Was een douchekraan voorheen nog eenvoudig, tegenwoordig komen er veel meer zaken kijken bij de aanschaf van een douchekraan. Naast comfort, zijn vandaag de dag ook duurzaamheid en waterbesparing erg belangrijk. Thermostaatkranen zijn bijvoorbeeld zeer waterbesparend, maar ook bij andere douchekranen wordt dit gegeven steeds belangrijker. Welke thermostatische douchekraan je ook kiest, je draagt altijd op een positieve wijze je steentje bij aan een beter milieu. Laat je daarom inspireren door ons veelzijdige aanbod douchekranen en kies voor een douchekraan die het beste bij jouw badkamer past!

Thermostatische douchekraan of inbouw douchekraan

De techniek van douchekranen ontwikkelt zich voortdurend. Dat is natuurlijk ook niet geheel vreemd, aangezien een goede douchekraan onmisbaar is in de badkamer. Iedereen geniet ten volle van een douche, wanneer de douchekraan prima functioneert. Wanneer de douchekraan ook nog klasse en stijl uitstraalt, dan is dat alleen maar mooi mee genomen.

Douchethermostaatkraan

De douchethermostaatkraan zorgt er bijvoorbeeld binnen een handomdraai voor de gewenste temperatuur. Een bijkomend voordeel van deze douchekraan, is dat hij energiebesparend is. Het is ook mogelijk om voor een inbouwkraan te kiezen. Ook wanneer uw badkamer gebouwd is in een minimalistische stijl is er een passende douchekraan voor te vinden. Tevens zijn er ook opbouw douchekranen, deze kunnen weer uitstekend gecombineerd worden met een regendouche.

Topmerken douchekranen

Enkele bekende merken zijn onder andere Grohe, Hansgrohe, Dornbracht en Damixa. Dit zijn allemaal topmerken die van het douchen weer een aangenaam iets maken. Wanneer je er niet goed uit komt welke douchekraan nu het beste bij jouw badkamer past, dan kan je altijd contact opnemen met één van onze sanitair adviseurs. Deze helpen je graag verder, of kunnen je van een passend advies voorzien.