Keukenkranen met waterfilter

Keukenkranen met een waterfilter zorgen ervoor dat je heerlijk kunt genieten van gereinigd en gefilterd drinkwater. Sommige waterfilters kunnen naast gezuiverd water ook nog eens gekoeld en bruisend water leveren! Bekijk hier ons assortiment aan keukenkranen met waterfilter.

1 product

sort-descending
Foto-tabel
  • Toebehoren : Ja
  • Onderdeel : Nee
  • Type toebehoren/onderdelen : Overig
Speciale prijs € 173,93 Normale prijs € 300,09

Plat, licht bruisend en bruisend water

Er zijn verschillende soorten kranen met een waterfilter. Wat deze kranen gemeen hebben is dat ze allemaal gefilterd water geven. Gefilterd drinkwater betekent dat er minder kalk in het water zit, ook zorgt het ervoor dat je alleen het pure water proeft. Het is niet voor niks zo dat de wat duurdere koffieapparaten een waterfilter bevatten. De smaak van het water beïnvloedt namelijk ook de smaak van je kopje koffie.

Veel keukenkranen met waterfilter hebben nog extra luxe opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kraan waarbij je meteen koud water uit de kraan kunt tappen of een kraan waarbij je de hoeveelheid koolzuur kunt bepalen. Zo kun je naast plat water ook genieten van licht bruisend en bruisend water. Ook zijn er kranen met waterfilter die alle bovengenoemde functies bevatten. Kortom, voor ieder wat wils!

GROHE Blue

Één van de grootste fabrikanten van de keukenkranen met waterfilter is GROHE. GROHE heeft een lijn, genaamd GROHE Blue met alleen maar kranen met waterfilter. Hieronder vallen nog verschillende GROHE Blue series, zoals Grohe Blue Home, Grohe Blue Professional en Grohe Blue Pure.

De Grohe Blue Home Chilled & Sparkling is een van de kranen met vrijwel alle bovengenoemde functies. Deze kraan geeft je de keus voor plat, licht bruisend of bruisend water. De hendel aan de rechterkant van de kraan mengt, zoals gebruikelijk, heet en koud water. De linker hendel zorgt voor gekoeld en gefilterd water, ook bepaald deze hoe bruisend het water is. Wil je meer weten over deze kraan, hoe deze werkt en hoe deze geïnstalleerd moet worden? Bekijk dan deze blog eens.

Verschillende sets en modellen

Als je voor het eerst een keukenkraan met waterfilter aanschaft, zijn er verschillende starterskits om mee te beginnen. Hiermee heb je meteen alles in huis om gebruik te kunnen maken van de keukenkranen met waterfilter. Een startersset bestaat uit de kraan zelf, een koeler, een filter en een CO2 fles.

Je kunt kiezen uit verschillende modellen kranen. Bijvoorbeeld een kraan met een U-uitloop, L-uitloop en C-uitloop. Ook zijn deze in verschillende kleuren te verkrijgen, waaronder chroom, Hard Graphite, hardsteel en warm sunset.

Advies nodig?

Wil je meer weten over de werking van keukenkranen met waterfilter? Of ben je er nog niet helemaal uit welke kraan er in jouw keuken past? Kom dan gerust eens langs in een van onze winkels om rond te kijken en je te laten adviseren. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze adviseurs van de klantenservice 0418 655116. Wij helpen je graag!

Bezig met laden...