GROHE douchekranen

Ontdek de hoogwaardige GROHE douchekranen die jouw badkamer naar een hoger niveau tillen. Met innovatieve technologieën en stijlvolle designs bieden GROHE douchekranen een ultieme douche-ervaring. Geniet van een perfecte waterstroom, eenvoudige bediening en duurzaamheid. Kies uit een breed assortiment aan modellen en stijlen die passen bij jouw persoonlijke smaak en behoeften. Upgrade jouw badkamer met de betrouwbare kwaliteit van GROHE douchekranen.

Producten 193-194 van 194

sort-descending
Foto-tabel
  • Inbouwdiepte : 25 mm
  • Inbouw : Ja
  • Met afdekrozet : Nee
Speciale prijs € 43,96 Normale prijs € 69,27
  • Type toebehoren/onderdelen : Overig
  • Toebehoren : Nee
  • Onderdeel : Ja
Speciale prijs € 49,21 Normale prijs € 78,47

Bij een goede douche hoort natuurlijk ook een goede douchekraan. De douchekraan is immers het onderdeel van de doucher waar je de douche mee bestuurt. Je gebruikt een douchekraan om de kraan open te zetten waardoor het water gaat lopen,r maar aan de douchekraan vindt je vaak ook de verschillende knoppen die je gebruikt om de temperatuur te regelen en hetr water te besturen naar de verschillende douchekoppen. Kortom: een goede douchekraan kun je niet missen. Bijvoorbeeldr een douchekraan van het merk Grohe.

r

Een douchekraan van Grohe

Grohe is een merk wat staat voor kwaliteit in je badkamer of toilet en dat zie je dan ook zeker terug bij der douchekraan van het merk. Zo vind je een hoop verschillende kranen die beschikbaar zijn van het merk. Het ligt err natuurlijk maar net aan wat voor een douche u verder heeft en of u eerst de kraan koopt en vervolgens de douchekopr of natuurlijk andersom. De producten van Grohe beschikken allemaal over fijne extra’s die de producten nogr gebruiksvriendelijker maakt. Denk je bijvoorbeeld aan de Thermostat functie. Deze zorgt er voor dat je douche binnenr no time op de juiste temperatuur is en ook blijft. Er komen geen schommelingen in de temperatuur omdat deze functier dit tegen houdt. Ook heeft Grohe verschillende opties wat betreft duurzaamheid. Op die manier hoef je zich geenr schuldgevoel aan te praten wanneer je onder de douche stapt. De kranen voegen namelijk lucht toe aan de druppelsr waardoor deze minder water nodig hebben zonder in te leveren op het comfort.

r

Een douchekraan van Grohe in je badkamer

Wanneer je op zoek bent naar een douchekraan van het merk Grohe heb je absoluut een ruime keuze. Er zijn kranen die werkenr met Smartcontrol, wat het mogelijk maakt om de douche precies zo af te stellen als je wilt, maar ook regulierer douchekranen die geschikt zijn voor elk budget. Tevens vind je een hoop verschil in de kranen qua kleur enr afwerking. Dat maakt het ook nog mogelijk om een douchekraan in je douche toe te voegen die past bij je stijl.

Bezig met laden...